Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение

Засичала съм твои коментари по разни теми, с огромно удоволствие ги чета и честно много се забавлявам, много са готини, винаги има някаква тънка шега, леко са бъзикаш с хората, готин стил имаш, а това говори, че си и готин мъж. Не, не, не те свалям, пази боже, а и аз вече съм обвързана с един луд, милият и той вече не знае жив ли е, умрял ли е

Тука ме разпънаха на кръст, изобщо не смятах повече да влизам в темата, но и аз днес имам страхотен повод да почерпя старите пияници тука и за днес ама само за днес им прощавам

Радвам ти се, че си изкарал парички за половин екскурзия до Япония

И аз имах уникален ден. Невероятно нещо ми се случи. Още от февруари фирмата ни подготвя една сделка. Бяха зациклили нещата заради пандемията с коронавируса и замразихме тристранно сделката, три страни участваме. В началото на месеца извадихме сделката от фризера и започнахме оттам, откъдето спряхме през март. Но нещо зацикляха нещата. Беше някъде в началото на март един ден обядвахме със съдружника ми, говорихме пак за тази сделка, защото тя е важна за нас. И той на шега беше казал един шантав вариант, който беше толкова смешен и звучеше по-скоро като виц, посмяхме се и след една минута го забравихме. Сутрина си правя сутрешния крос, бягам си и в един момент не знам защо си спомних за този негов майтап и изведнъж видях как ще направим цялата сделката, някак си видях това вътре в главата си. Просто този негов майтап тогава сега го видях като част от целия ред и то с основна роля, само че трябва да го поставим в друг контекст и при други условия. И видях целия план, всичко беше толкова просто, защо ни трябваше да усложняваме така нещата. Беше невероятно изживяване. Чак седнах на една детска люлка, цялата треперех от вълнение. . Зарязах бягането и още в 7 часа сутринта се обадих на съдружника ми, бях толкова развълнувана, а никога не съм си позволявала откакто го познавам и работим заедно да му се обаждам толкова рано. Добре че съпругата му е готина. Днес цял ден само за това говорихме, всичко направено досега го зачеркнахме и начертахме новата оперативна стратегия. Супер съм доволна, ето че и от вас мъжете значи имало полза

А най-сладкото е, че фирмата ни ще спечели повече пари срещу по-малко насрещни задължения и отговорности, прекрасно … а и кака ви Криси ще направи още парички, а на нея ще й трябват, защото не смята тази година да живее повече сама … Супер се чувствам и по този повод си купих бутилка червен мавруд, обожавам червеното вино

Да пием, за да спасим душите си

Наздраве
Коментар