If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То ако кажа в махалата, че съм пил бел мавруд, много е вероятно да ме полеят с катран и нафърлят отгоре перушина!!!
Тоже и за мерлото.
Нема значение че, ако не ме лъже тимберицата, карловският мискет си е червено грозде.(Ако бъркам нещо, да не беше димят... Който знае да каже, а не да се излагам още)
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието рече, че от червен мискет се правело или карловски /било едно и също/. Виното се изваждало веднага на самоток и така не се оцветявало от червените люспи на гроздето. А самата сърцевина на зърното била бяла ... Няма го питам повече, щот съвсем ще ме обърка.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Шшшшш, алоууу
Харесвам наситени какаови и ядкови сладкиши, та реших, че едно следобедно с мантичка върви!
Мисля, че и ".... 40+ годишни лелки ....." го харесват. ( Евгата ме тревожи, чесно....)
Наздраве, банда!
Харесваме го, как да не го харесваме тоз гараж. На всичкото отгоре си е нашенски. Ама трябва се внимава, щот някои сладкари мислят, дето орехите се слагат с черупките.
Наздраве!
П.П. Не се тревожи. Момчето си има кандидатка.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
................................... белия мавруд е като тотално недоразумение., Препоръчвам да не се опитва просто..
Опитах веднъж и повече не повтарям На вино не мяза ..
То ако кажа в махалата, че съм пил бел мавруд, много е вероятно да ме полеят с катран и нафърлят отгоре перушина!!!
Тоже и за мерлото.
Нема значение че, ако не ме лъже тимберицата, карловският мискет си е червено грозде.(Ако бъркам нещо, да не беше димят... Който знае да каже, а не да се излагам още)
Аз съм чувал, че се прави бяло и от червени сортове, но не вярвах, че може и маврудът да се изкилиферчи. Иначе Райко ме е разбрал веднага, като питайки Безименния, всъщност съм цамбурнал в дълбокото.
Поради таа причина, щом ми се обади Криситу по телефоня, ще си посипя главата с пепелта от нейните изгорени мостове към миналото и ще си сипя една мастика за здравето на бъдещото участниче във форума.
Наздраве, засега само ментичка, може с едно гараЖче.
Дедо Влъчо, измежду квалитетните атикули на кръчмата, това - белия мавруд е като тотално недоразумение., Препоръчвам да не се опитва просто...,
Опитах веднъж и повече не повтарям На вино не мяза ..
Не съм форумен родител на Криситу, а и не искам да бъда, щото ако ми се хвърли случайно някой път на врата, ще мога да и дам само таткова цалувка. И нищо повече.
И нямам някаква особена информация за това дете.
Скива ли кви бълдъри и дупйенце вадеше на предишните аватари?
Не съм й гледал мънечките фотопортрети, но ми се струва, че споделяте еднаква информационна банка, от която ви захранват с прокиснали данни и сведения, образи и безобразия. Онази тема там не ме фащаше много, но още от пръв поглед установих, че едва ли ще е Криси, а па за теб дали си некой робот, манипулаторът ти требва каже. Та горкото влезе с бутонките у Кръчмата, а ти от време-навреме риташ вратата й да се направиш на голем ербап, ама и на двама ви нещо не се връзваме. Тук сме по кроткото опитване и плавното оливане.
Аз съм чувал, че се прави бяло и от червени сортове, но не вярвах, че може и маврудът да се изкилиферчи. Иначе Райко ме е разбрал веднага, като питайки Безименния, всъщност съм цамбурнал в дълбокото.
Поради таа причина, щом ми се обади Криситу по телефоня, ще си посипя главата с пепелта от нейните изгорени мостове към миналото и ще си сипя една мастика за здравето на бъдещото участниче във форума.
Наздраве, засега само ментичка, може с едно гараЖче.
Ако някой е объркал марката на виното, цветовете не са много, а в случая сме ги свели до един: червен!
Оплетено излезе моето обяснение, не цветовете
То хумора, ако се обяснява, е скучен, но ето.
Криситу в по-дългото си излияние каза, че си е взела бутилка червен мавруд.
После се направи на пияна и преиграваше, но това е друг въпрос.
Ние с кумчо Вълчо наострихме уши, щото за мен и него по това време е нямало такова нещо като бял мавруд, то ест заподозрях/ме слабо познаване на материалната част от Криситу. Щото да уточниш за мавруд, че е червен, е забавна тавтология за професионалните пиячи, ако няма бял.
Кумчо Вълчо тогава пусна един пас с предполагаемо бяло вино, което е само червено, мерлото, издалеч започвайки с алюзия за червения мавруд на Криситу.
Аз подхванах топката, хилейки се вътрешно, и добавих към хипотезата и бял мавруд, в очакване шегата да се разрасне с повече участници.
Но нещо ме човъркаше, защото знам, че могат да се правят бели вина И от червено грозде, както написа и някой след мен. И проверих в гугъля за бял мавруд... и кво? Ми оказа се, че имало такава изгъзица!
Така щееме да се изложим, кумчо Вълчо и бате ти Райко, но случайно избегнахме срама за нас, професионалните пиячи.
Я, Райчу-Криситу се показа у Кръчмата. Райчу, пак ли плещиш, бе душо? Я, пийни едно сутрешно ти се развърже езикът от зарана. Та да предизвикваш оживление сред заспалите клиенти. Щото явно имаш тайни източници на информация. И ще може да развеселиш публиката като я осветлиш за Криситу и твоите отношения с нея.
Не съм форумен родител на Криситу, а и не искам да бъда, щото ако ми се хвърли случайно някой път на врата, ще мога да и дам само таткова цалувка. И нищо повече.
И нямам някаква особена информация за това дете.
Скива ли кви бълдъри и дупйенце вадеше на предишните аватари?
Коментар