If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам едно въпросче към тебе, Чичо.
Как я хапваш рукулката- не ти ли горчи сурова?
Или ако е култивирана може би не е горчива?
Знам ли? Свършиха ми марулките и спанака, та си търся заместители.
Едно наздраве с поздравче.(много нежно)
Като добавка към зелената салата...Има леко лютив, горчив, хрянов... зеленчуков аромат...
Какво значи култивирана ? - всичката е питомна.....В нашата природа не расте свободно.... От същото семейство е глухарчето ( преобладава горчивината), което се оказа много полезна билка...
От тези дъждове всички зеленени растат като гъби... Рукулата и кресона трябва да се режат до дъно - след рязане пускат по 3-4 нови....И така до туфи..
Ако ги оставиш тръгват на цвят ....
пп Мерси за поздрава
пп Рукола се пишело ......( ейййй, голям съм неграмотник....)
пп И рукула и кресон....и слънчогледови и тиквени семки...и маслини......
Имам едно въпросче към тебе, Чичо.
Как я хапваш рукулката- не ти ли горчи сурова?
Или ако е култивирана може би не е горчива?
Знам ли? Свършиха ми марулките и спанака, та си търся заместители.
Едно наздраве с поздравче.(много нежно)
Колеги, давайте неква бира, че снощи лека делова среща завърши в някво чалга нещо Музики, уискита, в един момент нещата ескалираха в танц ...Поръчахме три пъти новата песен на Анелия "Мразя тези мръсни усти...", много смислена ми се видя. Интересно обаче, че снощи я изкарахме цялата, а днес текста ми се губи на 90%
Напълно си прав !
Щом ще сме директни ще призная , че го казах само за да получа още едно за лека нощ Е и не ми харесва много , ама ти благодаря , че споделяш черновата . Има много от нея които харесвам А и не съм чула всички
Коментар