IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    [ATTACH=CONFIG]n3715671[/ATTACH]
    добрутро
    ​​​малко треволяк,
    Преци, тук е Кръчма.
    ​Не сладкарница "Неделя".
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Click image for larger version

Name:	green-tea.jpg
Views:	1
Size:	41.3 КБ
ID:	3715671
      добрутро
      ​​​малко треволяк,

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Дотам ли се докарахме? Сокчета за блудкава наслада и трезвено примирение. А може би примирие.
        Реших !

Коментар

Дотам ли се докарахме? Сокчета за блудкава наслада и трезвено примирение. А може би примирие.
          Не съм толко самостоятелна , та още не съм решила . Чакам ментора , да укаже посоката

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Ти внимавай с тия "сокчета", защото този цвят няма как да се получи от малините... Има някакъв химически елемент вътре..., т.е. - не го гълтай "на екс"...
            Всичко е пълно с химия

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
              [ATTACH=CONFIG]n3715129[/ATTACH]Сокче ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                [ATTACH=CONFIG]n3715129[/ATTACH]Сокче ?

Ти внимавай с тия "сокчета", защото този цвят няма как да се получи от малините... Има някакъв химически елемент вътре..., т.е. - не го гълтай "на екс"...

Коментар

• Click image for larger version

Name:	файл (3).jpeg
Views:	1
Size:	11.1 КБ
ID:	3715129Сокче ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Освен диета и билки и минерална вода
                    Не бива всяка минерална вода. Например от Горна Баня само един от изворите е много подходящ, но другите не са. Не помня кой точно номер извор се водеше. Май водата трябваше да има флуор или флуорид.
                    Спира се солта и алкохола, освен може би по едно бирЕ

Добрютро по никое време на ранобудниците

Коментар

Успех в лечението! Не отлагай. И после диета, та да не се повтаря.
                      Освен диета и билки и минерална вода

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Добра вечер мили хора.

Аз пак пуснах каменоломната

Силни кризи, цветен скенер, и - картинка - 13мм заседнал в уретера от декември, и 30мм , вътре в бъбречето.

след десет дни влизам да ме разбиват, няма да се утърва, играл съм го вече......

какво ли не пробвах, не излиза гада....

от втората ракия на сетне болките отшумяват, та за туй тъй се лекувам

да сте здрави, наздраве!!!
                        Успех в лечението! Не отлагай. И после диета, та да не се повтаря.

Коментар

• Морген-Добрютро
                          моргена е за да е здрав дон Емилио
                          Докато половин население карантинира, поне да поздравим останалите работни хора, дето са станали рано, да се качат на бръмчилата и да задвижват държавата.
                          Да им върви леко цялата седмица и на убаво дет се казва
                          Наздраве с едно тараторче

Коментар

• Наздраве !

https://www.youtube.com/watch?v=tO2znUMpbGQ

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Добра вечер мили хора.

Аз пак пуснах каменоломната

Силни кризи, цветен скенер, и - картинка - 13мм заседнал в уретера от декември, и 30мм , вътре в бъбречето.

след десет дни влизам да ме разбиват, няма да се утърва, играл съм го вече......

какво ли не пробвах, не излиза гада....

от втората ракия на сетне болките отшумяват, та за туй тъй се лекувам

да сте здрави, наздраве!!!
                              И ти да си жив и здрав, свато! Начи пак ни предстои да получаваме ежедневни сводки от урологията.
                              Last edited by tnm; 07.02.2021, 01:34.
                              Мечо

Коментар

Ми, понапъни се, с твоите дадености и недадености ще е лесна задача. На едни ще даваш да те водят в Портокалия, на други нема да им даваш да ти прекопават мушкатата. И нещата сами ще се подреждат, та ще вървиш по стълбицата на кариерата. Наздраве, Дрънкариеристче!
                                Ти се напъвай! Мен така ми и добре.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X