IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение

Нема да я делим бе, а можем да я споделим в стискането на палците ѝ.
    Защото ѝ трябвало, както тя каза.
    Но ако я искаш само за теб, само ти да си ѝ стискаш палците, не съм против.
    Искай, обаче, 60 градуса разкрач.

Тук наистина много съм се смял... Подобно "споделяне", наистина не беше ми идвало на ум!

Опитах се да си го представя в подробности...

Първо ми дойде на ум, че човек има палци на ръцете и на краката. Това, определено е добре, щом ще "споделяте"...

Значи, трябва предварително да се разберете, кой - кои палци ще стиска или, ако двамата се ориентирате в една посока - ще трябва да се обърнете към жребия...

Нататък не ми се мисли. Все ще се оправите някак със "споделянето" в нетрадиционната ситуация...

(разчитам на чувството за хумор на дамата)

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Това да не ти е козичка? Това е цела лелка известна с официалното име Една Леля Каза. Не може да я делим и дърпаме в разни посоки.
      Нема да я делим бе, а можем да я споделим в стискането на палците ѝ.
      Защото ѝ трябвало, както тя каза.
      Но ако я искаш само за теб, само ти да си ѝ стискаш палците, не съм против.
      Искай, обаче, 60 градуса разкрач.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Сакън, дума да не става да ти връчим тоз уред. Вместо да ги разделиш, най-вероятно ще му ги ампутираш.
        Наздраве, Мрънкало!

П.П. Пръстчетата ще му трябват, щото наш 4i40 смята да се регистрира в bg - mammа.
        Ма, как, той досега не се ли е включил с фалшив профил "Драгана“? Много ше му отива. Обича той женската тематика. Така прониква в лоното на женската душа и после знае как да ги заглавиква дамите и матроните. А те го ценят и му викат, драг си ни, като Драгана от бг-мама си ни драг и благ.

Коментар

Бе един палец за теб, един за мен, бе!
          Двамата щехме да ѝ ги стискаме.
          Това да не ти е козичка? Това е цела лелка известна с официалното име Една Леля Каза. Не може да я делим и дърпаме в разни посоки.

Коментар

Корен от дилянка, цвят от глог и листа от мента!?
            Наздраве, Преци!

П.П. Днешният ден съм го писала "бегал". Стоя и гледам през прозореца как вятъра гони сребристите облаци из небосклона.
            И на мен ми е готин тоз момент, Отвътре на топло, отвън нека вилнее и гърми, Идеално даже щото не е нужно да се оправдавам що не искам да излизам
            Наздраве,
            ps. Като каза треволяка, Вчера за малко да добавя и корен магданоз, ама ми мина мисъл, че точно па тоз корен който се предлага, може да е расъл с химия и се отказах.
            Набрах обаче орешки,че стават и за таратор, ама не е препоръка де

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Искаш да стискаш, ах ти гиди палавнико неден, ма тъй се движи природата де, запролетява се след някой ден, даже ще започнат да долитат щъркели след месец.
              Наздравенката
              Наздраве за билковия ти!

Даже геометрично прецених, как да спазваме с него задължителната двуметрова дистанция, като същевременно ѝ стискаме палците на краката. Така че всичко е в ажур, Леля да не се притеснява!

Така да се каже, готов съм с проекта.

Коментар

Искаш да стискаш, ах ти гиди палавнико неден, ма тъй се движи природата де, запролетява се след някой ден, даже ще започнат да долитат щъркели след месец.
                Наздравенката

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

То ще стане мама миа с тез мами
                  Абе хора, я какъв хубав ден днеска
                  Да кажем добрутро по тоз повод
                  и наздраве (при мен за начало треволяк.)
                  Корен от дилянка, цвят от глог и листа от мента!?
                  Наздраве, Преци!

П.П. Днешният ден съм го писала "бегал". Стоя и гледам през прозореца как вятъра гони сребристите облаци из небосклона.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Да, такивата мами ще имат сблъсък на интереси с Арахната
                    Наздраве!
                    То ще стане мама миа с тез мами
                    Абе хора, я какъв хубав ден днеска
                    Да кажем добрутро по тоз повод
                    и наздраве (при мен за начало треволяк.)

Коментар

Ти па само гледаш да стиснеш нещо.... чуждо.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
                        Едно е да смяташ, друго е да го направиш, а трето е да се възползваш от някоя неорентирана мама....
                        Доколкото имам някакви бегли впечатления от този род създания, те сакат някой де се изляга в хамака и си пие коктейлите ( не става дума за Тарантул)
                        Наздраве !
                        Да, такивата мами ще имат сблъсък на интереси с Арахната
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Сакън, дума да не става да ти връчим тоз уред. Вместо да ги разделиш, най-вероятно ще му ги ампутираш.
                          Наздраве, Мрънкало!

П.П. Пръстчетата ще му трябват, щото наш 4i40 смята да се регистрира в bg - mammа.
                          Добро утро !
                          Едно е да смяташ, друго е да го направиш, а трето е да се възползваш от някоя неорентирана мама....
                          Доколкото имам някакви бегли впечатления от този род създания, те сакат някой де се изляга в хамака и си пие коктейлите ( не става дума за Тарантул)
                          Наздраве !

Коментар

Божке ле, забравихме му кажем на Чиче, че стискането е виртуално и сега пръстчетата му се споили. Ше требва ги делим със зеге.
                            Наздраве, Мрънкало!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Добра вечер, мили хора.

Доктора, каза, че червеното вино не е ок за камъните ми, и минах на бяло

наздраве!!!

п.с. Чакам да се белне и при нас, че не ми е добре да се потя февруари, някак не ми е нормално, една слива видях днес- цъфнала милата....
                              На Банево асмата те чака у неделя. Трифонден е все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Оффф, най - после....

Наздраве !
                                Божке ле, забравихме му кажем на Чиче, че стискането е виртуално и сега пръстчетата му се споили. Ше требва ги делим със зеге.

Коментар

Working...
                                X