Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Дотам ли се докарахме? Сокчета за блудкава наслада и трезвено примирение. А може би примирие.
Коментар
-
Дотам ли се докарахме? Сокчета за блудкава наслада и трезвено примирение. А може би примирие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Ти внимавай с тия "сокчета", защото този цвят няма как да се получи от малините...Има някакъв химически елемент вътре..., т.е. - не го гълтай "на екс"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3715129[/ATTACH]Сокче ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3715129[/ATTACH]Сокче ?
Ти внимавай с тия "сокчета", защото този цвят няма как да се получи от малините...Има някакъв химически елемент вътре..., т.е. - не го гълтай "на екс"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Освен диета и билки и минерална вода
Спира се солта и алкохола, освен може би по едно бирЕ
Добрютро по никое време на ранобудниците
Коментар
-
Успех в лечението! Не отлагай. И после диета, та да не се повтаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобра вечер мили хора.
Аз пак пуснах каменоломната
Силни кризи, цветен скенер, и - картинка - 13мм заседнал в уретера от декември, и 30мм, вътре в бъбречето.
след десет дни влизам да ме разбиват, няма да се утърва, играл съм го вече......
какво ли не пробвах, не излиза гада....
от втората ракия на сетне болките отшумяват, та за туй тъй се лекувам
да сте здрави, наздраве!!!
Коментар
-
Силни кризи, цветен скенер, и - картинка - 13мм заседнал в уретера от декември, и 30мм, вътре в бъбречето.
след десет дни влизам да ме разбиват, няма да се утърва, играл съм го вече......
да сте здрави, наздраве!!!Last edited by tnm; 07.02.2021, 00:34.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ми, понапъни се, с твоите дадености и недадености ще е лесна задача. На едни ще даваш да те водят в Портокалия, на други нема да им даваш да ти прекопават мушкатата. И нещата сами ще се подреждат, та ще вървиш по стълбицата на кариерата. Наздраве, Дрънкариеристче!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
да сте здрави, наздраве!!!
Като се замисля, според мен, сакаш да произведеш камъняци за Тянка....На карати ги докарваш, наблягай на цветовете...
Вит. С е противопоказен за бъбречни заболявания...Питай, консултирай се и профилактирай системата...
Здраве и късмет !
Коментар
Коментар