Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТарантулчо, ама ти не беше габровче бре. Представителка на ловната дружинка веднъж рече че си полендаче
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Много сполучливо преминаване от - "брутален" - към Брут / Брутка.
Надяваме се - нито Брут, още повече - Брутка - да не са от Кърджалийския регион, защото се преплитат някакви натрапени напоследък рими и поетите могат да се затруднят в стихоплетството...
Сега пък - нова географска област : "Беломорско ГаброУо"!
Дано и тя не гледа към Кърджали и към бруталното в имената - Брут и Брутка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Добро утро , Кръчма !
То Габрово си е Габрово , навсякъде по света
https://www.youtube.com/watch?v=PqTj1d2M2nc
Коментар
-
Ми аз нещо по- различно ли казах ?
Щото прочетох че глупостите са свързани с осминките, затова и не разбрахА че дюлевицата не е безкрайно количество ясно - като ония двама пияници които се срещнали на морето и единия казал - Ей това море да беше от ракия, другия погледнал па рекъл А, че колко ракийка е, нищо работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
И ти ли, Брутке, към нашта дългоочаквана дюлевка поглеждаш? Това е брутално.
Много сполучливо преминаване от - "брутален" - към Брут / Брутка.
Надяваме се - нито Брут, още повече - Брутка - да не са от Кърджалийския регион, защото се преплитат някакви натрапени напоследък рими и поетите могат да се затруднят в стихоплетството...
Сега пък - нова географска област : "Беломорско ГаброУо"!
Дано и тя не гледа към Кърджали и към бруталното в имената - Брут и Брутка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Мисълта ми беше че глупостите започват след събуждане, а осминките да подсказват "сподели алкохола с приятел,"за да се приемат по-здравословни количества
Ps.. Сетих се за една винарска изба, чийто собстеник си правеше специални етикети, на които имаше шарж картинка на неговата компания и надпис "да се пие само в добра компания"
Коментар
-
Аз съм с корени от беломорското Габрово, та си ми е широк кръгозора от Родоп планина към Бело море.
То Габрово си е Габрово , навсякъде по света
Коментар
-
Ми , много сте се стиснали ,габровците и трябва да разширим кръгозора ви
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкало, счупих си единия маникюр и въобще не съм на кеф. Кофти Никулден ти се очертава.
Само не съм решила все още за язвата или подаграта ти да се погрижа.
Наздраве!
Наслаждавайте се на любимите си видеоклипове и музика, качвайте оригинално съдържание и го споделяйте с всички свои близки, приятели и целия свят в YouTube.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Кво викаш, сложила сачмите у мелничката за пипер. И после кат пръцне, дупче тъборетката.
А на глигано му люти, като кака го обстрелва с пиперо,
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кака изгърмя! Почерпи за десет години напред и сега котките с резани опашки ше я преследват. То бива разсипия, ма чак пък толкоз.
Само не съм решила все още за язвата или подаграта ти да се погрижа.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Макар осминките да са свързани с глупостите , дюлевицата не е безкрайназа да се приемат по-здравословни количества
Ps.. Сетих се за една винарска изба, чийто собстеник си правеше специални етикети, на които имаше шарж картинка на неговата компания и надпис "да се пие само в добра компания"Last edited by precakanoto; 05.12.2020, 06:33.
Коментар
-
И ти ли, Брутке, към нашта дългоочаквана дюлевка поглеждаш? Това е брутално.
Коментар
Коментар