If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да де: отдавна съм си дал сметка за това, че мъжката логика е различна от тая - на дамите.
Например, аз влагам буквалният смисъл в определенията "свободна и сама".
Каквото и да допусна за тълкуването на противоположния пол, бих сгрешил!
Ще допусна един от вариантите. Аналогията е от преди 20-на години. Бачкахме с една дама (около моята възраст) - в един офис на голяма компания. Дамата имаше свои ангажименти, доста специфични. На ден те й отнемаха не повече от 3 часа. Тя постоянно изглеждаше свръх-натоварена...
В миг на откровеност, споделяше с мен: искам да отида на самотен остров, поне за 10-на дни... , с една книжка... Сам-сама!
Разбира се, аз я питах провокативно: защо пък трябва да си сама? Може да отидем заедно!
А тя ми каза: че каква почивка би било това, щом няма да съм сама?
.........
За да обобщя: смисълът на почивката (както и твоето: "свободна и сама", леля!) - трудно намира консенсус при противоположните полове.
Може би, след определена възраст да е различно, но това е само едно предположение!
Пак не си разбрал , ма не е и нужно . Ще приемем историята и изводът и всичко е ок
Здравей, мила лельо
Рискувам с това обръщение към теб, че кат гледам как си ги зачесала другите мога и аз да гризна дървото
Но сила ми даде нашия верен приятел Висоцки с неговите думи ..... страхът пропадна в бездната ... че се осмелих да те нарека "мила"
Ну, вот исчезла дрожь в руках Наверх, наверх. Ну, вот сорвался в пропасть страх
Наздраве на теб и на останалите редови посетители в кръчмето
Понеже сме си по-близки , държа да те извадя от заблуждението , че можеш да ми натискаш копчетата или дърпаш струните , като Паганини, например . Чак толко близки , не сме.
Беше ми интересно да се отзовавам и отговарям на очакванията , също да се наслаждавам , заедно с теб , на аплодисментите, които получаваше .
Наздраве !
Здравей
Незнам колко неща остават не казани , но чудесно знам колко от казаните не се разбират правилно или хич
Смисълът на "свободна и сама" , беше съвсем друг
Интересно е че макар и различни , вярваме в едно - в този живот се случват правилните неща , в правилното време и с правилните хора . За последователността не съм много сигурна , но бих ти се доверила
Из Витоша и не само нея , ходя от преди да знам за съществуването ти .
Благодаря ти ! Имаше някои неща дето ми бяха важни и ти ги даде . Да си жив издрав , майка ти и децата , също !
Хубав и усмихнат ден и за теб ! И успех !
Да де: отдавна съм си дал сметка за това, че мъжката логика е различна от тая - на дамите.
Например, аз влагам буквалният смисъл в определенията "свободна и сама".
Каквото и да допусна за тълкуването на противоположния пол, бих сгрешил!
Ще допусна един от вариантите. Аналогията е от преди 20-на години. Бачкахме с една дама (около моята възраст) - в един офис на голяма компания. Дамата имаше свои ангажименти, доста специфични. На ден те й отнемаха не повече от 3 часа. Тя постоянно изглеждаше свръх-натоварена...
В миг на откровеност, споделяше с мен: искам да отида на самотен остров, поне за 10-на дни... , с една книжка... Сам-сама!
Разбира се, аз я питах провокативно: защо пък трябва да си сама? Може да отидем заедно!
А тя ми каза: че каква почивка би било това, щом няма да съм сама?
.........
За да обобщя: смисълът на почивката (както и твоето: "свободна и сама", леля!) - трудно намира консенсус при противоположните полове.
Може би, след определена възраст да е различно, но това е само едно предположение!
Е, щом компенсираш с ТТ данни, нищо не мога да добавя, ма все пак малко фантазия е добре дошла
Мастика не пия, въобще анасоновите бози са за, ъъъъ, как по-меко да се изразя, хората, на които им е нужна подкрепа в изпълнението. Аз съм с главна роля и без нужда от поддържаща. Засега
Наздраве с Джеймисънче, макар че снощи бях на сунгурларска, че едни страхотни белени розови домати със сирене смес има в Катарино, мамата си джаса, не мога да им откажа, хеле пък в комбинация с 15 вида разядки и 10-на вида мезета, собствено производство. Качил съм поне 2 кила, въпреки всекидневното стоене за поне 2,5 часа в сауна и парна баня, отделно поне още толкова в басейна
Знам, че не пиеш мастика, но заради рахатлъка на короновируса и киселото мляко, ще пропиеш
Наздраве, хаджи!
