Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКВО СТАВА ТУКА ???
Тия дни бех ЗАЕТ !!! НЕ бех в СЛАДА...
ЧЕРПА СИЧКИ ВАС.
ДО КОЗИРКАТА !!!
Щото тия дни вече съм осигурил смяна на караула в кръчмата ...
Имам ДЪЩЕРЯ !!!
По увъжителни пречини, не успех да се отчета своевременно.
за което мола за извенение....
НАЗДРАВЕ !!!)
Да ви е жива и здрава дъщеричката и много,много да ви радва!!!
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАаа, неее.
Никаква политика в Кръчмата...!!! Това се питах да пиша с две думи и три изречения....
Явно съм бил неразбран...
.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМисля да засадя "тревичка".....Много ми е закътано и слънчево.....
Шъ си суша и пуфтя на воля.....
пп Ти за моето производство и резерви не бери грижа......
Миналата година изкарах 9 кила и имам още 5-6...
Отделно имам и многогодишни запаси......
Засади ли доматите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКое е висша химия - ацет.....назата ли. Консумирай я тогава, пък аз ще си остана при етиловото алкохолче. Гледам темата за косата много те вълнува, щото като ти отидоха сливките и лозите във фризера, ти се налага да вариш тревичка, та дано пусне нещо. Засади поне тръстикова тревичка.Пък един познат ме учил как от доматено пюре става. Имаш още надежда да изкараш собствено производство.
Шъ си суша и пуфтя на воля.....
пп Ти за моето производство и резерви не бери грижа......
Миналата година изкарах 9 кила и имам още 5-6...
Отделно имам и многогодишни запаси......
Засади ли доматите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТва е висша химия бре, Тракащия...
Нещо кът диалектическия материализъм за историците....( не за хистериците.....)
Вземай косата и ще се антидепресираш....Пък един познат ме учил как от доматено пюре става. Имаш още надежда да изкараш собствено производство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеСтига с тая антихимия си ме депресирала! Пиши нещо за Цап 2 Ха Още 5 О Хаааа...
Нещо кът диалектическия материализъм за историците....( не за хистериците.....)
Вземай косата и ще се антидепресираш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДругият път може и по-лаконично да се изразиш. Щото многото думички ме объркват
пп Бърборенето пречи на.......пиенето....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеСтига с тая антихимия си ме депресирала! Пиши нещо за Цап 2 Ха Още 5 О Хаааа...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАаа, неее.
Никаква политика в Кръчмата...!!! Това се питах да пиша с две думи и три изречения....
пп Рано му е на Колето да се занимава с тези сложни работи...Първо ще полива само водата, после ще купува и изхвърля памперсите и чак тогава, когато му омекнат кунките, ще бъде удостоен с честа да пипне туй крахко месце...
Аз вече си взе 30 гр и ми е гот.....
Наздраве !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи ... не мое всички като теб да продуцираме ацеталдехид дехидрогеназа в неограничени количества
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАз, таковата, връзвам пиенето за политиката, щото много огън и стръв в нея... за пиене. Ама тук сте се събрали все едни хилави пиячи, а по едно малко коняче, а по едно късо виски и тя работата затихва още къде девет часа, а ако некой се обади по-късно, то щото не държи и опашката дълго го държи. Наааа, засегнах ва на държеливост.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВие двамата с Trakatrak' използвате, че Колето сменя пелени и взехте да говорите за политика в тая високоентелигентна тема. Разваляте хакадемичната атмосфера.
Наздраве!
пп Рано му е на Колето да се занимава с тези сложни работи...Първо ще полива само водата, после ще купува и изхвърля памперсите и чак тогава, когато му омекнат кунките, ще бъде удостоен с честа да пипне туй крахко месце...
Аз вече си взе 30 гр и ми е гот.....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВие двамата с Trakatrak' използвате, че Колето сменя пелени и взехте да говорите за политика в тая високоентелигентна тема. Разваляте хакадемичната атмосфера.
Наздраве!
Коментар
Коментар