IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Щото Кака научена да иска, както ти си научен да даваш. Стига философства и вземи по-бързо зареди масите с пиене и мезе.
    Честит празник, академично Мрънкало!
    Каквооо, научена била? Ще те разучим. Давай ракията за качествен контрол. Инак ще я бракуваме. Наздраве, Дрънпросвето!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Честит празник и от мен !
      А бре Тарантуле, няма ли да опитаме нещо младо...?
      Кака направи ракията, а не ще да черпи с млада, млада ракия. Или поне да се похфали...
      И аргумента, тя още млада, млада, не върви.....Има кана за чиста вода - минава ракията през нея и като 10 г в старо буре .....
      Наздраве с ракията на Кака !
      Да сме здрави !
      Имам лоши спомени от първата ми млада ракия. Кака по-добре да я даде да поотлежи при нас. Както е известно, при отлежаването неминуемо се губи част от отлежаващото. Няма норми за тая работа. А пък за да върнем останалото, Кака ще трябва си го откупи с неколко млади, бели съгражданки. Тънки и височки.

Коментар

Кака направи ракията, а не ще да черпи с млада, млада ракия. Или поне да се похфали...
        И аргумента, тя още млада, млада, не върви.....Има кана за чиста вода - минава ракията през нея и като 10 г в старо буре .....
        Да сме здрави !
        Като за стар пияч е странно изказването ти.
        За ракията , най важно е дали е пивка , а не стара или млада е .
        Амбицира ме да дегустирам .

Коментар

Да сме здрави !
          Ръцете - долу! Ракията на Кака неприкосновена.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Честит празник и от мен !
            Да сме здрави !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Какъв празник? Това е въпрозът? Защо една Кака, де вече се е деакадемизирала, иска и тя. Сигур й голям кеф задето вирузът прецака студентчетата, та иска и тя. Мазохистка! Изкарайте я от кръчмата навън да зинзирика на студа, защото така й се иска. Задоволете перверзните й напъни.
              Щото Кака научена да иска, както ти си научен да даваш. Стига философства и вземи по-бързо зареди масите с пиене и мезе.
              Честит празник, академично Мрънкало!
              Мечо

Коментар

Честит празник, тайфата!

Слагайте ядене и пиене по масите и да се започва.
                Наздраве!
                Какъв празник? Това е въпрозът? Защо една Кака, де вече се е деакадемизирала, иска и тя. Сигур й голям кеф задето вирузът прецака студентчетата, та иска и тя. Мазохистка! Изкарайте я от кръчмата навън да зинзирика на студа, защото така й се иска. Задоволете перверзните й напъни.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение

Ашколсун, отрано сте го захвали
                  Откак на нагази коронавируса, все така я караме. Сутрин отрано, вечер до по-късно. Белким, количеството кръв у алкохола, дето тече във вените ни, да не е достатъчно атрактивно за заразата.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Kildirim_Bei... ейййй... Хубаво ни тръгна приказката за жените в темата
                    Викнал съм на келнера да донесе 1 бутилка водка
                    Наздраве аз черпя
                    Да пием за жените и ..... за жените

Коментар

Честит празник, тайфата!

Наздраве!
                      Ашколсун, отрано сте го захвали

Коментар

• Честит празник, тайфата!

Наздраве!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Мани недей и без тва здравната система е претоварена , и ти ли после ще изписваш рецепти за стенокардията.

А и Евго че вземе по неква грешка да влезе в кръчмата и съвсем ще се отчае човеко.
                          Не мисля , че покривам изискванията му , та не мисля , че въобще ще бъде впечатлен , камо ли отчаян .

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

25-годишни (мъже) - ако ги има тук -- да вземат да ти се обадят (мисля аз). Ще се разберете на лични, защото те са срамежливи като теменужки и желаят дискретност. Ти ще ги отвориш (разпечаташ), ако си над 26.

Ако си непълнолетна - изобщо няма да те закачат. Те са олицетворение на коректността!
                            Да .

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Това за чичовците ясно , а за лелите важи ли ?

25-годишни (мъже) - ако ги има тук -- да вземат да ти се обадят (мисля аз). Ще се разберете на лични, защото те са срамежливи като теменужки и желаят дискретност. Ти ще ги отвориш (разпечаташ), ако си над 26.

Ако си непълнолетна - изобщо няма да те закачат. Те са олицетворение на коректността!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Мани недей и без тва здравната система е претоварена , и ти ли после ще изписваш рецепти за стенокардията.

А и Евго че вземе по неква грешка да влезе в кръчмата и съвсем ще се отчае човеко.
                                Според моето неангажиращо мнение, той и сега съвсем се е отчаял. Кръчмата е без значение.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X