IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

МоЕ го приемете като циничен израз, ама - когато ви изпишат като икони /разбирай - "изработят"..., почти като икони/ - едва тогава се сещате, че - аха - то и други имало... ))

Ей на - моите моми - като капчици..., е - малко по-далеко са /едната - в Канада, другата - в Австрия/, ама такива хорА и ръченици играят около ергените, такива пети бият в подиумите, па румени, па засмени, па ... /думи нЕмам!/

Ама ти не им обърнА внимание, когато трябваше - все ухажваше другиТЕ сватове /яж си сега ноктите от завист!/..., не че са големи като твоя дънгалак, де - те и сега са ОК, ама до десетина години ще са страОтни!
    Доколкото си спомням, ти имаш две дъщери и един син. И няколко внука - след петият спрях да ги броя / ама може и да се бъркам за бройката/. От толку внуци, само две ли са девойките, свато?
    Наздраве!

П.П. Спомням си, че едното ти внуче се роди около Коледа. Беше много щастлив и горд дядо.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ъхъ! Търся си нов сват.
      Наздраве, хаджи!

МоЕ го приемете като циничен израз, ама - когато ви изпишат като икони /разбирай - "изработят"..., почти като икони/ - едва тогава се сещате, че - аха - то и други имало... ))

Ей на - моите моми - като капчици..., е - малко по-далеко са /едната - в Канада, другата - в Австрия/, ама такива хорА и ръченици играят около ергените, такива пети бият в подиумите, па румени, па засмени, па ... /думи нЕмам!/

Ама ти не им обърнА внимание, когато трябваше - все ухажваше другиТЕ сватове /яж си сега ноктите от завист!/..., не че са големи като твоя дънгалак, де - те и сега са ОК, ама до десетина години ще са страОтни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Четене, разказване, все тая. И стига с тая кърпа, Чиче ми е авангарда, та като те изтощи, ще мина да обера каймака.
        Трудно ми е да преценя, мен ли обиждаш или фалиш 4i40?
        Мечо

Коментар

Четене, разказване, все тая. И стига с тая кърпа, Чиче ми е авангарда, та като те изтощи, ще мина да обера каймака.
          Алоооу, ти да не се мислиш за млад ат.....
          Шъ мъ извинявате, че малко просташки ще прозвочи, но пояснявам ( Тянка знае за какво става въпрос, но Тарантул е невежа в коневъдството...)
          Кът се разгони една вакла кобилка ѝ пускат един стар кон - да я умолява и пръхти от възбуда, да я подтиква към сладострастие, да я кандърдисва по конски...
          Кога кобилката не издържи на хормоналната атака, изтеглят дъртия и пускат младия ат да свърши генетичния пренос....

Сяя, ти дърто на ат ли ми се правиш , та ме хвърляш при младата кобилка..?
          И кът се правиш, шъ тъ помоля да не ме изложиш....

Наздраве !

Коментар

Че уточнявай се, де!!! Що в предишния коментар за разказване на приспивни приказки иде на дума, не за четене.
            Наздраве!

П.П. Кат ми пак пробутваш 4i40, да разбирам ли, че отново върли кърпата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Оп, Начев, ти що черпиш с чорбата на Тракчето
              И не е като да не пишеш - в Политика бая ферман си дръпнал, който с удоволствие прочетох, че даже и моето име индиректно си намесил.
              Ай наздраве и тури някоя мръФка, баси - туй говеенето не е за хаджии като мен.

П.С. Абе, къде е дон Хемил - издигна се той, не иска да пише с простосмъртните, сигур и сватя си тнм е забравил?
              Аз му пробутах чорбъта “Старческа радост“, той решил всички да ви зарадва, най-вече рожденика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

И не е като да не пишеш - в Политика бая ферман си дръпнал, който с удоволствие прочетох, че даже и моето име индиректно си намесил.

П.С. Абе, къде е дон Хемил - издигна се той, не иска да пише с простосмъртните, сигур и сватя си тнм е забравил?
                Ъхъ! Търся си нов сват.
                Наздраве, хаджи!
                Мечо

Коментар

Той ше ти чете, не за да те приспива, а просто по-малце да плещиш и врещиш разни наричания. Виж, Тодора също е на това мнение. Наздраве, Дрън-дрън-кал-кееееее!
                  Че уточнявай се, де!!! Що в предишния коментар за разказване на приспивни приказки иде на дума, не за четене.
                  Наздраве!

П.П. Кат ми пак пробутваш 4i40, да разбирам ли, че отново върли кърпата?
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Как кой, този който си е забравил тапите за уши у дома.
                    Хайде ..., още един, на който жените му пожелават "лека нощ" и "приятни сънища"
                    Наздраве!

https://www.youtube.com/watch?v=NCZu...&start_radio=1
                    Мечо

Коментар

Ти сериоьзно ли отправяш това питане!? Кой тоя мъж, де ще иска да спя, кога той се намира в моята компания!?!?!?
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Той ше ти чете, не за да те приспива, а просто по-малце да плещиш и врещиш разни наричания. Виж, Тодора също е на това мнение. Наздраве, Дрън-дрън-кал-кееееее!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                        Тук съм, Вашен съм! Тонусът ми напоследък съвсем го отнема. Никъф се не види!

Явно, нагазила ме е здрава пролетна умора.

Силицата ми за хубавиня стига само да направя някакъв полу-самоироничен коментар от ред и половина в отговор на находчива вметка от Преци в оптимизЪма.

При опит да с е изявя тук, веднага шъ ма фанете, че не съм баш искренен.

Ма то не пречи да си ви обичам и да съм петимен да почерпя! Пък може и гореща витаминозна супица да поприхапна. На обменни начала!

Наздраве!

Stevie Wonder I Just Called To Say I Love You

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ти сериоьзно ли отправяш това питане!? Кой тоя мъж, де ще иска да спя, кога той се намира в моята компания!?!?!?
                          Наздраве, Мрънкало!
                          Как кой, този който си е забравил тапите за уши у дома.

Коментар

А приказки приспивни да ти разправят не щеш ли? Що Чиче е готов.
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Мечо

Коментар

• Тук съм, Вашен съм! Тонусът ми напоследък съвсем го отнема. Никъф се не види!

Явно, нагазила ме е здрава пролетна умора.

Силицата ми за хубавиня стига само да направя някакъв полу-самоироничен коментар от ред и половина в отговор на находчива вметка от Преци в оптимизЪма.

При опит да с е изявя тук, веднага шъ ма фанете, че не съм баш искренен.

Ма то не пречи да си ви обичам и да съм петимен да почерпя! Пък може и гореща витаминозна супица да поприхапна. На обменни начала!

Наздраве!

Stevie Wonder I Just Called To Say I Love You

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Добро утро !
                                Черпя всекиго по нещо....
                                Ром, червено вино, бира, жълт кантарион в зехтин, орехи с индрише в ракия .....и кафе !
                                Да сте здрави !

пп Ъхъ, Како, родените в края на зимата сме мръкащи, болнави, вечно недоволни персонажи....
                                Компенсираме с рога и твърди чела

Наздраве !
                                Ма, ти овне ли си бил? Чудя се аз, толку стар, пък още рипа на четири крака. Жив, здрав и да се чувстваш млад, ако и да си в уклонена възраст. А къф ти уклона знаем - гониш лелки по белите полета, наместо да си гледаш бабката у къщата. Мааалеййй, май и аз ще изям некоя точилка по главата. Дюловата извади, не я крий ти.

Коментар

Working...
                                X