If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малиййй, изядох една купа ( около 40 см - диаметър и 10 дълбока) със салата и 100 гр джинджифилова .......Пиян и залян съм.....лигня....ама ми е готттт...
Наздраве на всички !
пп И рукула и кресон....и слънчогледови и тиквени семки...и маслини......
В списъка ти не съзирам РАКИЯТА ... (100 гр. НЕ СЕ брои)
ЗАЩО ???
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Малиййй, изядох една купа ( около 40 см - диаметър и 10 дълбока) със салата и 100 гр джинджифилова .......Пиян и залян съм.....лигня....ама ми е готттт...
Наздраве на всички !
пп И рукула и кресон....и слънчогледови и тиквени семки...и маслини......
Така, така ... Некой нема ли да се обади, че има барем 50 годишна отлежала гроздова!?
Разбрах, че 4i40 ще донеса салата, Lelq ще предостави репичките...
Аз питам - кой, кой ще достави отлежалата гроздова!?
Наздраве!
П.П. Забрайх зехтина, ябълковия оцет /може лимони/ и хималайската сол. Тях кой ще ги достави?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не е задължително . Как си ти ? Аз си насадих репички в саксия , поради липса на вила и вече ги хапвам . Незнам дали ако посадя втори ще се получи . Дали не е късно
УжасТ.....Ако имаш за продаване се обади.....
Става и втора и трета реколта...само трябва да са на хладна тераса и да се поливат всеки ден .....
Тази седмица те пропуснах...., но за другата си дай поръчката за една торба със салати......
пп Само да попитам - пускаш ли музика на репичките - тежък рок ......Растат като гъби.....
Посредствени или не , ама те най - образно показаха как и аз чукам на Райските порти (черновата на топ 1000 на SPART) И се хлопнаха пред любопитният ми нос За малко да ми го плеснат Ноооо , щом ще има изтичане на инфо , ще го преживея
Коментар