Първоначално изпратено от Вълчо-34
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А съм го изпила, а Колето ме е изгонил от Кръчмата. Ползвал го бил да разрежда боите, де с тях разкрасява ентереора на заведението.
Наздраве!
А може и некоя келнерка да смени - гледам има кандидатка...И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Ба си!
Аз си мислех, че се подпичкосвам, а то наистина имало бял мавруд...
https://www.google.com/search?q=%D0%...80%D1%83%D0%B4
Аз затова реагирах на пояснението червен мавруд, което "Тя" написа.... Па научих нещо...
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
"Миче" /от момиче/, на колко ракии си, ако не е тайна?
Наздраве!
П.П. Струва ми се, че използваш фонетика и БДС като пишеш. Допускаш грешки и с двете клавиатури.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Хм, труден случай.... А и аз не съм бил достатъчно ясен - отделянето всъщност е интегриране към професионалистите в храма - немам изнапредвид Тънимъни, тя е супер профи, сам коресилин не пие....Добре, на първо време сядаш до мен на масата, тя е достатъчно отделена, чакаме двамата Криситу (ако е имало дупе и аз да наквася очо), сипваме си сунгурларска, двоен препек, ама недей веднага с пържолите - лека марулка с малко спанак, после доматче с моцарелка, едно две пастърмачета.
Аз сега ще поработя малко (тя, кардиоложката, ми е забранила даже и да изричам таа дума), че китарчето не мое само да се ошлайфа.
Наздраве, пиьеници ниьедни!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
ето виче започнах да се напивам, не е добре тоова ама хич не е добрееСещам се за пиана жена весела къща само къдено къщата ми е празна, няма деца дабягат и да парвят поразии
ще поправим това многа скоро още тази година
ти сега на тема вина не мме бъзикай че да не ти изнеса лекция и да се посрамишгулпости пиша вече изивнявай, да спра да пиша трябва вече знам как се сервират ,.. червените вина с черевни меса,, с червени мезета и месни проодукти на скара пържени, .., белите вина пък вървят сс риба или пиле, сирене кашкавалец и други такива
и знам как челевнитее и белите вина в какви видове чаши се сървират,,,белите в шашки до 100мл а члвенити вия до 150 млл не се бъзикай с мене нюй-добрите вина са френските отлежали поне 50 години .... някога много оттдавна в друг моъ живот .....,, беше съм пила такива точат се като нафта напихсе ужас извинявай лягав сиизвянвай главата ми ес върти вече
витрямуве да гупарве,,
домакиня от класа! КО толкова искат тия мъже - умът не ми го побира!
Френските, отлежали ... хммм... ама и цената им е соленКА... (хиляди евро за бутилка - много са кисели!)
Коментар
-
ето виче започнах да се напивам, не е добре тоова ама хич не е добрееСещам се за пиана жена весела къща само къдено къщата ми е празна, няма деца дабягат и да парвят поразии
ти сега на тема вина не мме бъзикай че да не ти изнеса лекция и да се посрамишгулпости пиша вече изивнявай, да спра да пиша трябва вече знам как се сервират ,.. червените вина с черевни меса,, с червени мезета и месни проодукти на скара пържени, .., белите вина пък вървят сс риба или пиле, сирене кашкавалец и други такива
и знам как челевнитее и белите вина в какви видове чаши се сървират,,,белите в шашки до 100мл а члвенити вия до 150 млл не се бъзикай с мене нюй-добрите вина са френските отлежали поне 50 години .... някога много оттдавна в друг моъ живот .....,, беше съм пила такива точат се като нафта напихсе ужас извинявай лягав сиизвянвай главата ми ес върти вече
витрямуве да гупарве,,
Наздраве!
П.П. Струва ми се, че използваш фонетика и БДС като пишеш. Допускаш грешки и с двете клавиатури.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Само питам - белото мерло не те ли кефи повече?
Аз си мислех, че се подпичкосвам, а то наистина имало бял мавруд...
https://www.google.com/search?q=%D0%...80%D1%83%D0%B4
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Кристина се шегува! И още как! На чужд гръб, разбира се! И дано всички тук приемат шегата, именно - защото са добронамерени.
Приемам като шега констатацията ти, че и от мъжете има полза!
От червените вина най-добро е мерлото (нищо не разбираш от вина!)...
Сещам се за пиана жена весела къща само къдено къщата ми е празна, няма деца дабягат и да парвят поразии
витрямуве да гупарве,,
Коментар
-
Наздраве, Вълчо-34!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Виж, червения мавруд си е добре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
...............................
От червените вина най-добро е мерлото (нищо не разбираш от вина!)...И това ще мине ...
Коментар
-
........
Тука ме разпънаха на кръст, изобщо не смятах повече да влизам в темата, но и аз днес имам страхотен повод да почерпя старите пияници тука и за днес ама само за днес им прощавам
............ Супер съм доволна, ето че и от вас мъжете значи имало полза
.........… Супер се чувствам и по този повод си купих бутилка червен мавруд, обожавам червеното вино
Да пием, за да спасим душите си
Наздраве
Кристина се шегува! И още как! На чужд гръб, разбира се! И дано всички тук приемат шегата, именно - защото са добронамерени.
Приемам като шега констатацията ти, че и от мъжете има полза!
От червените вина най-добро е мерлото (нищо не разбираш от вина!)...
Коментар
Коментар