IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Жив , здрав и прав да си още дълги години , 4i40! Обичан и щастлив ! И други ... Обаче, ъгълът си е мой ! Понеже имаш празник, пък си ми и слабост, ще ти го отстъпя и ще се завъртя в центъра!
    Айдеее, пак натириха слабото, нещастното, унизеното мъжко същество. Долу матриархата! Да живее свободната комуна, у коя мъжете ще могат да ползват тъмните ъгли и находящите се в тях същества! Не става дума за паячетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ми, като се има предвид, че на всяка икона и трябва майстор да я изпише / изработи/, та да стане шедьовър ... не е чудно, че тогава се сещат

Докато го намерите тоя майстор - па то - майстор до майстора - все по-красиви ставате..., дамите /вкл. - лели/... ))

Всеки майстор се стреми да /п/остави част от себе си у вас - повече, или по-малко..., но оставя - по въпроса няма как да се спори...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Безименка, нека не звучи като заяждане, а като констатация, но в желанието си да дадем "най-доброто" за децата си, сме достигнали такива висини като народ, че скоро ще престанем да съществуваме. Обаче на теб к'во ти пука, ...........................................

П.С. Сори, поразвалих темата, просто не се сдържах, а и никога не се сдържам в такива моменти. Извинявайте, но съм си такъв - и аз си живея моя си живот и си вися на своя си крак

Зная, че си непримирим към подобни казуси, Грую.

Аз също не желая да се заяждам. Ние искаме много неща за децата си. Правим различни планове за тях. Осигуряваме им средата на живот, която им е необходима, МОЖЕ БИ - ЗА ДА ги "приобщим" КЪМ НАШЕТО /ПРАВИЛНОТО/ мислене и това, докато са... деца.

Кое оттук-натам не ти е ясно /защото не си го преживял/? Не ти е ясно ВСЕ ОЩЕ, че децата в един момент стават пълнолетни!

Не ти е ясно също и това, че станалите вече пълнолетни деца СЕ ЗАДОМЯВАТ!!! Те откриват НОВ ЧОВЕК за себе си, който човек НЕ СИ ТИ!

Какво откриваш ти в това време? Ти откриваш, че си ВСЕ ПО-МАЛКО ЧАСТ ОТ ПЛАНОВЕТЕ на това ново семейство!

Е, какво би правил в подобна ситуация, самият ти..., с твоите "висини като народ"? /това НЕ Е иронично!/

Такива са СЕГА реалностите: "висините ни като народ" - отговарят на притчата, която разказа за Хитър Петър. Разликата е в това, че - без да има кози - смърди ДЕСЕТИЛЕТИЯ.

Как самият ти, Грую - би се противопоставил на решението на твоите вече женени деца -да устроят живота си по начин, който на самите тях им харесва, но на теб - видиш ли - не ти се нрави? Нали казваш, че на мен не ми пука..., но на теб ЩЕ ТИ ПУКА - и какво от това? Ще влезеш в конфликт с децата си, ли?

Нахвърлях риторични въпроси - не се впрягай да им отговаряш, защото още ти е рано...

Накрая: все пак - казваш, че живееш своя живот... Ако имаш бизнеса си, доставчиците си, реализацията, благодарение предприемчивостта ти - и това те прави доволен от "демократичните промени" - не са много хората като теб. Нещо повече - с тая мизерия в "обществените" поръчки и изпълнението им, с тия "усвоявани" фондове и партийни изпълнения, в които някакви "наши" се нагушват, след което демонстративно подават оставки с "наведени" глави, за да останат другите, смучещи..., които в определен момент също ще са се насмукали и виновно ще наведат глави...

Не ми е работа да ти казвам, Грую - че не правиш добре, ако толерираш подобно поведение на "политическата" класа! )) Какво да правиш, ли?

Ще ти кажа: направи партия - заложи всичките си активи в създаването на подобни структури! Ще те подкрепим! Без корупционни т.нар. практики... Нека работим за това - страната да привлича инвестиции, икономиката да зацепи, производство, реализация, износ... Направи това, а аз ти обещавам, че ЩЕ ВЪРНА децата си от чужбината, за да заживеят тук.

Те ти ги ИДЕИТЕ..., но ти казваш, че "живееш своя живот".

