IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Добра вечер мили хора.

Аз пак пуснах каменоломната

Силни кризи, цветен скенер, и - картинка - 13мм заседнал в уретера от декември, и 30мм , вътре в бъбречето.

след десет дни влизам да ме разбиват, няма да се утърва, играл съм го вече......

какво ли не пробвах, не излиза гада....

от втората ракия на сетне болките отшумяват, та за туй тъй се лекувам

да сте здрави, наздраве!!!
    Кви са тез диаметри, бре Емилио...?

Като се замисля, според мен, сакаш да произведеш камъняци за Тянка....На карати ги докарваш, наблягай на цветовете...

Вит. С е противопоказен за бъбречни заболявания...Питай, консултирай се и профилактирай системата...

Здраве и късмет !

Коментар

• Добра вечер мили хора.

Аз пак пуснах каменоломната

Силни кризи, цветен скенер, и - картинка - 13мм заседнал в уретера от декември, и 30мм , вътре в бъбречето.

след десет дни влизам да ме разбиват, няма да се утърва, играл съм го вече......

какво ли не пробвах, не излиза гада....

от втората ракия на сетне болките отшумяват, та за туй тъй се лекувам

да сте здрави, наздраве!!!
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ни щъ! Мързи ма да са катеря по йерархията.
        Наздраве, Мрънкало!
        Ми, понапъни се, с твоите дадености и недадености ще е лесна задача. На едни ще даваш да те водят в Портокалия, на други нема да им даваш да ти прекопават мушкатата. И нещата сами ще се подреждат, та ще вървиш по стълбицата на кариерата. Наздраве, Дрънкариеристче!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

мЪ тО още не е порасло, де!

Млада, преди 10-15 години - означава под 35 все още!

40 съм чувАл - минималната възраст за кмециц..., опа - щях да сгреша - за кмеТица?

Или грешно съм разбрал?

Да'н са я избралЕ за кмеци..., опссс - за кмеТица, демек - градоначалник, а тя да е разбрала, че е домоуправител? Малко ли грешки стават - докато хората викат "наздраве"? Така де - с едно наздраве най-успешно се почва, когато хората искат да борят демографската криза... (за разнополовите става дума - за другите не ме интересува как се "множат"...)

Ето я и причината, за да не сме доволни от местната власт..., то и от централната - така... (хората борят демографски кризи и най-негодните, дето за друго не стават - ни "управляват")...
          Аз затова я пробутвам в управата. Да се види, че освен дето не може да стреля, хич не умей да крадне. С това съвсем ще й срутя реномето в спекулантския форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Питах се аз откъде имаш такава висока специализация в заплахите, шантажите, тормоза над клети чичета и обирджийството на обществени средства в течен и временно твърд вид. Време е да порастеш в йерархията като изместиш кметицата от ключовия пост. Твърде малко вреди за възможностите на това гръмовержно место. Седай там и почвай да наказваш дребни и едри съграждани. Шти отива. Наздраве, Дрънкметче!
            Ни щъ! Мързи ма да са катеря по йерархията.
            Наздраве, Мрънкало!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Питах се аз откъде имаш такава висока специализация в заплахите, шантажите, тормоза над клети чичета и обирджийството на обществени средства в течен и временно твърд вид. Време е да порастеш в йерархията като изместиш кметицата от ключовия пост. Твърде малко вреди за възможностите на това гръмовержно место. Седай там и почвай да наказваш дребни и едри съграждани. Шти отива. Наздраве, Дрънкметче!
              мЪ тО още не е порасло, де!

Млада, преди 10-15 години - означава под 35 все още!

40 съм чувАл - минималната възраст за кмециц..., опа - щях да сгреша - за кмеТица?

Или грешно съм разбрал?

Да'н са я избралЕ за кмеци..., опссс - за кмеТица, демек - градоначалник, а тя да е разбрала, че е домоуправител? Малко ли грешки стават - докато хората викат "наздраве"? Така де - с едно наздраве най-успешно се почва, когато хората искат да борят демографската криза... (за разнополовите става дума - за другите не ме интересува как се "множат"...)

Ето я и причината, за да не сме доволни от местната власт..., то и от централната - така... (хората борят демографски кризи и най-негодните, дето за друго не стават - ни "управляват")...

Коментар

По-скоро трябваше да напиша, че Кака вече не се занимава с обществено полезен труд. Щото къде 10-12 години бях домоуправител на зверилника и отчитам тази си дейност като грешка, присъща на младостта.
                Наздраве, Мрънкало!

