Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Нали преди време ти написах една рецепта, па ти рече, се сметаната ти идвала "тежка"
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ако преживея утре , ще вдигаме .Стискай палци и на краката, че имам нужда .
Нещо като това - да няма компромис към излишен риск. Чей че ми се схвана един палец от стискане : )
Last edited by precakanoto; 10.02.2021, 20:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ако преживея утре , ще вдигаме .Стискай палци и на краката, че имам нужда .
Ще раждаш ли? Ако си първескиня няма да е леко, но ще минеш по реда си, както и другите! Ще ти стискаме палци!
(няма по-млада леля тук от теб!)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗначи смяна на интериоря с мощна дезинфекция с дюлевска настойкаСъвсем тихо ще стъпваме
Тази установка ми напомни за Кийт Ричарфс и Ози Озбърн - някога са си били монтирали в къщи апарати за пречистване на кръвта - да смогват на темпото. Особено Ози е чудо на медицината и фармациятаживи и здрави да са още тез образи
Май ще вдигаме истинското наздраве.. тези дни като завали снежец : p
Ама то си знае кога да вали, на убавo числоСтискай палци и на краката, че имам нужда .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеМине се не мине и обръщате Кръчмата на лазарет ! Добре , че имам ключове от СКЛАДА , та са ви монтирам по едно такова
[ATTACH=CONFIG]n3716000[/ATTACH]
като сте в невъзможност , сами да надигате чаши и бутилки
И стъпвайте тихо , снишавайки се , да не извадя и по един живачен термометърСъвсем тихо ще стъпваме
Тази установка ми напомни за Кийт Ричарфс и Ози Озбърн - някога са си били монтирали в къщи апарати за пречистване на кръвта - да смогват на темпото. Особено Ози е чудо на медицината и фармациятаживи и здрави да са още тез образи
Май ще вдигаме истинското наздраве.. тези дни като завали снежец : p
Ама то си знае кога да вали, на убавo число
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Па, кат се стискаш да направиш една торта, се мъчим по кръчмарски от ранна сутрин. Съвземи се и давай некоя домашна рецепта. И да не е габровска.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Преци, тук е Кръчма.
Не сладкарница "Неделя".
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
През нощта усещам болка в бъбрека. Събуждам се и започвам леко да се изпотявам, щото усещането се засилва....
Пробвах лек от един дофтур - започваш да щипеш около бъбрека и да си отделяш кожата до болка...След това 20-30 пъти потупване на мястото...
Разкара ме.. Тази сутрин си мисля, че само някой да се оплаче от болежки и прихващам....Убаво, че не съм жена....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеМине се не мине и обръщате Кръчмата на лазарет ! Добре , че имам ключове от СКЛАДА , та са ви монтирам по едно такова [ATTACH=CONFIG]n3715876[/ATTACH] като сте в невъзможност , сами да надигате чаши и бутилки
И стъпвайте тихо , снишавайки се , да не извадя и по един живачен термометър
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
През нощта усещам болка в бъбрека. Събуждам се и започвам леко да се изпотявам, щото усещането се засилва....
Пробвах лек от един дофтур - започваш да щипеш около бъбрека и да си отделяш кожата до болка...След това 20-30 пъти потупване на мястото...
Разкара ме.. Тази сутрин си мисля, че само някой да се оплаче от болежки и прихващам....Убаво, че не съм жена....
Наздраве !
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Зарад Дон Емилио щото.
Хем Да не го дразним и хем да получи ищах за треволяци
не е препоръка де, ама като е на зор човека...
Преди време, когато ходех на работа в една стара фирма, веднъж идва един образ-клиент, точно когато си сипвах чай. Предлагам му и на него, но отговора беше:
- А не, в никакъв случай (и се мръщи).
- Що бе, не е лош, дай да ти сипя да се убедиш
- Не, не, всичкия чай съм си го изпил в казармата, гади ми се още щом го помириша...
наздраве.
Да е жив и здрав и да се оправя по-бързо!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Преци, тук е Кръчма.
Не сладкарница "Неделя".
Наздраве!
Хем Да не го дразним и хем да получи ищах за треволяци
не е препоръка де, ама като е на зор човека...
Преди време, когато ходех на работа в една стара фирма, веднъж идва един образ-клиент, точно когато си сипвах чай. Предлагам му и на него, но отговора беше:
- А не, в никакъв случай (и се мръщи).
- Що бе, не е лош, дай да ти сипя да се убедиш
- Не, не, всичкия чай съм си го изпил в казармата, гади ми се още щом го помириша...
наздраве.
Коментар
Коментар