Е, другите - не го ли живеят? Обаче, на теб кВо ли ти пука, че и те имат право на СВОЙ живот... ))

Коментар

• Да пуснем вефа с нещо тематично

https://m.youtube.com/watch?v=IV1Lb4N4AJ0

Наздраве, Кръчма!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

МоЕ го приемете като циничен израз, ама - когато ви изпишат като икони /разбирай - "изработят"..., почти като икони/ - едва тогава се сещате, че - аха - то и други имало... ))

Ей на - моите моми - като капчици..., е - малко по-далеко са /едната - в Канада, другата - в Австрия/, ама такива хорА и ръченици играят около ергените, такива пети бият в подиумите, па румени, па засмени, па ... /думи нЕмам!/

Ама ти не им обърнА внимание, когато трябваше - все ухажваше другиТЕ сватове /яж си сега ноктите от завист!/..., не че са големи като твоя дънгалак, де - те и сега са ОК, ама до десетина години ще са страОтни!
            Ми, като се има предвид, че на всяка икона и трябва майстор да я изпише / изработи/, та да стане шедьовър ... не е чудно, че тогава се сещат

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Хайде ..., още един, на който жените му пожелават "лека нощ" и "приятни сънища"
              Наздраве!

https://www.youtube.com/watch?v=NCZu...&start_radio=1
              Разбеахме, че това пожелание се отправяло само на трудни жени, ама подозирам, че казано на мъж от жена, смислово се променя доста
              Наздраве, tnm!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Добро утро !
                Черпя всекиго по нещо....
                Ром, червено вино, бира, жълт кантарион в зехтин, орехи с индрише в ракия .....и кафе !
                Да сте здрави !

пп Ъхъ, Како, родените в края на зимата сме мръкащи, болнави, вечно недоволни персонажи....
                Компенсираме с рога и твърди чела

Наздраве !
                А тия без рогата, компенсираме с хлъзгав и мокър терен

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Така и не разбрах - какви ги вършиТЕ в тая - т.нар. "тъмна част на кръчмата"? Това - лелиното място /в тъмното/ - много търсено ще се окаже...

Опитвам се да си обясня, ако ти си седнал на мястото на лелята - нея, самата - къде си я поставил /да седне, или си я избутал - и горкото момиче се е свлякло в коленете ти/? Почти нищо не се вижда в тъмното!

Като самопровъзгласил се за виден инвеститор - и аз имам една пролетна супа, с коприва! Много си я тача тая коприва, вкусът ѝ е неповторим!

http://kachi-snimka.info/images-2013/arx1553719359o.jpg

Тоя тъмен, мой ъгъл, е най - специалното място в Кръчмата Седиш си в тъмното, уж при другите, а всъщност със себе си , слушаш си готина музика / вефът там е много як / поркаш си и викаш наздраве на останалите пиянки Само инсекта от време, на време цапоти с паяжини . Та човек не трябва да се заседява много там, че вземе и той да се покрие ..

Коментар

Добруютро..!
                    Жив, здрав и прав съм !
                    Заех мястото на Lelq в тъмната част на кръчмата, отпивам си от бирата и рупам копривата на Тарантул и си мисля за бебета....
                    Преци, бебетата родени октомври, ноември и декември са по здрави, кресливи, опърничеви и големи сладури....
                    Хранени са с разнообразната българска храна и кухня ( през мамата ) а като се пръкнат, се каляват в студеното !
                    Дет се вика, работете, че времето изтича....Ако се надате аз или Тарантул да помагаме, сте се пообъркали....
                    Копривата помага, но не достатъчно...
                    Наздраве !
                    Жив , здрав и прав да си още дълги години , 4i40! Обичан и щастлив ! И други ... Обаче, ъгълът си е мой ! Понеже имаш празник, пък си ми и слабост, ще ти го отстъпя и ще се завъртя в центъра!

Коментар

• Безименка, нека не звучи като заяждане, а като констатация, но в желанието си да дадем "най-доброто" за децата си, сме достигнали такива висини като народ, че скоро ще престанем да съществуваме. Обаче на теб к'во ти пука, нали твоето дете ще се "спаси" при агите, точно като преди 2-3 века - к'во им е било тогава на пресните кадъни - супер живот, всичко си имат, не ходят да копат на село, па и мъжо им големец, цялата околия трепери от него. Е, малко децата им няма да са българи, ама какво ти пука бе, бал съм го в тъпия народ и държава, както вика Ицу КюрдЪ - България, че какво ми е дала на мен България, виж Каталуния, Бърцилона - ово е стандарт, бате, а не като онея цървули...

Та Безимен Зарко, ще си позволя да ти напомня една приказа за Хитър Петър - на мен са ми я чели като дете и съм я запомнил, та може и миргледа ми да е формирала, знам ли:

