If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо по-младо като за мен не можа ли намериш, ми пускаш бленуванията и залитанията на Чиче. Глей сега да не препиеш с пресна ракия, щото ще вземе и ти да се включиш в танците. Наздраве, Дрънсамба!
По-едрата и по-кльощавата 2/3-ти пълноправни членове на домочадието варят ракия в казанджийница, която се казва "Луда страст". Заседнали са там от 13:00 и вече е време да отместват камъка от входа на пещерата.
Наздраве, Преци!
Ооо работата е серьозна
Не ги чакай много ами иди да видиш, да не са изпозаспали покрай огъня и да не стане беля
Приказвамe си ние тука, а никой не пие
Липсва една анкета в темата кое е най-пивкото питие, че не се сещам
По-едрата и по-кльощавата 2/3-ти пълноправни членове на домочадието варят ракия в казанджийница, която се казва "Луда страст". Заседнали са там от 13:00 и вече е време да отместват камъка от входа на пещерата.
Наздраве, Преци!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Стига се мазнила на Кака. Нейното Габрово е най-пропадналото Габрово в света и е единствено. Такива циции и неблагодарници са, че дори основателя на селището го набутали у средата на реката, де им я прокарал, за да не плащат такси на "Болярска вода". А го набутали там, за да не може друго Габрово да направи, че да се поправи за пропадналото.
Много сполучливо преминаване от - "брутален" - към Брут / Брутка.
Надяваме се - нито Брут, още повече - Брутка - да не са от Кърджалийския регион, защото се преплитат някакви натрапени напоследък рими и поетите могат да се затруднят в стихоплетството...
Сега пък - нова географска област : "Беломорско ГаброУо"!
Дано и тя не гледа към Кърджали и към бруталното в имената - Брут и Брутка...
До където ми е известно дървото , няма от това краище в него , ама пък не пречи в неизвестното да е пълно със и от там
Коментар