IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Че ти първа класа ли ще летиш до Австралията бре Я си налягай парцалите и вземай икономична. 1000 еврака, и по-евтини излизат. 15-20 часа се търпяват някак

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
      Като те чета и оставям с впечатлението , че не от хората бягаш , а от себе си . По-добре отиди на почивка да намериш себе си
      Напротив.
      Точно от хората бягам.И то не от началниците ми(щото съм си роб понастоящем - това не е оплакване,а осъзнаване къде ми е мястото в живота),а от тези подвизаващи се на моето ниво.Редом съм с тях ..... а аз мисля,че не ми е мястото по-нагоре,значи тяхното място не е до моето.Да,звуча като егоист,но всъщност съм реалист до болка.
      Бягам от мечтата за власт на необразовани индивиди.За пример ще дам една фраза - "На банкомата - може,на работа - не може"

Сред аборигени и маймуни поне ще имам причина за успокояване,че такава ми е средата на подвизаване.
      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        Дубрутру, пиьеници!
        Кво убаво слънце грее по снего, а туканка се разлива Хенеси, или квото е там в чашите на Тънъмънчето, но по цвет ного ми аресва!
        Хай наздраве и убав ден!

А, Катилче, как ти изглежда Аустрелиа, джанъм?
        МногУ пла'ане до там бре .Пък и билетЯ за Фърчиплинтера май е към 6К у едната посока(ил пък да беше двупосочен ).
        Мъъъъ .... пак се опира до стандарта на живот .... у Хавстралия май скъп животя ,у Нова Зеландия и там същото,май даже е по-скъпо.
        Като казвам доход,имам предвид че мога да разполагам със споменатата сума всеки месец,редовно .... и ще гледам да пропусна работата,щото и там по "голема нужда" ходят,т.е и те нема да са по-различни от нашите "тарикати".
        Доста съм мислил за Индия и все се запирам .... изключително много нехигиенично и вследствие на това бъка от болести.Но ще премисля отново и почти се заформя като фаворит

Наздраве!
        Last edited by katilarium; 11.03.2014, 17:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Хмм, а не може ли у хълмиста Добруджа, нарамил мотика №8, че като копа да му прави сянка.!?

П.П. Пося ли семената от айсберг? Тази година ще ми даваш разсад.
          Малко късно ги хвърлих в земята....На едното място са поникнали...Ще има за всички...Сега раздавам разсад от къдрава жълта салата - нежна като нощта...
          Щото най-готиното на тази работа е раздаването....
          Само пиши до коя ловджийска дружинка да ги пратя.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Ако ще е да е Нова Зеландия. Прекрасен климат, спокоен живот, готини мацки......
            Хмм, а не може ли у хълмиста Добруджа, нарамил мотика №8, че като копа да му прави сянка.!?

П.П. Пося ли семената от айсберг? Тази година ще ми даваш разсад.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Ако ще е да е Нова Зеландия. Прекрасен климат, спокоен живот, готини мацки......
              Прав си - чувал съм, че в северната част е готино, ама предполагам, че за нас цялата Зеландия е ОК.
              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                Дубрутру, пиьеници!
                Кво убаво слънце грее по снего, а туканка се разлива Хенеси, или квото е там в чашите на Тънъмънчето, но по цвет ного ми аресва!
                Хай наздраве и убав ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                  Питанката е - Къде да се изнеса?
                  Където и да се изнесеш, нема да сбъркаш, стига да нема комунисти. И как си ги представяш по ниските доходи бре. Няма такова нещо като по ниски доходи, освен може би Индия и Бангладеш и некоя и друга подобни. Напротив, доходите ти ще станат по високи, когато няма на главата ти комунисти да те крадат.

Колкото по малко те крадат, толкова повече остава за тебе. Некомунистите крадат много по малко. Изнеси се и ръка ше цалуваш за акъла !!!

Ако не зимай максимката и да ги ПРЕВЪЗПИТАВАМЕ !!!
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

............
                    Питанката е - Къде да се изнеса?
                    .........................

Наздраве! ....:
                    Ей Катил... !
                    Какви са тези мрачни мисли !
                    Я се стегни.........
                    Топло на тялото - студено в душата......Това е навън.......
                    Направи си една екскурзия до Гърция за 3 дни и се разсей малко.....
                    Шъ ти спрем наздравиците, че те изкарва на руски балади.....

"А маладой циганке, играют на гитаръй, играют на гитаръй, пеют и веселится...."
                    Наздраве !

Коментар

• Дубрутру, пиьеници!
                      Хай наздраве и убав ден!

И това ще мине ...

Коментар

• Брадчет, не мое да се изнасяш от Чужденеция.
                        Лятоска ша та водя да пиеш ирланско кафе на Фонтана.
                        Наздраве на редовната клиентела!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

Днес има опашка.
                            Чакай си реда!
                            с ред и без ред...сипвай тука за късмет

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Сипете,че ми изгоре душата бе, серсемиииии ......
                              Днес има опашка.
                              Чакай си реда!

Коментар

• Сипете,че ми изгоре душата бе, серсемиииии ......
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X