Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ама ти ... така..."деректно"
Той(Шекспир) е страхотен разбира се, но е и малко-специален, носи оптимизъм, въпреки песимизма на тъмната епоха и разбитите сърца, - не случайно е роден можеду две кухоргоги, кой знае, може да са и риби
Наздраве!
П.П. Като се замислих, кухорогите ми допадат. Един да има в компанията и веднага кръстосваме шпагите си. Големи са инати, хеле па зодията, която е от четири букви с пет граматични грешки.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Малиий! Чети Шекспир, че да ти е по-лесно.
Наздраве, Мрънкало!
Той(Шекспир) е страхотен разбира се, но е и малко-специален, носи оптимизъм, въпреки песимизма на тъмната епоха и разбитите сърца, - не случайно е роден можеду две кухоргоги, кой знае, може да са и риби
Last edited by precakanoto; 26.03.2019, 22:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Преци, хапането го ползувам не за самоотбрана, а за сексуално заиграване и стимулиране. Не е лесно със самодивите, да знайш. Много са диви, опърничави и вятърничави. Та трябва им фанеш цаката.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
съкращението е по "комбинаторски" казанои малко тарантулски, че и той като Груйчо не се дава на самодивите без да хапе
Коментар
-
Сложна писалка , както се казва.
Той араханта затова ли не успя да ги хване, (или кой го знае къде е смотал оптиките )
Обаче тр. вече да бегам, защото ще ме гепи задръстването[ATTACH=CONFIG]n3454828[/ATTACH]
nazdrave
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Е са Еконт, не знаех че Еконт разполагат с хеликоптери.
Ясна работата , пращаш джуджетата..
Не за друго да не вземеш да изхабиш некоя ценна калория.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не ставай смешен! Сичко е въпрос на логистика. Ровичкам у интернета, поръчвам доставка по Еконт и си бъркам бъркочите.
Наздраве, сър!
П.П. Навремето много катерех баирите, но раницата започна да ми натежава. Сега основно в по-ниските части на планината, че високите ми идват в повече.
Ясна работата , пращаш джуджетата..
Не за друго, да не вземеш да изхабиш некоя ценна калория.
Наздравееееееее.........Last edited by Todor Sabev; 26.03.2019, 19:41.
Коментар
-
Мислим че гората и планината са едни от най - любимите ти места. Иначе кво ще сложиш у казана.
Наздраве, сър!
П.П. Навремето много катерех баирите, но раницата започна да ми натежава. Сега основно в по-ниските части на планината, че високите ми идват в повече.Last edited by tnm; 26.03.2019, 19:31.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мислим че гората и планината са едни от най - любимите ти места. Иначе кво ще сложиш у казана.
С тез виртуални наздравици. Само да не удариш на камък
Ай наздраве, убитациLast edited by mechka 429; 26.03.2019, 18:53.
- 1 like
Коментар
-
Това няма как да го знам. Аз в гората не ходя, щото това изисква физическо натоварване.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Може да са вили самодиви- хобитиУ гората всекви ги има.
.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Хм, много хубава мисъл, не бях я чувал, и като се замислиш, доста вярнаСамо не се сещам за френски корсар, те нивгаш не са били особено морски настроени, изключая Лаперуз ли беше, че съм ги позабравил вече. Май и един Сюркюф имаха, пък и с алжирските и тунизийските пирати си имаха вземане-даване. Интересно нещо е историята, макар че всеки си я разбира от неговата гледна точка. Я чакай да си сменя подписа
Наздраве, тнм!
Разговорът се провежда по време на дуел между корсара и капитана на английски кораб.
Англичанинът казва:
- Господине, признайте си, че вие французите, се биете за парите докато ние, англичаните, се бием за честта..
Сюркуф му отговорил със спокоен тон:
- Така е господине, ала всеки от нас се бори да получи това, което няма;
Наздраве, хаджи!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Според мен тези дами са от най-взискателните и капризните.
Наздраве!
Той араханта затова ли не успя да ги хване, (или кой го знае къде е смотал оптиките )
Обаче тр. вече да бегам, защото ще ме гепи задръстването
nazdrave
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хубаво! Пиещите в Кръчмата са от приятните изключения
Наздраве!
П.П. Като прочета за бой с шпаги, винаги се сещам за онзи велик френски корсар, който е казал, че всеки се дуелира за това, което няма - един за чест, друг за пари /Титърът на седемте морета/Само не се сещам за френски корсар, те нивгаш не са били особено морски настроени, изключая Лаперуз ли беше, че съм ги позабравил вече. Май и един Сюркюф имаха, пък и с алжирските и тунизийските пирати си имаха вземане-даване. Интересно нещо е историята, макар че всеки си я разбира от неговата гледна точка. Я чакай да си сменя подписа
Наздраве, тнм!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар