IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Кажи на съветника , че не струва . Първият вариант , беше по-готин
    Весел празник , на който празнува !
    Нарочно го изтрих, защото се старая да се изразявам по-кратко.
    Дългите варианти при мен носят риска да не се разбират правилно и ясно
    а това за тараторчото си е самата истина Както и това, че час откакто стана дума за шаранчето, ми се появи желание да му дам по-голям шанс, та успя да изравни на таратора и стана уин-уин, - даже вече го подготвям, да е готов за печене, и да ида да се черковам преди обяд , че после може да ме домързи В карантия сме (какъв кеф ) и ме избива на похапване

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Без тежки метали сме
      . А за шаран все ще се намери място, както и за тараторче, уин уин
      Кажи на съветника , че не струва . Първият вариант , беше по-готин
      Весел празник , на който празнува !

Коментар

Пречистване от тежки метали ? Или правим място за шарана ?
        Без тежки метали сме
        . А за шаран все ще се намери място, както и за тараторче, уин уин
        Last edited by precakanoto; 06.12.2020, 03:01.

Коментар

Сварено до колаген и екстра с червено вино, но пък снощи излочих последното и днес ме домързя да ходя до магазин и да си угаждам Минах на тараторче, за никулденско пречистване
          Пречистване от тежки метали ? Или правим място за шарана ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Те благодарни. Много благодарни
            Наздраве!
            Видя ли каква стана и от форума имало полза
            наздраве

Коментар

Да са благодарни поне, че има контрол, за да не подценят ситуацията
              Те благодарни. Много благодарни
              Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Нещо по-младо като за мен не можа ли намериш, ми пускаш бленуванията и залитанията на Чиче. Глей сега да не препиеш с пресна ракия, щото ще вземе и ти да се включиш в танците. Наздраве, Дрънсамба!
                При по- младо валидол не помага. Ще трябва да звъним на Бърза помощ. А там заети с Коронавирус. Нямаше да им е до твоя инфаркт.
                Наздраве!

Мечо

Коментар

Спагети болонезе с черга от сира По оригинална , италианска рецепта. Демек -рагу
                  Сварено до колаген и екстра с червено вино, но пък снощи излочих последното и днес ме домързя да ходя до магазин и да си угаждам Минах на тараторче, за никулденско пречистване

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Стига се мазнила на Кака. Нейното Габрово е най-пропадналото Габрово в света и е единствено. Такива циции и неблагодарници са, че дори основателя на селището го набутали у средата на реката, де им я прокарал, за да не плащат такси на "Болярска вода". А го набутали там, за да не може друго Габрово да направи, че да се поправи за пропадналото.
                    Не се мазня . Слагам се

​​По скоро са го набутали у средата , та да го измият . Безплатно . Щото строежите , не са като аптеките . А цял град .. Сигурно е приличал на коминочистач . Може и късмет да е донесъл

Коментар

Приказвамe си ние тука, а никой не пие
                      Липсва една анкета в темата кое е най-пивкото питие, че не се сещам
                      Спагети болонезе с черга от сира По оригинална , италианска рецепта. Демек -рагу

Коментар

Сложи един валидол под езика и си пускай клипа.

https://www.youtube.com/watch?v=qJ043GpvyGs
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Нещо по-младо като за мен не можа ли намериш, ми пускаш бленуванията и залитанията на Чиче. Глей сега да не препиеш с пресна ракия, щото ще вземе и ти да се включиш в танците. Наздраве, Дрънсамба!

Коментар

Тцъ! Ситуацията под моя вещ контрол. През половин час звъня по телефона, ама ги редувам. Щот много внимавам да не ги налегне стрес
                          Наздраве!
                          Да са благодарни поне, че има контрол, за да не подценят ситуацията

Коментар

Ооо работата е серьозна
                            Не ги чакай много ами иди да видиш, да не са изпозаспали покрай огъня и да не стане беля
                            Тцъ! Ситуацията под моя вещ контрол. През половин час звъня по телефона, ама ги редувам. Щот много внимавам да не ги налегне стрес
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

По-едрата и по-кльощавата 2/3-ти пълноправни членове на домочадието варят ракия в казанджийница, която се казва "Луда страст". Заседнали са там от 13:00 и вече е време да отместват камъка от входа на пещерата.
                              Наздраве, Преци!
                              Ооо работата е серьозна
                              Не ги чакай много ами иди да видиш, да не са изпозаспали покрай огъня и да не стане беля

Коментар

Приказвамe си ние тука, а никой не пие
                                Липсва една анкета в темата кое е най-пивкото питие, че не се сещам
                                По-едрата и по-кльощавата 2/3-ти пълноправни членове на домочадието варят ракия в казанджийница, която се казва "Луда страст". Заседнали са там от 13:00 и вече е време да отместват камъка от входа на пещерата.
                                Наздраве, Преци!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X