If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предлагам да поработите, щот аз съм изтощен от частични ремонти ....
Поел съм обещание за пренасяне до 3-4 месеца. Требва да се спази....
Днес шъ почивам на работното си място....Нещо ми е хладно и се чудя дали да не се стопля с 25 гр. Сигурен съм, че с 25 г девойка ще е по-добре, но Тянка предупреди за срив на болничната система. Ич не ми се рискува.... А дали с 50 г е толкова фатално опасно ?
Беее, я си пийни една глътка уиски и си гледай раата !
Наздраве !
Ако с 50-годишна имаш усещане за фатална опасност - не е необходимо да рискуваш!
Днес шъ почивам на работното си място....Нещо ми е хладно и се чудя дали да не се стопля с 25 гр. Сигурен съм, че с 25 г девойка ще е по-добре, но Тянка предупреди за срив на болничната система. Ич не ми се рискува.... А дали с 50 г е толкова фатално опасно ?
Наздраве !
Според мен кръгло 50 е някак рисково. Но-добре няколко години по-надолу - диапазон 45-47 години. Хайде, и 48годишна може
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Хайде на трапезата. Честито на именяците, на банкерчетата, на рибарчетата и на шаранчетата!
браво Трантулчо, екстра е рибката. Като каза банкерчета, изглежда борсовите играчи е редно да се приобщим и да си имаме и ние за закрилник тоя така тачен светец св. Николай `чудотворец Честито ви и наздраве
Нещо по-младо като за мен не можа ли намериш, ми пускаш бленуванията и залитанията на Чиче. Глей сега да не препиеш с пресна ракия, щото ще вземе и ти да се включиш в танците. Наздраве, Дрънсамба!
Коментар