If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чекай, чекай...
Я сподели за фантазиите си, че няма да мога да подремна.....( въображението го оставям на заден план - да не се бърка със задни мисли ...)
Имат ли нещо общо с плажовете на Португалията и неустоимото телосложение изгорело на потник..?
Поради неустойчивото политическо положение на мутрата и корумпираното му управление за вестник Дума и дума няма да отлепя....Ще го заместя с Демокрация от преходните години ..( все пак требва да покрия десетина години от активния си живот...)
Наздраве !
Нищо не споделям. Нали трябва да те изненадам у Португалията.
Нздраве, 4i40!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Бах маа му ...Каква експлозия от чувства, спомени и усещания.....Пияната ми тиква се опитва да ги асимилира, но за жалост, възможностите ми са ограничени......
За времето, в което .... за кратко бяхме .... "заедно" .... всичко бе една ... Магия .... и заедно търсихме Истината ! Но Истината е далеч, в покрайнините на Вселената, отвъд най-далечната звезда, преди Адам и след последния земен човек.
Емоционална детонация, печал, драма, усмивки и сълзи, щастие и мъка, депресия, мечти, катран, екстаз, болка, ад, експлозия, безумие, проглеждам, когато затворя очи, дежа вю, карма, концентрични кръгове .... махмурлук от древен архаичен екстаз .....
Не разбра ли поне една микроскопична нано прашинка от моята същност ?? Не съм от тези, които се натрапват и досаждат ..... излишно беше, напълно излишно беше да говориш за копчета, струни и ръчки разни
Бах маа му ...Каква експлозия от чувства, спомени и усещания.....Пияната ми тиква се опитва да ги асимилира, но за жалост, възможностите ми са ограничени......
За времето, в което .... за кратко бяхме .... "заедно" .... всичко бе една ... Магия .... и заедно търсихме Истината ! Но Истината е далеч, в покрайнините на Вселената, отвъд най-далечната звезда, преди Адам и след последния земен човек.
Емоционална детонация, печал, драма, усмивки и сълзи, щастие и мъка, депресия, мечти, катран, екстаз, болка, ад, експлозия, безумие, проглеждам, когато затворя очи, дежа вю, карма, концентрични кръгове .... махмурлук от древен архаичен екстаз .....
Не разбра ли поне една микроскопична нано прашинка от моята същност ?? Не съм от тези, които се натрапват и досаждат ..... излишно беше, напълно излишно беше да говориш за копчета, струни и ръчки разни
Голяма поезия сте сътворили! Така се прави! Браво!
Понеже сме си по-близки , държа да те извадя от заблуждението , че можеш да ми натискаш копчетата или дърпаш струните , като Паганини, например . Чак толко близки , не сме.
Беше ми интересно да се отзовавам и отговарям на очакванията , също да се наслаждавам , заедно с теб , на аплодисментите, които получаваше .
Наздраве !
Днес рано сабахлян бях на вилата ( пристигнах в 8 ) и направо за косата се хванах.....
Тревата звънтеше ( почти като струните на Паганини, но не толкова бързи, щот възрастта си оказва влияние) под мощните ми замахвания ( съвсем ненужни за това деяние) и откосите падаха като събеседниците на Леля......
Сега съм пил 25 гр ( май 2 пъти ) и смятам да подремна....
Наздраве !
Ееее! Евала! Който върти косата - винаги печели!
(не е лошо да си вземеш все пак едно тримерче - по-голям шанс има да не товариш кръста, но пък ти знаеш себе си! Яките косачи не подбирате методите и дамите ви боготворят!)
Знам, че не пиеш мастика, но заради рахатлъка на короновируса и киселото мляко, ще пропиеш
Наздраве, хаджи!
П.П. Идея си нямаш каква фантазия ме тръшка и какво въображение ме наляга периодически..Без наличието на такива, не особено мирното съвместно съжителство с по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ще се обвие в скука и рутина.
Чекай, чекай...
Я сподели за фантазиите си, че няма да мога да подремна.....( въображението го оставям на заден план - да не се бърка със задни мисли ...)
Имат ли нещо общо с плажовете на Португалията и неустоимото телосложение изгорело на потник..?
Поради неустойчивото политическо положение на мутрата и корумпираното му управление за вестник Дума и дума няма да отлепя....Ще го заместя с Демокрация от преходните години ..( все пак требва да покрия десетина години от активния си живот...)
Наздраве !
Днес рано сабахлян бях на вилата ( пристигнах в 8 ) и направо за косата се хванах.....
Тревата звънтеше ( почти като струните на Паганини, но не толкова бързи, щот възрастта си оказва влияние) под мощните ми замахвания ( съвсем ненужни за това деяние) и откосите падаха като събеседниците на Леля......
Сега съм пил 25 гр ( май 2 пъти ) и смятам да подремна....