П.П. Идея си нямаш каква фантазия ме тръшка и какво въображение ме наляга периодически..Без наличието на такива, не особено мирното съвместно съжителство с по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ще се обвие в скука и рутина.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ми иначе що ти е да се потиш да го строиш, образно казано, че то ако е само за цък-цък, язък, май по-добре изобщо да не се почва строежа Или пък, както казваше един познат - сексът е за престиж, ръкоблудството - за удоволствие
Наздраве, Леля, това с хлапето беше готино
Хайде , ще обясня . Всички го заслужаваме. Но по -късно, в момента работя и ми е трудно да пиша. Само да кажа , че вярвате или не , всички случки , разказани от мен , през годините , са действително случили се . Единствената намеса в истинността им и не на всички е само промяна имена или места, ненужни за широката аудитория.
А двете случки , станаха миналата седмица
Наздраве , Грую!
Моля!?!?! Ти сега, как ме виждаш мен да се напъвам и да влагам усилия там, де Природата трябва трябва да си е казала тежката дума?Тцъ, мен ме мързи, за другите - не знам.
Наздраве, хаджи!
П.П. Разреждай мастиката с айрян. Помагало, казват.
Е, щом компенсираш с ТТ данни, нищо не мога да добавя, ма все пак малко фантазия е добре дошла
Мастика не пия, въобще анасоновите бози са за, ъъъъ, как по-меко да се изразя, хората, на които им е нужна подкрепа в изпълнението. Аз съм с главна роля и без нужда от поддържаща. Засега
Наздраве с Джеймисънче, макар че снощи бях на сунгурларска, че едни страхотни белени розови домати със сирене смес има в Катарино, мамата си джаса, не мога да им откажа, хеле пък в комбинация с 15 вида разядки и 10-на вида мезета, собствено производство. Качил съм поне 2 кила, въпреки всекидневното стоене за поне 2,5 часа в сауна и парна баня, отделно поне още толкова в басейна
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Здравей, мила лельо
Рискувам с това обръщение към теб, че кат гледам как си ги зачесала другите мога и аз да гризна дървото
Но сила ми даде нашия верен приятел Висоцки с неговите думи ..... страхът пропадна в бездната ... че се осмелих да те нарека "мила"
Здравей С теб сме си доста по-близки и можеш да си го позволиш.
Никой не чешам , щото и никой не е казал да го сърби. Просто говоря с чужденци на техният език , щото на моят , преди години още не се разбрахме. Ма гледам и с техния не става .
Този съществен детайл , не вярвам , някой да го пропуска.
Обаче не знам , защо мислите , че построеното, задължително трябва и да се ползва ?!
Ми иначе що ти е да се потиш да го строиш, образно казано, че то ако е само за цък-цък, язък, май по-добре изобщо да не се почва строежа Или пък, както казваше един познат - сексът е за престиж, ръкоблудството - за удоволствие
Наздраве, Леля, това с хлапето беше готино
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Aхахаха, вЕрно е, ма се пропуска един малък, но изключително важен детайл - какъвто си го направиш, такъв ще си го ползваш, за малкия сър (не Събев, ма и за него е валидно, ппредполагам) иде реч. Вече как и с какви подръчни или други средства ще си го направиш, е въпрос на майсторство и физически/фантазорски/фетишистки възможности
Наздраве от спа-то, бал съм го, не излазям, че ме е страх от вълуващия навън пр грип
Този съществен детайл , не вярвам , някой да го пропуска.
Обаче не знам , защо мислите , че построеното, задължително трябва и да се ползва ?!
Aхахаха, вЕрно е, ма се пропуска един малък, но изключително важен детайл - какъвто си го направиш, такъв ще си го ползваш, за малкия сър (не Събев, ма и за него е валидно, ппредполагам) иде реч. Вече как и с какви подръчни или други средства ще си го направиш, е въпрос на майсторство и физически/фантазорски/фетишистки възможности
Наздраве от спа-то, бал съм го, не излазям, че ме е страх от вълуващия навън пр грип
Моля!?!?! Ти сега, как ме виждаш мен да се напъвам и да влагам усилия там, де Природата трябва трябва да си е казала тежката дума?Тцъ, мен ме мързи, за другите - не знам.
Наздраве, хаджи!
П.П. Разреждай мастиката с айрян. Помагало, казват.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добре, айде твойто да е . Съгласи ме
Ма ти не си ми драга , не вярвам и аз да съм ти.
Та да зарежем обръщенията , пълни с куртоазия ,м ?
Здравей, мила лельо
Драга Lelq, когат става въпрос за мъж, кат изключим тез от тях с нетрадиционна ориентация, той или го може или го не може. Ма, вярно, тогаз разликата в двата случая наистина е огромна
Наздраве!
Коментар