IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кое е загадъчно, Преци?
    Наздраве!

П.П. Щом не си сънувал бебе, зъби и жена, която си реше косите - няма страшно. Поне при мен е така.
    Загадъчното беше за така загаъчното проявление на г-сподин Сатаната (както го упомена)
    За съня - Не си решеше косите, но плачеше от страх, като ми показа че е заболяване. още по-ужасно беше

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

То това загадъчно като усмивката на Джокондата )
      Наздраве Тнм, и с наздравиците да се придаде здраве на всички нуждаещи, (понеже при мен седмицата мина. първо s един пророчески сън, че близък по сърце ще пострада, и мълча от 3 деня като риба и се моля за който се сетя а накрая се оказа че пропуснах един мой чичо, който вчера минал спешно операция но ми олекна, щото знам, че е много ама много корав срещу медицината и ще излезе по-бързо от заведението отколкото му прогнозират, доре преди час ме изгониха от там, без да го видя, но ми олекна че с това се приключва по съня или поне се надявам)
      Така че мисля да кажа едно истинско наздраве и за всеки да е -здраве
      Кое е загадъчно, Преци?
      Наздраве!

П.П. Щом не си сънувал бебе, зъби и жена, която си реше косите - няма страшно. Поне при мен е така.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Къде ма фирли по върбите и тополите чак у Еленския Балкан!?
        Наздраве!

П.П. В интерес на истината рядко съм начумерена. По-често можеш да видиш целувката на дявола върху лицето ми
        То това загадъчно като усмивката на Джокондата )
        Наздраве Тнм, и с наздравиците да се придаде здраве на всички нуждаещи, (понеже при мен седмицата мина. първо s един пророчески сън, че близък по сърце ще пострада, и мълча от 3 деня като риба и се моля за който се сетя а накрая се оказа че пропуснах един мой чичо, който вчера минал спешно операция но ми олекна, щото знам, че е много ама много корав срещу медицината и ще излезе по-бързо от заведението отколкото му прогнозират, доре преди час ме изгониха от там, без да го видя, но ми олекна че с това се приключва по съня или поне се надявам)
        Така че мисля да кажа едно истинско наздраве и за всеки да е -здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Таа си е захилена. Не като теб начумерена в подножието на връх Чумерна. И аз се чудя кво толкова има се хили човек на една баница, па било и доста апетитно дъхаща, но може и някое от чичините късметчета да е изтеглила. Наздраве за баниците с повод и без повод!
          Къде ма фърли по върбите и тополите чак у Еленския Балкан!?
          Наздраве!

П.П. В интерес на истината рядко съм начумерена. По-често можеш да видиш целувката на дявола върху лицето ми
          Last edited by tnm; 09.02.2019, 00:28.
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Тез другите неща дет ще ги щракаш, може на ЛС

ПП Не за друго , да не издадеш тайни семейни рецепти предавани от поколения.
            Сър Събев, аз на ЛС пращам друг вид снимки и хабери, малко по.вълнуващи от рецепта за направа на вита баница, да речем
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение

Бе тука преди неколко месеца "една" търсеше пари за "баща си" със сърцераздирателна история пак през тази хелпкарма.
              Оказа се, че не е една, че не е баща ѝ и че не е история
              .
              от теб друго и не очаквам
              Познавам съпругата,който иска може да я види лично в магазинчето.
              А който не иска да помога,поне да не пречи.
              Търсете друга тема за заяждане.
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                Споделям един линк за който иска да помогне
                нали
                всички сме инвеститори с широки сърца
                Дано модераторите не го изтрият

ще ми е любопитно да видя дали след споделянето ще нарасне сметката на Лъчо
                Бе тука преди неколко месеца "една" търсеше пари за "баща си" със сърцераздирателна история пак през тази хелпкарма.
                Оказа се, че не е една, че не е баща ѝ и че не е история.

Коментар

• Споделям един линк за който иска да помогне
                  нали
                  всички сме инвеститори с широки сърца
                  Дано модераторите не го изтрият

