Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеТи па откъде ше знаеш що е това благороден римлянин? Да не си му баяла? Марчело си беше същия чаровник като Тракалото, ама по ги лъжеше жените, щото не беше баш благороден като мен. Ами они това си търсят и му се лепеха като мухи на кака коя се измъкнала от моя тумбак. Наздраве, Дрън миризливке!
П.п. И натисни копчето да престане ме боли зъбчето, че се опиянчих с тея жабуркания.
Наздраве!
П.П. Сещам се за два, три лека за зъбобол - сок от чесън, отвара от каранфилче или дъвкане на магданоз. Чувала съм, че китайците масажират някаква точка на дланта между палеца и показалеца.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОстана ми време да направя един коментар за Леля, морето и пясъчните замъци....
Чудесно написано ! Да се размечтае човек за вълните и безгрижните времена....
Замислих се....Когато спрем да градим пясъчните замъци и се погледнем в огледалото, ще видим бели коси и сбръчкани чела.....
Затова градете пясъчни замъци и въздушни кули дорде сте млади...После ще видите как му е на Тарантул
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кой Марчело, бре!? Това, че имаш 3 слънчеви бани по рождение не те докарва на римлянин, а на ром
Наздраве, Мрънкало!
П.п. И натисни копчето да престане ме боли зъбчето, че се опиянчих с тея жабуркания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
И възрастта.....
Наздраве !
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Да, бе, изпуснал съм се и си се измъкнала. Затова зъбът още ме боли. Но ще взема мерки. Ще претърся гърнето и ще те открия, га че си ценна обица от "Рим на аристократите". Ма, съм па убав кат Марчело, нали? И като те намера, ште изпера и провеся на въжето.... за прането. Да не можеш вредиш повече. Наздраве, Дрънобецо!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Остана ми време да направя един коментар за Леля, морето и пясъчните замъци....
Чудесно написано ! Да се размечтае човек за вълните и безгрижните времена....
Замислих се....Когато спрем да градим пясъчните замъци и се погледнем в огледалото, ще видим бели коси и сбръчкани чела.....
Затова градете пясъчни замъци и въздушни кули дорде сте млади...После ще видите как му е на Тарантул
Коментар
-
Страхът не прощава
Наздраве, Мрънкало!
Наздраве !
Коментар
-
Страхът не прощава
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Я, Кака се измъкнала от тумбака ми. Откъде ли е минала? Нещо ми намирисва. Драга Како, аз се намиргам у ниското, заобиколен от планини, а твоите светкавици бляскаха по върховете и трещяха надалече. Видиш ли колко си безсилна. Наздраве, Дрънтрещяло!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
За дъжд и вятър пишеш, ама нищо не казваш за мълнията, де те изтрещя. И тя ти е подарък от мен.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Не ми се мисли какви киселини съм ти докарала, ама ти си свикнал.
Коментар
-
Три дена запивки и в средата на запоя лошата кака прати бурята и зъбобол. Чадърът се обърна почти, масата се наводни, но чашите беха спасени от наводнение. Малко съм издул коремчето, но това сигурно щото съм глътнал лошата кака, за да спаса Кръчмата от това зло. Нещо ми къркори в корема. Сигурно она се уригва. Още мърда значи. Наздраве за моите зъбки!
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Не ми се мисли какви киселини съм ти докарала, ама ти си свикнал.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Преди малко показаха много хубава снимка на бурята в Големо село. Добре ви е разхладило.
Наздраве, Lelq!
Коментар
Коментар