IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Убаво де..
    Ще се прежаля и с 51 г...
    https://life.dir.bg/zvezdi/golata-he...-v-super-forma

Наздраве !
    Гледай да си в близост до Кръчмата. Щото ще имаш нужда от поне 30 притискания в гръдната област и две вдухвания, ама "уста в уста".
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ми да се пробвам , пък да ви споделя после ?
      Мани недей и без тва здравната система е претоварена , и ти ли после ще изписваш рецепти за стенокардията.

А и Евго че вземе по неква грешка да влезе в кръчмата и съвсем ще се отчае човеко.
      Last edited by Todor Sabev; 07.12.2020, 18:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Важи, важи не си се пуснала, не са те опаткали.
        Ми да се пробвам , пък да ви споделя после ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ова за чичовците ясно , а за лелите важи ли ?
          Важи, важи не си се пуснала, не са те опаткали.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Ако с 50-годишна имаш усещане за фатална опасност - не е необходимо да рискуваш!

Опитай с ДВЕ по на 25 години!

Това за чичовците ясно , а за лелите важи ли ?
            Last edited by Lelq; 07.12.2020, 15:50.

Коментар

Добро утро !

Предлагам да поработите, щот аз съм изтощен от частични ремонти ....
              Поел съм обещание за пренасяне до 3-4 месеца. Требва да се спази....
              Днес шъ почивам на работното си място....Нещо ми е хладно и се чудя дали да не се стопля с 25 гр. Сигурен съм, че с 25 г девойка ще е по-добре, но Тянка предупреди за срив на болничната система. Ич не ми се рискува.... А дали с 50 г е толкова фатално опасно ?

Беее, я си пийни една глътка уиски и си гледай раата !

Наздраве !

Ако с 50-годишна имаш усещане за фатална опасност - не е необходимо да рискуваш!

Опитай с ДВЕ по на 25 години!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Според мен кръгло 50 е някак рисково. Но-добре няколко години по-надолу - диапазон 45-47 години. Хайде, и 48годишна може
                ..........
                Наздраве!
                Убаво де..
                Ще се прежаля и с 51 г...
                https://life.dir.bg/zvezdi/golata-he...-v-super-forma

Наздраве !

Коментар

Добро утро !

Днес шъ почивам на работното си място....Нещо ми е хладно и се чудя дали да не се стопля с 25 гр. Сигурен съм, че с 25 г девойка ще е по-добре, но Тянка предупреди за срив на болничната система. Ич не ми се рискува.... А дали с 50 г е толкова фатално опасно ?

Наздраве !
                  Според мен кръгло 50 е някак рисково. Но-добре няколко години по-надолу - диапазон 45-47 години. Хайде, и 48годишна може

Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Добро утро !

Наздраве !

Коментар

• Добра нощ , Кръчма!
                      Click image for larger version

Name:	файл (7).jpeg
Views:	1
Size:	8.4 КБ
ID:	3687582 Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                        Хайде на трапезата. Честито на именяците, на банкерчетата, на рибарчетата и на шаранчетата!

А къде и каната с бяло вино?
                        Наздраве!

П.П. Днес барманът на Кръчмата има виртуален имен ден. Да ни е жив и здрав Колето!
                        Мечо

Коментар

Хайде на трапезата. Честито на именяците, на банкерчетата, на рибарчетата и на шаранчетата!

браво Трантулчо, екстра е рибката. Като каза банкерчета, изглежда борсовите играчи е редно да се приобщим и да си имаме и ние за закрилник тоя така тачен светец св. Николай `чудотворец Честито ви и наздраве

Коментар

• Хайде на трапезата. Честито на именяците, на банкерчетата, на рибарчетата и на шаранчетата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение

Тука имаш едно слайдшоу на участнички на конкурс за най-хубава бразилска баби.
                              https://www.slideshare.net/mobile/Ar...dmas-in-brazil
                              Е, прати ги на лично свиждане, де.

Коментар

Нещо по-младо като за мен не можа ли намериш, ми пускаш бленуванията и залитанията на Чиче. Глей сега да не препиеш с пресна ракия, щото ще вземе и ти да се включиш в танците. Наздраве, Дрънсамба!
                                Тука имаш едно слайдшоу на участнички на конкурс за най-хубава бразилска баби.
                                https://www.slideshare.net/mobile/Ar...dmas-in-brazil

Коментар

Working...
                                X