IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

И възрастта.....

Наздраве !
    Вярно! Как не се бях сетила, че при Арахната проблемите са комплексни.
    Наздраве, 4i40!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Да, бе, изпуснал съм се и си се измъкнала. Затова зъбът още ме боли. Но ще взема мерки. Ще претърся гърнето и ще те открия, га че си ценна обица от "Рим на аристократите". Ма, съм па убав кат Марчело, нали? И като те намера, ште изпера и провеся на въжето.... за прането. Да не можеш вредиш повече. Наздраве, Дрънобецо!
      Кой Марчело, бре!? Това, че имаш 3 слънчеви бани по рождение не те докарва на римлянин, а на ром
      Наздраве, Мрънкало!
      Мечо

Коментар

• Остана ми време да направя един коментар за Леля, морето и пясъчните замъци....

Чудесно написано ! Да се размечтае човек за вълните и безгрижните времена....

Замислих се....Когато спрем да градим пясъчните замъци и се погледнем в огледалото, ще видим бели коси и сбръчкани чела.....

Затова градете пясъчни замъци и въздушни кули дорде сте млади...После ще видите как му е на Тарантул

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Страхът не прощава
          Наздраве, Мрънкало!
          И възрастта.....

Наздраве !

Коментар

Страхът не прощава
            Наздраве, Мрънкало!
            Да, бе, изпуснал съм се и си се измъкнала. Затова зъбът още ме боли. Но ще взема мерки. Ще претърся гърнето и ще те открия, га че си ценна обица от "Рим на аристократите". Ма, съм па убав кат Марчело, нали? И като те намера, ште изпера и провеся на въжето.... за прането. Да не можеш вредиш повече. Наздраве, Дрънобецо!

Коментар

Я, Кака се измъкнала от тумбака ми. Откъде ли е минала? Нещо ми намирисва. Драга Како, аз се намиргам у ниското, заобиколен от планини, а твоите светкавици бляскаха по върховете и трещяха надалече. Видиш ли колко си безсилна. Наздраве, Дрънтрещяло!
              Страхът не прощава
              Наздраве, Мрънкало!
              Мечо

Коментар

• Шприцовайте се в жегите.

Коментар

За дъжд и вятър пишеш, ама нищо не казваш за мълнията, де те изтрещя. И тя ти е подарък от мен.
                  Наздраве, Мрънкало!

П.П. Не ми се мисли какви киселини съм ти докарала, ама ти си свикнал.
                  Я, Кака се измъкнала от тумбака ми. Откъде ли е минала? Нещо ми намирисва. Драга Како, аз се намиргам у ниското, заобиколен от планини, а твоите светкавици бляскаха по върховете и трещяха надалече. Видиш ли колко си безсилна. Наздраве, Дрънтрещяло!

Коментар

Три дена запивки и в средата на запоя лошата кака прати бурята и зъбобол. Чадърът се обърна почти, масата се наводни, но чашите беха спасени от наводнение. Малко съм издул коремчето, но това сигурно щото съм глътнал лошата кака, за да спаса Кръчмата от това зло. Нещо ми къркори в корема. Сигурно она се уригва. Още мърда значи. Наздраве за моите зъбки!
                    За дъжд и вятър пишеш, ама нищо не казваш за мълнията, де те изтрещя. И тя ти е подарък от мен.
                    Наздраве, Мрънкало!

П.П. Не ми се мисли какви киселини съм ти докарала, ама ти си свикнал.
                    Мечо

Коментар

Преди малко показаха много хубава снимка на бурята в Големо село. Добре ви е разхладило.
                      Наздраве, Lelq!
                      Три дена запивки и в средата на запоя лошата кака прати бурята и зъбобол. Чадърът се обърна почти, масата се наводни, но чашите беха спасени от наводнение. Малко съм издул коремчето, но това сигурно щото съм глътнал лошата кака, за да спаса Кръчмата от това зло. Нещо ми къркори в корема. Сигурно она се уригва. Още мърда значи. Наздраве за моите зъбки!

Коментар

• Леле, какви сме мъже - последните 7 поста само от дами. Леля, много готино това ьза морето и замъжите - не съм се замислял, но съм виждал и замъци, които са оставени на стохията, за да ги въздигнат утре пак. Аз още търся свястно море за тази година, че моят хотел на отвори и се чудя де да ида, като хем да ми е директно на плажа (като има бетон, поне да го ползвам), хем да ми е с достатъчно хубав ол инклузив, хем да не давам 600 кинта на вечер - не че нещо, ама чак пък толкова голям гъзар не съм. Ако имате предложения - на линия съм за края на август

Хайде, че днес прочетох нещо, дето ми хареса
                        -Докторе, много зле се чувствам!
                        -Пиете ли?
                        -Не.
                        -Ми как искате да се чувствате...?!

Наздраве!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Добра нощ , Кръчма !
                          Сънувах стара карта и платноход ...

https://m.youtube.com/watch?v=rkB5bM_54sc

Готина седмица на всичик ! И усмихната

Коментар

• Харесвам планината и морето. Много! Ма планината е предизвикателство , а морето любов.
                            Предполагам , всички сте наблюдавали , децата по плажа . Как се радват , някои и страхуват от водата . Скачат , пискат и се плискат и в един момент , някой възрастен изморен да бди , показва , как се строи замък . И започва един градеж , и децата пълни с ентусиазъм вихрят въображение . За едни е важно да е широк , за други висок , някои слагат украси , и т.н. купона тече сред смях и сълзи .
                            На края на деня , преди да си тръгнат от плажа , след весели игри с построеното , го разрушават . Винаги !
                            Било ми е интересно защо . Да са те ,строителите , а не морето и времето .
                            Аз никога не съм строила пясъчни замъци . Може би никой не ми е показал как . Но по-вероятно е да не съм проявила интерес , защото там , на плажа е Морето ! Хем познато , хем винаги различно. Вълшебно! И когато вляза в него , нищо друго няма значение ! Не разбирам , как може да те вълнува строежа и разрушението на пясъчен замък , на педя от водата и дори незабелязвайки я ?!

Та , Грую , не разбирам от строежи . Дали са за престиж или удоволствие , също нямам представа.
                            Обичам водата . Сливам се с нея .Тя ми дава всичко и понякога, рядко, откривам човек-море , ма той пък търси строител . Дали мога да се науча да строя ? Не знам . Никой , не е пробвал . А никой не проявява интерес към морето, което показвам .
                            Не обичам да седя и в центъра.Предпочитам тъмният ъгъл, щото не ми е важно да гледат мен , а да гледам аз . С широко отворени очи.
                            Наздраве и нощ с красиви сънища, Кръчма !

https://m.youtube.com/watch?v=VJ5mPzdfV14
                            Last edited by Lelq; 26.07.2020, 01:35.

Коментар

• Ся, понеже като седнах в ъгъла , се нагнети една тишина , мисля да се преместя в центъра и да разкажа нещо . И на сгода да съм Пък и обещание имам да спазвам

Коментар

На цвят и консистенция на вишновка го докарва.
                                Наздраве!
                                Даже мухлясало ...Ама за рекламации - към бабата на Колчо се обърнете. От неговия СКЛАД извадих бутилката

Коментар

Working...
                                X