В махалата на Хитър Петър имало една развалена жена, която с делата и с лошите си приказки могла да навреди на съседите си и на цялата махала. Затова Хитър Петър отишел при попа, разказал му за тази жена и го помолил да я прогони от махалата им, па ако може — и от цЯлото село.
                      — Тебе какво ти е, че била лоша жената! — отговорил му попът. — Защо се грижиш за хората? Тя каквато и да е за себе си е! Най-сетне, всяка коза за своя крак виси!
                      Като чул това Хитър Петър отишел у дома си, уловил една коза, заклал я, одрал я и я закачил на единия крак край вратата си.
                      Било лятно време. Козата висела тричетири дни и се вмирисала, та увоняла цялата махала. Човек не можел да мине оттам, без да си запуши носа. Казвали му някои да махне козата, че воняла из цялото село, а той отговарял:
                      — Всеки да си върви из пътя, никой няма работа с моята коза! Тя си виси на своя крак!
                      Съседите не можели да търпят това и най-сетне се оплакали на попа. Той веднага пратил слугата си да го извика и му викнал ядосано:
                      — Петре, защо си окачил оная коза там, та се увоняла от нея цялата махала!
                      — Какво вреди на хората моята коза, че сте се загрижили за нея? Нали и ти сам ми казваше, че всяка коза за своя крак виси?
                      — Но тя се е усмърдяла и може да зарази цялата махала!
                      — Като е тъй, дядо попе, защо не изпъдиш оная лоша жена, която може да развали не цялата махала, а и цялото село? — отговорил Хитър Петър.

Та, Безимен Зарко, всяка коза на свой крак си виси, всеки своя живот си живее, ама понеже си го живее, та затова и народ няма, има чуждопоклонници и емигранти, а емигрантът си е емигрант. Винаги. Ама това е шото си живее своя си живот, нали?

П.С. Сори, поразвалих темата, просто не се сдържах, а и никога не се сдържам в такива моменти. Извинявайте, но съм си такъв - и аз си живея моя си живот и си вися на своя си крак
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Честит празник на Чичата!

Наздраве!

Коментар

Доколкото си спомням, ти имаш две дъщери и един син. И няколко внука - след петият спрях да ги броя / ама може и да се бъркам за бройката/. От толку внуци, само две ли са девойките, свато?
                          Наздраве!

П.П. Спомням си, че едното ти внуче се роди около Коледа. Беше много щастлив и горд дядо.

Там ти е застинала информацията, я - около Коледа... Ама ние не спим като вас, а раждаМЕ - деца, внуци - каквото дойде!

Всеки има правото да живее СВОЯ живот - както намери за добре!

Ето сега и ти: ще си гризеш ноктите, но сватя - като обръщение от мен - няма да чуеш! Да си ходи твоят на екскурзии тук-там - и да търси момите - българки, за да ги завръща тук такава е вече схемата/, за да е доволен и Грую... ))

Отново да СЕ повторя: всеки живее така, както намери за добре и никой не може да се меси в живота на другите! Когато свикнем с тая мисъл - няма да се наложи след време да падаме от високо... ... и не, че не сме /вкл. и били/ търсачи на силни усещания... ))

Наздраве! /ако щете - ми вярвайте/

Коментар

• Оф, и на безимения (зарко, както му вика чичин - май имаше един такъв ник някога, ама съм забравил, не съм като форумния алманах на темата) чаветата ли са в чужбина?!?!?! Баси, то никой не остана - понякога наистина се чудя за чий йух правим деца, че да ги харизваме на чужденци, а после да ги гледаме умилително по скайпа, как рипали хора и ръченици. Сигурно и предците ни така са се "кефели", като им гепи местния ага децата, пък ги заведе в харема в конака да му рипат хора и ръченици, че и деца да му раждат....

Ееееех, изроди се тази нация, изроди се, а това си е повод не за наздравица, а за напиване, зверско напиване....
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Алоооу, ти да не се мислиш за млад ат.....
                              Шъ мъ извинявате, че малко просташки ще прозвочи, но пояснявам ( Тянка знае за какво става въпрос, но Тарантул е невежа в коневъдството...)
                              Кът се разгони една вакла кобилка ѝ пускат един стар кон - да я умолява и пръхти от възбуда, да я подтиква към сладострастие, да я кандърдисва по конски...
                              Кога кобилката не издържи на хормоналната атака, изтеглят дъртия и пускат младия ат да свърши генетичния пренос....

Сяя, ти дърто на ат ли ми се правиш , та ме хвърляш при младата кобилка..?
                              И кът се правиш, шъ тъ помоля да не ме изложиш....

Наздраве !
                              За същото говоря. Само кобилката вече не е толку млада. Та наместо нея мога да предпочета суджука и кайсиевата.
                              Така един заспал приятел го били поканили две матрони от балкантуризма на почерпка. Черпавали го вискита, луканки, други мезета. Накрая кога рекли да свърши работа, човекът приплакал, че му се спи. Повече не му се обадили за черпавка. Дори му затваряли кога той ги търсел. Наздраве за почерпките без други задължения.

Коментар

Трудно ми е да преценя, мен ли обиждаш или фалиш 4i40?
                                Не се обиждай, де, аз само поставям Чичи в подчинено положение. На теб ли, на мен ли? Трябва се възползваме от увлечението и заслепението му..

Коментар

Working...
                                X