IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Та-рааа, тара-рара-рара-раааа, Бразиииил, Бразилллл, ше си лекувам ишиаса у Бразил. О, Рио, Рио, Рио да Джанейрооо...
    Сложи един валидол под езика и си пускай клипа.

https://www.youtube.com/watch?v=qJ043GpvyGs
    Наздраве, Мрънкало!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Приказвамe си ние тука, а никой не пие
      Липсва една анкета в темата кое е най-пивкото питие, че не се сещам

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мрънкало, рекох ти да не ми се репчиш. Са ще обърна внимание и на ишиас ти.
        Наздраве!
        Та-рааа, тара-рара-рара-раааа, Бразиииил, Бразилллл, ше си лекувам ишиаса у Бразил. О, Рио, Рио, Рио да Джанейрооо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Все тая . Все е Габрово
          Стига се мазнила на Кака. Нейното Габрово е най-пропадналото Габрово в света и е единствено. Такива циции и неблагодарници са, че дори основателя на селището го набутали у средата на реката, де им я прокарал, за да не плащат такси на "Болярска вода". А го набутали там, за да не може друго Габрово да направи, че да се поправи за пропадналото.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Много сполучливо преминаване от - "брутален" - към Брут / Брутка.

Надяваме се - нито Брут, още повече - Брутка - да не са от Кърджалийския регион, защото се преплитат някакви натрапени напоследък рими и поетите могат да се затруднят в стихоплетството...

Сега пък - нова географска област : "Беломорско ГаброУо"!

Дано и тя не гледа към Кърджали и към бруталното в имената - Брут и Брутка...
            До където ми е известно дървото , няма от това краище в него , ама пък не пречи в неизвестното да е пълно със и от там

Коментар

Не е верно. Моето е Малко благородно Габрово. А на Кака е Велико коварно Габрово. Съществена разлика има.
              https://www.youtube.com/watch?v=PqTj1d2M2nc
              Все тая . Все е Габрово

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Кака това е от алкохолните пари сутрин , аз не съм виновен.

Наздраве със зелев сок, че ми е готов вече.
                Ич не ми се четат оправдания, сър Събев.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Все забравям как беше точно думата и за по-слаб ефект в случай на грешка, я умалих Наздраве
                  Абе, то аз Арахната мога с много старинни думички да го нарека, ама от пуста деликатност се въздържам.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Така де, требва му имаш уважение на опонента, кой все та прави на компонента.
                    Мрънкало, рекох ти да не ми се репчиш. Са ще обърна внимание и на ишиас ти.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Click image for larger version

Name:	viber_изображение_2020-12-05_09-07-04.jpg
Views:	1
Size:	10.9 КБ
ID:	3686756

Коментар

• Тоше. като усетите алкохолните пари, проветрявайте малко от малко, да се попречисти преди никулдена

Коментар

Тодоре, и ти ми образуващ нерви.
                          Наздраве!
                          Кака това е от алкохолните пари сутрин , аз не съм виновен.

Наздраве със зелев сок, че ми е готов вече.
                          Last edited by Todor Sabev; 05.12.2020, 13:48.

Коментар

Когато говоря с Арахната, никога не използвам умалителна форма. Он си е чист полендак.
                            Наздраве, Преци!
                            Все забравям как беше точно думата и за по-слаб ефект в случай на грешка, я умалих Наздраве

Коментар

От Софийско поле съм, но майчина рода е от най-южните Родопи. Оттам бегат в Пловдив. Пък бащина рода е от Чирпанско. Как да го погледнеш, все полегнало полендаче сам. Ала ме дърпат баирите. Та се сврях у Балканя. Пак на нисичко и равно, де.
                              Те това си е -между полето и балканя, летос на завет под навеса, или на въжената люлка под овошките
                              А то се знае, че у софия има граждане от целия вилает. Па и другите градища наваксват, Но у форумо не се делиме на тез неща

Коментар

Когато говоря с Арахната, никога не използвам умалителна форма. Он си е чист полендак.
                                Наздраве, Преци!
                                Така де, требва му имаш уважение на опонента, кой все та прави на компонента.

Коментар

Working...
                                X