Коментар

В твое лице това е общественовредна дейност. Учудващо е, че още не си открила колко много може да се пакости от такава позиция. Но ето, прилетя некъв си пророк и ти си вече уведомена и увлечена. Ще чекаме съобщения или други свидетелства за поразиите в поверените ти обекти. Припомням, че може да се цаниш на неколко места, щото щатен домоуправител е тежка и отговорна работа, присъща само на редки вредители. Те са особено ценени. Вписал съм те в регистъра. Заемаш предпоследното второ место след кметицата. Нашта ли, вашта ли кметица не смея да знам. Здраве да е!.
                  По-скоро трябваше да напиша, че Кака вече не се занимава с обществено полезен труд. Щото къде 10-12 години бях домоуправител на зверилника и отчитам тази си дейност като грешка, присъща на младостта.
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Мечо

Коментар

Кака не се занимава с обществено полезен труд /домоуправителка/. Не се пробвай да ме отвличаш от други, по-близки до сърцето ми дейности.
                    Наздраве!
                    В твое лице това е общественовредна дейност. Учудващо е, че още не си открила колко много може да се пакости от такава позиция. Но ето, прилетя некъв си пророк и ти си вече уведомена и увлечена. Ще чекаме съобщения или други свидетелства за поразиите в поверените ти обекти. Припомням, че може да се цаниш на неколко места, щото щатен домоуправител е тежка и отговорна работа, присъща само на редки вредители. Те са особено ценени. Вписал съм те в регистъра. Заемаш предпоследното второ место след кметицата. Нашта ли, вашта ли кметица не смея да знам. Здраве да е!.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Добре, че си ти Съкровище, че иначе жаден ше си ходя форевър, баси...
                      Манииии, Съкровище! Щом народът взе да бий отбой даже и у Кръчмата, нещата не отиват на добре.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Наздраве, Съкровище!
                        Добре, че си ти Съкровище, че иначе жаден ше си ходя форевър, баси...
                        Life won't wait for you.

Коментар

Не те е срам! СТО Грама - това е не само разложение, но и разхищение. Ще те изключат от клуба на умерените пиячи с неумерени щения и ще те включат в секцията на отрезвителното за често отскачане навън, щото прибирането с лунохода е голема романтика, епика и кютек на джаз. Стига с тея импровизации! Карай си на 2х30 и не се карай с домоуправителката (Кака Т-ка), щото само може да загубиш - сън, ром, желание да ходиш по чужбина и да излизаш из полето. А за оказване на помощ сме винаги готови, вади ракията енигма. Ще правим проучване с опитване и фрагментиране. Ще я дробим на 30 за теб, 300 за мен. Така пише в указанията.
                          Кака не се занимава с обществено полезен труд /домоуправителка/. Не се пробвай да ме отвличаш от други, по-близки до сърцето ми дейности.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Охоо , ми той далече още и от половината.
                            Докато започне да му бяга бройката, много хляб има да изяде.
                            42 в двоичен вид изглежда подредено балансирано 101010
                            Ще рече, да му върви на подредби и баланс
                            Балансирано ще му е, как няма да му е балансирано. Отърва почерпката за рождения ден. Дано не се скатае за имения си ден, имитирайки справедлив протест.
                            Наздраве, Преци!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Верно казва чичо за оня чай, който се казваше чай за бъбреци на някакъв доктор, забравих му фамилията, май с "Л' започваше.Не беше д-р Тошков, друг беше.
                              Хвана ме и мене през първата карантина левото бъбрече и два месеца ме мъчеше камъче, ама упорито като теле, устисках без доктор. За болките най-добре ми действаше ибупрофен, въпреки че аптекарката даде с чая някви други обезболители уж по-по-, ама не ми действаха. Пиех течности с лимони, без лимони, без анасони пардон, грешка, имах предвид без алкохоли, без кайвета, май чат пат зехтини с лимона, успях да устискам без болници и поликлиники, ама доста си боли. Ако болките са вече непосилни , по-добре и лекар да го види
                              И добре дошел на дон Емилио
                              Будалла! За такива тревоги се полагат възвишени лекове - я морфинче, я кокаинче. Трябваше се обадиш на112 да си поръчаш некои пласьори да додат с опаковките. Щяха ти пратят лековете в мигащ и пищящ буркан. А пласьорите щеха ти намигат убедително: "Я, ела с нас в районното."

Коментар

42 обиколки, по мои сметки.
                                Наздраве, Преци!
                                Охоо , ми той далече още и от половината.
                                Докато започне да му бяга бройката, много хляб има да изяде.
                                42 в двоичен вид изглежда подредено балансирано 101010
                                Ще рече, да му върви на подредби и баланс

Коментар

Working...
                                X