Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Нищо човешко не ми е чуждо, разбира се!
Благородната завист е нещо като покаянието, което твоят падре раздава - пък и аз - ако съм съгрешил /завистливо/ - ще се покая - и съм готов! По-добър /и чист/ ще стана, от преди!
... от друга страна - нямам шанс да се "поправя", а и не съм на 20...и завиждам за супата на тарантул
Как може да я изтипоса такава готина на вид, Да си я хапне сега с мерак, и със здраве, без да му пречи завистта
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Успява, нали не завиждаш
Нищо човешко не ми е чуждо, разбира се!
Благородната завист е нещо като покаянието, което твоят падре раздава - пък и аз - ако съм съгрешил /завистливо/ - ще се покая - и съм готов! По-добър /и чист/ ще стана, от преди!
... от друга страна - нямам шанс да се "поправя", а и не съм на 20...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
На първо четене липсват 4i40 и хер Начев, а те са от отбора на знаещите, можещите и правещите, та съм леко притеснена. Дано не се задържат много из горите Тилилейски, че и те душа носят.
Наздраве, Преци!
Виж за чичо си е притеснително, Нещо липсва напоследък. Хайде, да надяваме, че е по хубав повод, например екскурзия до Португалия
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Това - с из-лизане - в-лизане - шаването, многото - доста сексуално ми прозвуча..., как ги съчетава лелята тия неща - не зная!Богато въображение!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Сложно е ...
Един става, друг пада под масата ...някой вдига чаша ....Излизат - влизат .... Много шават . Не можеш ги преброиш !
Наздраве!
Това - с из-лизане - в-лизане - шаването, многото - доста сексуално ми прозвуча..., как ги съчетава лелята тия неща - не зная!Богато въображение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Днес съм на традиционната веднъж годишно копривена супичка. Верно, направил съм я блажничка с бульон от патешко, пилешко филенце и гъбки, но за теб ще подбера едно черпаче само с ориз и копривка. Нали постиш, та затова. А с патешкото бульонче коварно шти проваля постито.
Наздраве!
П.П. Моята супа от коприва изглежда по подобен начин.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
И аз така си мисля, че зодиака не влияе на характера, по-скоро може да имат някакви претенции за някакви събития които характерчето тр. да пробва из колелото на съдбата.
Но пък сезоните през които е минало дЯтето, преди да се роди, кой знае дали дали не влияят с нещо. Например, чрез хим състав на храните и т.н., та оттам ако се промъкне някакво косвено повлияване, въпреки, че където са един сезон - няма да важИ))
Какво става с инвентаризацията, откри ли се някаква корупция, съчетана с липси и повреди
(като за морген, както казваше дон емилио).
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Сложно е ...
Един става, друг пада под масата ...някой вдига чаша ....Излизат - влизат .... Много шават . Не можеш ги преброиш !
Наздраве!Ветрилник. И самодивите и коконите и кокончовците ... но не вярвам че ще успеят, да заблудят Леля
- 1 like
Коментар
-
И аз така си мисля, че зодиака не влияе на характера, по-скоро може да имат някакви претенции за някакви събития които характерчето тр. да пробва из колелото на съдбата.
Но пък сезоните през които е минало дЯтето, преди да се роди, кой знае дали дали не влияят с нещо. Например, чрез хим състав на храните и т.н., та оттам ако се промъкне някакво косвено повлияване, въпреки, че където са един сезон - няма да важИ))
Какво става с инвентаризацията, откри ли се някаква корупция, съчетана с липси и повреди
(като за морген, както казваше дон емилио)
Сложно е ...
Наздраве!
Коментар
-
Наздраве!
П.П. Видяло се е то, че с теб ще си направим направим малко литературно четене. Виж там, избери някое сепаре, сложи на масата яденето и пиенето, а аз ще дойда с книгата с комедиите и възможно най-доброто си държание
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Тези зодии са ми такава мъгла. Въобще не вярвам, че знакът от зодиака е определящ за характера и поведението на даден човек.
Наздраве!
П.П. Като се замислих, кухорогите ми допадат. Един да има в компанията и веднага кръстосваме шпагите си. Големи са инати, хеле па зодията, която е от четири букви с пет граматични грешки..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ти си го пак прочети. Да знаеш как да се държиш. "Макбет", въвеждаща сцена. Наздраве, Веща жено!
Наздраве!
П.П. Видяло се е то, че с теб ще си направим направим малко литературно четене. Виж там, избери някое сепаре, сложи на масата яденето и пиенето, а аз ще дойда с книгата с комедиите и възможно най-доброто си държаниеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Малиий! Чети Шекспир, че да ти е по-лесно.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
Коментар