Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧестит празник и от мен !
А бре Тарантуле, няма ли да опитаме нещо младо...?
Кака направи ракията, а не ще да черпи с млада, млада ракия. Или поне да се похфали...
И аргумента, тя още млада, млада, не върви.....Има кана за чиста вода - минава ракията през нея и като 10 г в старо буре .....
Наздраве с ракията на Кака !
Да сме здрави !
Коментар
-
Кака направи ракията, а не ще да черпи с млада, млада ракия. Или поне да се похфали...
И аргумента, тя още млада, млада, не върви.....Има кана за чиста вода - минава ракията през нея и като 10 г в старо буре .....
Да сме здрави !
За ракията , най важно е дали е пивка , а не стара или млада е .
Амбицира ме да дегустирам .
Коментар
-
Да сме здрави !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Честит празник и от мен !
Да сме здрави !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Какъв празник? Това е въпрозът? Защо една Кака, де вече се е деакадемизирала, иска и тя. Сигур й голям кеф задето вирузът прецака студентчетата, та иска и тя. Мазохистка! Изкарайте я от кръчмата навън да зинзирика на студа, защото така й се иска. Задоволете перверзните й напъни.
Честит празник, академично Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧестит празник, тайфата!
Слагайте ядене и пиене по масите и да се започва.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Ашколсун, отрано сте го захвали
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧестит празник, тайфата!
Слагайте ядене и пиене по масите и да се започва.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Мани недей и без тва здравната система е претоварена , и ти ли после ще изписваш рецепти за стенокардията.
А и Евго че вземе по неква грешка да влезе в кръчмата и съвсем ще се отчае човеко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
25-годишни (мъже) - ако ги има тук -- да вземат да ти се обадят (мисля аз). Ще се разберете на лични, защото те са срамежливи като теменужки и желаят дискретност. Ти ще ги отвориш (разпечаташ), ако си над 26.
Ако си непълнолетна - изобщо няма да те закачат. Те са олицетворение на коректността!Да .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Това за чичовците ясно , а за лелите важи ли ?
25-годишни (мъже) - ако ги има тук -- да вземат да ти се обадят (мисля аз). Ще се разберете на лични, защото те са срамежливи като теменужки и желаят дискретност. Ти ще ги отвориш (разпечаташ), ако си над 26.
Ако си непълнолетна - изобщо няма да те закачат. Те са олицетворение на коректността!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Мани недей и без тва здравната система е претоварена , и ти ли после ще изписваш рецепти за стенокардията.
А и Евго че вземе по неква грешка да влезе в кръчмата и съвсем ще се отчае човеко.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар