Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Добра вечер, мили хора.
Доктора, каза, че червеното вино не е ок за камъните ми, и минах на бяло
наздраве!!!
п.с. Чакам да се белне и при нас, че не ми е добре да се потя февруари, някак не ми е нормално, една слива видях днес- цъфнала милата....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеБлагодаряна стискалите
Наздраве !
Коментар
-
Добра вечер, добри хора, както казва дон Емил
Тоз път ще кажа реално наздраве, по повод че ми изгоря бойлера,. Не можах да го закърпя по бързата процедура, източих му 2 туби гореща вода, че утре няма да има и моржувах в тъмното на терасата. Не сме от захар, както имаше един лафРазбирам ги вече руснаците със сауните и метличките и после сельодките с водките за вътрешно гориво. Тъй че наздраве
Отвън се е появил малък Сечко брр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Е, що се срамиш да речеш кратуна. Сигурно некви асоциации правиш със собствената. Но поне ме насочи, че имало такава храндобавка. Получаваш почерпка - помахване пред монитора и насърчително потупване по кратуната пак по тавана на монитора.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Какъф хамак те гони? Панически се оттеглям от гората, щото минус 14 градуса се задава. Май десет дена ще е затваряне и угояване с опиянкване. Гответе се за празника. Той идва.
В кръчмата май ще се вдигат по-често наздравици
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И аз веднъж заради теб питах чичко Гугъл за какво точно иде на реч у коментара ти, пък знаеш как мразя да ровя и нетя.
Наздраве!
П.П. Тиква, кратуна ... все тая
Коментар
-
Куку....рбита?! Не ме карай да гледам уикито, ми дай разяснения. Некомпетентни, щото за други си в невъзможност. Здраве да е!
П.п. Таа Леля още ли да й стискаме палци на крака ни? Щото Преци цела сутрин не може се качи на дървото да закуси, а Чиче пък не парафира никви книжа. Гааааа.....
Наздраве!
П.П. Тиква, кратуна ... все таяПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеТаа Леля още ли да й стискаме палци на крака ни?
ПП
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеСтискай палци и на краката, че имам нужда .Last edited by Иван Петкандраганов; 11.02.2021, 15:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Зоовъд - добре. Ама ще трябва и агроном. Щото и някоя друга кукурбита си пие от време на време питието у Кръчмата.
Наздраве!
П.п. Таа Леля още ли да й стискаме палци на крака ни? Щото Преци цела сутрин не може се качи на дървото да закуси, а Чиче пък не парафира никви книжа. Гааааа.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобрютро
А днеска в лидъла щели да вадят слънчеви очила - съвсем са объркали прогнозта
От Синоптика пък са направили предупреждение за Тарантулчо - да не заспива на хамака в градината, за да не го запечати снега
В колата пред вратата - моооже. Чичо знае защо
Надяваме се и Грую да се отбие тъдява по някое време и да сложи по едно парче торта за негово здраве, хем и да не го лови вируса, хем да отбележим новия интериор на леля : p
Айде наздраве, че много дълго взе да става ))
Коментар
-
Добрютро
А днеска в лидъла щели да вадят слънчеви очила - съвсем са объркали прогнозта
От Синоптика пък са направили предупреждение за Тарантулчо - да не заспива на хамака в градината, за да не го запечати снега
В колата пред вратата - моооже. Чичо знае защо
Надяваме се и Грую да се отбие тъдява по някое време и да сложи по едно парче торта за негово здраве, хем и да не го лови вируса, хем да отбележим новия интериор на леля : p
Айде наздраве, че много дълго взе да става ))
Коментар
-
Лелче, как па разбра, дето сме маймунета и можем да стискаме палци на крака? Прозорлива си ти! Само по две-три изречения си ни разбрала кой какъв маймун е. Зоовъд си ти.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Лелче, как па разбра, дето сме маймунета и можем да стискаме палци на крака? Прозорлива си ти! Само по две-три изречения си ни разбрала кой какъв маймун е. Зоовъд си ти.
Коментар
Коментар