IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Тарантулчо, ама ти не беше габровче бре. Представителка на ловната дружинка веднъж рече че си полендаче
    От Софийско поле съм, но майчина рода е от най-южните Родопи. Оттам бегат в Пловдив. Пък бащина рода е от Чирпанско. Как да го погледнеш, все полегнало полендаче сам. Ала ме дърпат баирите. Та се сврях у Балканя. Пак на нисичко и равно, де.

Коментар

Тарантулчо, ама ти не беше габровче бре. Представителка на ловната дружинка веднъж рече че си полендаче
      Когато говоря с Арахната, никога не използвам умалителна форма. Он си е чист полендак.
      Наздраве, Преци!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Тарантулчо, ама ти не беше габровче бре. Представителка на ловната дружинка веднъж рече че си полендаче

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Много сполучливо преминаване от - "брутален" - към Брут / Брутка.

Надяваме се - нито Брут, още повече - Брутка - да не са от Кърджалийския регион, защото се преплитат някакви натрапени напоследък рими и поетите могат да се затруднят в стихоплетството...

Сега пък - нова географска област : "Беломорско ГаброУо"!

Дано и тя не гледа към Кърджали и към бруталното в имената - Брут и Брутка...
          Тя Брутка да те докопа, съвсем брутално ще стане положението.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добро утро , Кръчма !
            То Габрово си е Габрово , навсякъде по света
            Не е верно. Моето е Малко благородно Габрово. А на Кака е Велико коварно Габрово. Съществена разлика има.
            https://www.youtube.com/watch?v=PqTj1d2M2nc

Коментар

Ми аз нещо по- различно ли казах ?
              Ми значи моя грешка в превода.
              Щото прочетох че глупостите са свързани с осминките, затова и не разбрах А че дюлевицата не е безкрайно количество ясно - като ония двама пияници които се срещнали на морето и единия казал - Ей това море да беше от ракия, другия погледнал па рекъл А, че колко ракийка е, нищо работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

И ти ли, Брутке, към нашта дългоочаквана дюлевка поглеждаш? Това е брутално.

Много сполучливо преминаване от - "брутален" - към Брут / Брутка.

Надяваме се - нито Брут, още повече - Брутка - да не са от Кърджалийския регион, защото се преплитат някакви натрапени напоследък рими и поетите могат да се затруднят в стихоплетството...

Сега пък - нова географска област : "Беломорско ГаброУо"!

Дано и тя не гледа към Кърджали и към бруталното в имената - Брут и Брутка...

Коментар

Мисълта ми беше че глупостите започват след събуждане, а осминките да подсказват "сподели алкохола с приятел," за да се приемат по-здравословни количества
                  Ps.. Сетих се за една винарска изба, чийто собстеник си правеше специални етикети, на които имаше шарж картинка на неговата компания и надпис "да се пие само в добра компания"
                  Ми аз нещо по- различно ли казах ?

Коментар

Аз съм с корени от беломорското Габрово, та си ми е широк кръгозора от Родоп планина към Бело море.
                    Добро утро , Кръчма !
                    То Габрово си е Габрово , навсякъде по света

Коментар

Ми , много сте се стиснали ,габровците и трябва да разширим кръгозора ви
                      Аз съм с корени от беломорското Габрово, та си ми е широк кръгозора от Родоп планина към Бело море.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мрънкало, счупих си единия маникюр и въобще не съм на кеф. Кофти Никулден ти се очертава.
                        Само не съм решила все още за язвата или подаграта ти да се погрижа.
                        Наздраве!
                        Поздравления с Днем гвозди!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Кво викаш, сложила сачмите у мелничката за пипер. И после кат пръцне, дупче тъборетката.

А на глигано му люти, като кака го обстрелва с пиперо,
                          Тодоре, и ти ми образуващ нерви.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Кака изгърмя! Почерпи за десет години напред и сега котките с резани опашки ше я преследват. То бива разсипия, ма чак пък толкоз.
                            Мрънкало, счупих си единия маникюр и въобще не съм на кеф. Кофти Никулден ти се очертава.
                            Само не съм решила все още за язвата или подаграта ти да се погрижа.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Макар осминките да са свързани с глупостите , дюлевицата не е безкрайна
                              Мисълта ми беше че глупостите започват след събуждане, а осминките да подсказват "сподели алкохола с приятел," за да се приемат по-здравословни количества
                              Ps.. Сетих се за една винарска изба, чийто собстеник си правеше специални етикети, на които имаше шарж картинка на неговата компания и надпис "да се пие само в добра компания"
                              Last edited by precakanoto; 05.12.2020, 06:33.

Коментар

И ти ли, Брутке, към нашта дългоочаквана дюлевка поглеждаш? Това е брутално.
                                Ми , много сте се стиснали ,габровците и трябва да разширим кръгозора ви

Коментар

Working...
                                X