IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Преди малко показаха много хубава снимка на бурята в Големо село. Добре ви е разхладило.
    Наздраве, Lelq!
    Да, харесвам такова време
    Наздраве, tnm!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Привидело ти си е коняче. туй ще да е некои. ..пенкилер..на. баба ти.

Кака с микроскопо да каже.

Наздраве.
      На цвят и консистенция на вишновка го докарва.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

При мен е хладно и мрачно. Канещо се да вали. Отново .
        Намерих в СКЛАДА стара , може би скъпа бутилка . Уж коняк . Сигурно е прехвалена , ма не пречи да пробваме [ATTACH=CONFIG]n3630765[/ATTACH] Наздраве, Кръчма! За сега съм в ъгъла
        Преди малко показаха много хубава снимка на бурята в Големо село. Добре ви е разхладило.
        Наздраве, Lelq!
        Мечо

Коментар

Окото на бурята. [ATTACH=CONFIG]n3630771[/ATTACH]

Снимах с некъв смотан телефон .Ако беше с Никона щеше да съвсем друга бира.
          Отделно като качих снимката дирекно от телефона във форума качесството направо се смарангяса.
          Кат си взема лаптопа от поправка ще пробвам да го кача през него дано се получи по добре.
          Снимката както е дадена тука няма и 2 килобайта. Съмнявам се да е от лоша камера на телефона. Нещо форума я реже та с каквато камера да снимаш, ако тука е представена в 2 килобайта, все е тая.

Коментар

Намерих в СКЛАДА стара , може би скъпа бутилка . Уж коняк . Сигурно е прехвалена , ма не пречи да пробваме [ATTACH=CONFIG]n3630765[/ATTACH] Наздраве, Кръчма! За сега съм в ъгъла
            Привидело ти си е коняче. туй ще да е некои. ..пенкилер..на. баба ти.

Кака с микроскопо да каже.

Наздраве.
            Last edited by Todor Sabev; 25.07.2020, 21:47.

Коментар

Окото на бурята. [ATTACH=CONFIG]n3630771[/ATTACH]

Отделно като качих снимката дирекно от телефона във форума качесството направо се смарангяса.
              Кат си взема лаптопа от поправка ще пробвам да го кача през него дано се получи по добре.

Остави качеството, ми сега ще трябва микроскопа да вадя
              Наздраве, сър Събев!
              Мечо

Коментар

Безимен, моля прибери се на защитено ! Смятам , че компанията тук е достатъчно добра , за да те праща Илийката другаде Макар, че при теб , на хиляди километри от тук , може да блести слънце

Пп. Бри мен е истинска стихийна , лятна буря ! Има си всичко !

Нищо не разбрах от поста ти. коя/кой е Илийката, която/който ме праща някъде?

Все тая, де! Радвам се за настроението на компанията ви!

(при мен е спокойно и прохладно)

Коментар

• Окото на бурята.
                  Click image for larger version

Name:	20200725_194157_HDR.jpg
Views:	1
Size:	1.9 КБ
ID:	3630771

Last edited by Todor Sabev; 25.07.2020, 21:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                    Безимен, моля прибери се на защитено ! Смятам , че компанията тук е достатъчно добра , за да те праща Илийката другаде Макар, че при теб , на хиляди километри от тук , може да блести слънце

Пп. Бри мен е истинска стихийна , лятна буря ! Има си всичко !

Коментар

Добро утро, тайфата!

Голяма жега навън, а какво ли ще е по Горещниците /по стар стил/ !?
                      Секна ми всякакъв мерак за пиене и ядене.
                      Наздраве!
                      Намерих в СКЛАДА стара , може би скъпа бутилка . Уж коняк . Сигурно е прехвалена , ма не пречи да пробваме Click image for larger version

Name:	images(11).jpeg
Views:	1
Size:	6.2 КБ
ID:	3630765 Наздраве, Кръчма! За сега съм в ъгъла

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
                        Кротко ще си поседна на масата в ъгъла и който дойде ще го почерпя с по 1 водка да си спомним за Великия Висоцки
                        Ще се примъкна и аз, пък трети все ще се намери.

https://youtu.be/DlYunCAvDZg
                        Земля ему пухом!

Коментар

• https://youtu.be/jkojGf_u2uI

Коментар

• Кротко ще си поседна на масата в ъгъла и който дойде ще го почерпя с по 1 водка да си спомним за Великия Висоцки .....

На тази дата 25 юли през 1980 година умря Висоцки .... отиди се само на 42 год ....

Нещо от него ...
                            Наздраве на вси

https://www.youtube.com/watch?v=gyIpf4cAhec

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Голяма жега навън, а какво ли ще е по Горещниците /по стар стил/ !?
                              Секна ми всякакъв мерак за пиене и ядене.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Нищо не споделям. Нали трябва да те изненадам у Португалията.
                                Нздраве, 4i40!
                                Как ше го изненадаш? С капризи или със скандале. Това са възможните изненади за престарелото Чиче. Сичко друго му е тягостно като вече преминало и глава боляло. Здрав да ни е, че много издиша вече с косата.

Коментар

Working...
                                X