IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Добро утро !
    Черпя всекиго по нещо....
    Ром, червено вино, бира, жълт кантарион в зехтин, орехи с индрише в ракия .....и кафе !
    Да сте здрави !

пп Ъхъ, Како, родените в края на зимата сме мръкащи, болнави, вечно недоволни персонажи....
    Компенсираме с рога и твърди чела

Наздраве !
    Наздраве - както обичаш да сипваш 2х30, така и в живота минимум да удвояваш хубавите емоции, пък ако ги прокараш и с малко дюлевица - още по-добре.
    За много години да ни събираш и черпаваш!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Добро утро !
      Ром, червено вино, бира, жълт кантарион в зехтин, орехи с индрише в ракия .....и кафе !
      Да сте здрави !

пп Ъхъ, Како, родените в края на зимата сме мръкащи, болнави, вечно недоволни персонажи....

Наздраве !
      Знам, знам ... Имам си го един такъв екземпляр у пещерата.
      За твое здраве!

П.П. Къде го парчето торта Гараш /това е русенско произведение на кулинарията/?
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Добро утро !
        Да сте здрави !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Кафе, бонбони и торта, 4i40. Слагай на масата, днес ти е ред да черпиш.
          Здраве и дълголение ти пожелавам!
          Морген!
          Хубава дата е улучил. Да се присламча към поздравите -
          Жив и здрав да е чичо и хубава разходка из океанските брегове на южната Европа му пожелавам!

Коментар

• Кафе, бонбони и торта, 4i40. Слагай на масата, днес ти е ред да черпиш.
            Здраве и дълголение ти пожелавам!
            Мечо

Коментар

МоркуФ!? Усещам, че ти ще четеш та глас Аз мое само да ти прелиствам страниците.
              Наздраве!
              А приказки приспивни да ти разправят не щеш ли? Що Чиче е готов.

Коментар

Добруютро..!
                Жив, здрав и прав съм !
                Заех мястото на Lelq в тъмната част на кръчмата, отпивам си от бирата и рупам копривата на Тарантул и си мисля за бебета....
                Преци, бебетата родени октомври, ноември и декември са по здрави, кресливи, опърничеви и големи сладури....
                Хранени са с разнообразната българска храна и кухня ( през мамата ) а като се пръкнат, се каляват в студеното !
                Дет се вика, работете, че времето изтича....Ако се надате аз или Тарантул да помагаме, сте се пообъркали....
                Копривата помага, но не достатъчно...
                Наздраве !
                Ааа, може ме викнат да помагам... с подигравки и бъзик. Набързо ще влезат в правия път.

Коментар

Добруютро..!
                  Жив, здрав и прав съм !
                  Заех мястото на Lelq в тъмната част на кръчмата, отпивам си от бирата и рупам копривата на Тарантул и си мисля за бебета....
                  Преци, бебетата родени октомври, ноември и декември са по здрави, кресливи, опърничеви и големи сладури....
                  Хранени са с разнообразната българска храна и кухня ( през мамата ) а като се пръкнат, се каляват в студеното !
                  Дет се вика, работете, че времето изтича....Ако се надате аз или Тарантул да помагаме, сте се пообъркали....
                  Наздраве !
                  Искаш да кажеш, че родените през март, април и май са кекави!?
                  Наздраве!

П.П. Бременността също оказва влияние върху темперамента на бебето. Колкото по-тежка и усложнена е тя, толкова по-голяма е вероятността бебето, а от и детето да е хиперактивно. Спокойната бременност "произвежда" спокойни и уравновесени деца. Личен опит и многобройни наблюдения споделям.
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ше добавя и три търкалца моркуф. Ти прижуря пред очите, та чак да ти просветне. Наздраве, Дрънкалке!
                    МоркуФ!? Усещам, че ти ще четеш та глас Аз мое само да ти прелиствам страниците.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Добруютро..!
                      Жив, здрав и прав съм !
                      ................................
                      Наздраве !

Така и не разбрах - какви ги вършиТЕ в тая - т.нар. "тъмна част на кръчмата"? Това - лелиното място /в тъмното/ - много търсено ще се окаже...

Опитвам се да си обясня, ако ти си седнал на мястото на лелята - нея, самата - къде си я поставил /да седне, или си я избутал - и горкото момиче се е свлякло в коленете ти/? Почти нищо не се вижда в тъмното!

Като самопровъзгласил се за виден инвеститор - и аз имам една пролетна супа, с коприва! Много си я тача тая коприва, вкусът ѝ е неповторим!

http://kachi-snimka.info/images-2013/arx1553719359o.jpg

Коментар

• Добруютро..!
                        Жив, здрав и прав съм !
                        Наздраве !

Коментар

Ама няма да имам сили да чета книгата, бре!!! За такова усилие калории си трябват.
                          Наздраве, Мрънкало!

П.П. С тези треволяци и тоя ориз на китайка ще ме докараш.
                          Ше добавя и три търкалца моркуф. Ти прижуря пред очите, та чак да ти просветне. Наздраве, Дрънкалке!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Как ще да ти сипа гъбки да ми доволстваш, пухтиш и мляскаш. Само копривка и ориз за теб.
                            Ама няма да имам сили да чета книгата, бре!!! За такова усилие калории си трябват.
                            Наздраве, Мрънкало!

П.П. С тези треволяци и тоя ориз на китайка ще ме докараш.
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Херът е в кондиция. Разменихме по някой лаф в темата за оптимизма
                              Виж за чичо си е притеснително, Нещо липсва напоследък. Хайде, да надяваме, че е по хубав повод, например екскурзия до Португалия
                              Тцъ! За Португалията щях да знам.
                              Наздраве, Преци!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Признат грях, половин грях. И аз завиждам на тарантулския, за вкусната супа (макар, че не е ясно с какви мазнотии я е забъркал - един вид гроздето кисело) А по това време даже не е с благородна завист, но какво да се прави, имах коприва в градината и я затрих, - размножаваше се много хищно и решх да я оставя миналото лято без вода, да се спре малко, тя пък взе, че изчезна, ама така е - без любов и една коприва не ще да вирей, камо ли друго, разкаянието не помогна, та ме яд на себе си и завиждам за супата на тарантул Как може да я изтипоса такава готина на вид, Да си я хапне сега с мерак, и със здраве, без да му пречи завистта )
                                Как така я остави без вода? Копривата и без вода си вирее. Да не би вместо вода да си я полял с ракия?

Коментар

Working...
                                X