Здравейте! Днес ще ви разкажа историята на Лъчезар. С жена си държат малко магазинче плод-зеленчук до нас- зеленчукопроизводители от с. Николаевка. Запознахме се миналата година, тъй като често ходя да пазарувам плодове и зеленчуци от тях, хареса ми че са толкова истински, земни и обичат, това което правят и произвеждат Преди няколко месеца забелязах, че само Живка (жена му) работи и има разлепени некрологоизглеждащи обяви със "Зов за помощ", поинтересувах се и стана ясно, че Лъчезар почти е изгубил зрението си след предната тежка операция на сърцето. Причината за усложнението е диабетна ретинопатия, едно от най-тежките усложнения от диабет. С всеки изминал ден, шансовете му да си възвърне зрението намаляват и са му направили предложение от очна клиника Св. Петка, че ще му съдействат за операция в Италия, но първо трябва да събере необходимите финансови средства. Необходими са 6000лв за операция и на двете очи. Много искам да им помогнем да ги съберат, приех присърце борбата им и за това пиша това. Направих им кампания в https://helpkarma.com/help/lachezar, който има желание може да помогне там . Но повече искам да помоля приятелите ми от Варна, ако ви трябва мед(10лв/буркан) или домашен боб(4.5лв/кг)- да отидете да си вземете от магазинчето им- срещу CBA л.к Тракия, на ул. Страхил войвода, работят понеделник-Събота .Прилагам и снимки. Купували ли сте си някога мед или боб с кауза? Е, сега е момента да го направите Благодаря, че отделихте време да прочетете това и че го споделихте
                  ще ми е любопитно да видя дали след споделянето ще нарасне сметката на Лъчо
                  Last edited by MILOM; 08.02.2019, 17:07.
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
                    Наливайте...., кой що сака.

Налях си! Наздраве!

Коментар

Това е защото имаш някакви очаквания към хората. Но очакванията са си твои, другите не са длъжни да се съобразяват с тях. Звучи грубо, но битието ни в своята цялост съвсем не е нежно и деликатено.

Аз съм възпитана да нямам очаквания и затова рядко търпя разочарования. Отношения на хората към мен извън най-близкото ми обкръжение е без съществено значение. Все едно съм застанала на остров в средата на река. Чувам звука на водата - понякога кристален ромон, понякога силен и бучащ, усещам вятъра - веднъж лек като дихание, друг път брулещ, студен и хвърлещ пръски в лицето ми ...

Но това е само част от пейзажа, като природно явление, за което не искам да губя енергия в усилия да бъде променено. Животът лети със скорост на стрела, пусната от лъка на изкусен стрелец. Има далеч по-важни неща от това, да обръщам внимание на "претенциозна простотия, празноглаво нахалство и нечовешка неблагодарност"

Наздраве, 4i40!
                      Добре описано, ТъНъмЪ, поздрави

А историята от вица на Чичо има и други вариации. Всеки избира пътя, по който върви.
                      Да уважаваш насилник е синдром ...в която и форма да се разглежда - стокхолмски, раболепие или страх...

Коментар

• Наливайте...., кой що сака.

Аз съм на испанско, червено La Atalaya del Camino:

Коментар

А нещо друго да щракна и да го публикувам в Кръчмата искаш ли!?
                          Наздраве, сър Събев!

П.П. За бухти, милинки, мекици и прочие тестени изделия имам предвид

П.П.П. Смятам да правя наложена баница праз почивните дни. Ако не забравя, ще накарам кльощавия да й направи една фотосесия.
                          Тез другите неща дет ще ги щракаш, може на ЛС

ПП Не за друго , да не издадеш тайни семейни рецепти предавани от поколения.
                          Last edited by Todor Sabev; 08.02.2019, 07:48.

Коментар

Усмифката е чист фотошоп. Писала съм и преди, че жената има сал две агрегатни състояния - болна или недоволна. Тоя усмифка не се вързва ни с едното.

Наздраве, Мрънкало!
                            Таа си е захилена. Не като теб начумерена в подножието на връх Чумерна. И аз се чудя кво толкова има се хили човек на една баница, па било и доста апетитно дъхаща, но може и някое от чичините късметчета да е изтеглила. Наздраве за баниците с повод и без повод!

Коментар

• Според митовете и преданията, паметникът се намира в реката, за да не се плаща данък. Истината обаче е малко по-различна. Там е било най-тясното място в речното корито и при пълноводие водите излизали и заливали малките работилници разположени по брега.

Не се знае на кого е хрумнала гениалната мисъл да се прокопае нещо като канал в скалите и така Рачо Ковача се оказал на малко островче.

Наздраве!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Принципно, където и да се намираш , няма как да не се съобразиш с явленията . Те с теб обаче, не
                                Наздраве , tnm !
                                Ахъ, абсолютно права си. Виждала съм последиците от липсата на елементарно съобразяване. Например, винаги съм се чудела на смелчаците тръгнали през лятото по къси панталони и кецове да катерят връх Ботев. Става въпрос за част в планината, където пускаш на телефона си "Годишните времена" на Вивалди и докато слушаш музиката, за кратките 40 минути виждаш как пред очите ти се сменят четирите годишни сезона.
                                Наздраве, Lelq!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X