If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Че ти първа класа ли ще летиш до Австралията бре Я си налягай парцалите и вземай икономична. 1000 еврака, и по-евтини излизат. 15-20 часа се търпяват някак
Като те чета и оставям с впечатлението , че не от хората бягаш , а от себе си . По-добре отиди на почивка да намериш себе си
Напротив.
Точно от хората бягам.И то не от началниците ми(щото съм си роб понастоящем - това не е оплакване,а осъзнаване къде ми е мястото в живота),а от тези подвизаващи се на моето ниво.Редом съм с тях ..... а аз мисля,че не ми е мястото по-нагоре,значи тяхното място не е до моето.Да,звуча като егоист,но всъщност съм реалист до болка.
Бягам от мечтата за власт на необразовани индивиди.За пример ще дам една фраза - "На банкомата - може,на работа - не може"
Сред аборигени и маймуни поне ще имам причина за успокояване,че такава ми е средата на подвизаване.
Дубрутру, пиьеници!
Кво убаво слънце грее по снего, а туканка се разлива Хенеси, или квото е там в чашите на Тънъмънчето, но по цвет ного ми аресва!
Хай наздраве и убав ден!
А, Катилче, как ти изглежда Аустрелиа, джанъм?
МногУ пла'ане до там бре .Пък и билетЯ за Фърчиплинтера май е към 6К у едната посока(ил пък да беше двупосочен ).
Мъъъъ .... пак се опира до стандарта на живот .... у Хавстралия май скъп животя ,у Нова Зеландия и там същото,май даже е по-скъпо.
Като казвам доход,имам предвид че мога да разполагам със споменатата сума всеки месец,редовно .... и ще гледам да пропусна работата,щото и там по "голема нужда" ходят,т.е и те нема да са по-различни от нашите "тарикати".
Доста съм мислил за Индия и все се запирам .... изключително много нехигиенично и вследствие на това бъка от болести.Но ще премисля отново и почти се заформя като фаворит
Хмм, а не може ли у хълмиста Добруджа, нарамил мотика №8, че като копа да му прави сянка.!?
П.П. Пося ли семената от айсберг? Тази година ще ми даваш разсад.
Малко късно ги хвърлих в земята....На едното място са поникнали...Ще има за всички...Сега раздавам разсад от къдрава жълта салата - нежна като нощта...
Щото най-готиното на тази работа е раздаването....
Само пиши до коя ловджийска дружинка да ги пратя.....
Дубрутру, пиьеници!
Кво убаво слънце грее по снего, а туканка се разлива Хенеси, или квото е там в чашите на Тънъмънчето, но по цвет ного ми аресва!
Хай наздраве и убав ден!
А, Катилче, как ти изглежда Аустрелиа, джанъм?
Ако ще е да е Нова Зеландия. Прекрасен климат, спокоен живот, готини мацки......
Където и да се изнесеш, нема да сбъркаш, стига да нема комунисти. И как си ги представяш по ниските доходи бре. Няма такова нещо като по ниски доходи, освен може би Индия и Бангладеш и некоя и друга подобни. Напротив, доходите ти ще станат по високи, когато няма на главата ти комунисти да те крадат.
Колкото по малко те крадат, толкова повече остава за тебе. Некомунистите крадат много по малко. Изнеси се и ръка ше цалуваш за акъла !!!
Ако не зимай максимката и да ги ПРЕВЪЗПИТАВАМЕ !!!
............
Питанката е - Къде да се изнеса?
.........................
Наздраве! ....:
Ей Катил... !
Какви са тези мрачни мисли !
Я се стегни.........
Топло на тялото - студено в душата......Това е навън.......
Направи си една екскурзия до Гърция за 3 дни и се разсей малко.....
Шъ ти спрем наздравиците, че те изкарва на руски балади.....
"А маладой циганке, играют на гитаръй, играют на гитаръй, пеют и веселится...."
Наздраве !
Дубрутру, пиьеници!
Хай наздраве и убав ден!
Коментар