Да де: отдавна съм си дал сметка за това, че мъжката логика е различна от тая - на дамите.
Например, аз влагам буквалният смисъл в определенията "свободна и сама".
Каквото и да допусна за тълкуването на противоположния пол, бих сгрешил!
Ще допусна един от вариантите. Аналогията е от преди 20-на години. Бачкахме с една дама (около моята възраст) - в един офис на голяма компания. Дамата имаше свои ангажименти, доста специфични. На ден те й отнемаха не повече от 3 часа. Тя постоянно изглеждаше свръх-натоварена...
В миг на откровеност, споделяше с мен: искам да отида на самотен остров, поне за 10-на дни... , с една книжка... Сам-сама!
Разбира се, аз я питах провокативно: защо пък трябва да си сама? Може да отидем заедно!
А тя ми каза: че каква почивка би било това, щом няма да съм сама?
.........
За да обобщя: смисълът на почивката (както и твоето: "свободна и сама", леля!) - трудно намира консенсус при противоположните полове.
Може би, след определена възраст да е различно, но това е само едно предположение!
Пак не си разбрал , ма не е и нужно . Ще приемем историята и изводът и всичко е ок
Здравей, мила лельо
Рискувам с това обръщение към теб, че кат гледам как си ги зачесала другите мога и аз да гризна дървото
Но сила ми даде нашия верен приятел Висоцки с неговите думи ..... страхът пропадна в бездната ... че се осмелих да те нарека "мила"
Ну, вот исчезла дрожь в руках Наверх, наверх. Ну, вот сорвался в пропасть страх
Наздраве на теб и на останалите редови посетители в кръчмето
Понеже сме си по-близки , държа да те извадя от заблуждението , че можеш да ми натискаш копчетата или дърпаш струните , като Паганини, например . Чак толко близки , не сме.
Беше ми интересно да се отзовавам и отговарям на очакванията , също да се наслаждавам , заедно с теб , на аплодисментите, които получаваше .
Наздраве !
Здравей
Незнам колко неща остават не казани , но чудесно знам колко от казаните не се разбират правилно или хич
Смисълът на "свободна и сама" , беше съвсем друг
Интересно е че макар и различни , вярваме в едно - в този живот се случват правилните неща , в правилното време и с правилните хора . За последователността не съм много сигурна , но бих ти се доверила
Из Витоша и не само нея , ходя от преди да знам за съществуването ти .
Благодаря ти ! Имаше някои неща дето ми бяха важни и ти ги даде . Да си жив издрав , майка ти и децата , също !
Хубав и усмихнат ден и за теб ! И успех !
Да де: отдавна съм си дал сметка за това, че мъжката логика е различна от тая - на дамите.
Например, аз влагам буквалният смисъл в определенията "свободна и сама".
Каквото и да допусна за тълкуването на противоположния пол, бих сгрешил!
Ще допусна един от вариантите. Аналогията е от преди 20-на години. Бачкахме с една дама (около моята възраст) - в един офис на голяма компания. Дамата имаше свои ангажименти, доста специфични. На ден те й отнемаха не повече от 3 часа. Тя постоянно изглеждаше свръх-натоварена...
В миг на откровеност, споделяше с мен: искам да отида на самотен остров, поне за 10-на дни... , с една книжка... Сам-сама!
Разбира се, аз я питах провокативно: защо пък трябва да си сама? Може да отидем заедно!
А тя ми каза: че каква почивка би било това, щом няма да съм сама?
.........
За да обобщя: смисълът на почивката (както и твоето: "свободна и сама", леля!) - трудно намира консенсус при противоположните полове.
Може би, след определена възраст да е различно, но това е само едно предположение!
Е, щом компенсираш с ТТ данни, нищо не мога да добавя, ма все пак малко фантазия е добре дошла
Мастика не пия, въобще анасоновите бози са за, ъъъъ, как по-меко да се изразя, хората, на които им е нужна подкрепа в изпълнението. Аз съм с главна роля и без нужда от поддържаща. Засега
Наздраве с Джеймисънче, макар че снощи бях на сунгурларска, че едни страхотни белени розови домати със сирене смес има в Катарино, мамата си джаса, не мога да им откажа, хеле пък в комбинация с 15 вида разядки и 10-на вида мезета, собствено производство. Качил съм поне 2 кила, въпреки всекидневното стоене за поне 2,5 часа в сауна и парна баня, отделно поне още толкова в басейна
Знам, че не пиеш мастика, но заради рахатлъка на короновируса и киселото мляко, ще пропиеш
Наздраве, хаджи!
П.П. Идея си нямаш каква фантазия ме тръшка и какво въображение ме наляга периодически..Без наличието на такива, не особено мирното съвместно съжителство с по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ще се обвие в скука и рутина.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар