If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пишман-повишителите чакали срив 40%, за да теглят кредит и тогава да си купят имоти...
Ама •това виц от серията тъпи лиЂ е?
Ти до сега къде спа?!
Щом като в момента не купувате имоти, излиза, че и вие пишман-повишителите сами не си вярвате в собствените ви празни дръканици и небивалици за вечен ъп на имотите, с които по цял ден заливате форума...
Следователно не си струва хората да си губят времето да ви четат празните приказки...
Мен ме водят понижител. Аз от края на 2019 започнах да виждам имотите като вариант за инвестиция. От тогава досега взех 3 маломерки , като последната беше март месец тази година. В момента съм в режим на изчакване да видя как ще се развият нещата, но според мен 40% спад за София е апсурд, както и 8-10% лихва по ипотеки. Вечен ъп няма на каквото и да било, но в дългосрочен план имотите са винаги нагоре. Аз купувам с кредит и нямам притеснение дали ще ми изгори кеша, но както съм писал и преди ако човек има готов кеш и чака понижение за да купи имот въобще не е сигурно дали ще му излезе сметката защото примерно ако има 3 години повишение на цените с по 10% , а на четвъртата спад с 20% пак е назад ако седи в кеш през цялото време.
Пишман-повишителите чакали срив 40%, за да теглят кредит и тогава да си купят имоти...
Ти до сега къде спа?!
Щом като в момента не купувате имоти, излиза, че и вие пишман-повишителите сами не си вярвате в собствените ви празни дръканици и небивалици за вечен ъп на имотите, с които по цял ден заливате форума...
Следователно не си струва хората да си губят времето да ви четат празните приказки...
появяват се, като потънат акциите нови кадри тук, които силно викат и ритат срещу цените на имотиту
поцвилят, похвърлят къчове, па си платят наема и им олекне.
после се изпаряват от темата
Хаха. Банката предлага потребителски в лева на 4% гпр.
90% от ипотеките са в лева и лихвите им поне до края на 2023 няма да минат 3%. 2024 може и да стигнат 3.5%
40% ако паднат цените в София ще взема кредит колкото максимално решат да ми отпуснат банките и ще накупя имоти с тях Ама дълбоко ме съмнява да има спад повече от 10- 15 %. За 8 % лихва по ипотека за продължителен период от време също доста ме съмнява. Това за бизнеса ще рече над 10 % което ще е сеч за голяма част от фирмите не само тук, но и по света, всичкото PIGS от Южна Европа също няма да преживее подобни лихви
Киосаки и той за това се облизва -40-50%. Добрите нива при криза в комбинация с лост ...правят богатство.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
калпав е понижителския матрЯл
нито има сърце да купи, нито акъл да продаде готово наследство
Интересно е защо понижителите, силно нападат купувачи на зелено, като теб и песимиста? Ние с теб и него нямаме нищо общо, аз купувам готово и на съвсем различни локации. Ти си в Младост, Песимиста в Гоцето, ако става пъпрос за София. Аз купувам в Овча купел 2 и топ центъра на Бургас.
Налични и непродаваеми в Слатина и Редута.
Общото с Песи ни е Радомир (центъра на вселената при недвижимостите). Но дори не се познаваме, а както го чета, той е по-скоро долу до гарата, а аз горе до бившата казарма. Той е бая по-млад от мен и мрази старото и панелките, а аз ремонтирам старо и щерката наследи панелка от мен и е доволна
40% ако паднат цените в София ще взема кредит колкото максимално решат да ми отпуснат банките и ще накупя имоти с тях:
Ти до сега къде спа?!
През Май пак се смяхте на прогнозата ми за 2% лихва на ЕЦБ в края на 2022, но от борда на ЕЦБ вече потвърждават това! Смехът е здраве, смейте се, но жалкото е, че много хора ще реват подведени от жалките ви манипулации!
Никого не карам нито да купува нито да тегли кредити.
Само посочвам фактите и се смеем за здраве :-)
Ей така беше 2017-8 Кавръка и Бертрам убеждаваха че цените ей сега падат, и добре че не ги послушах.
През Май пак се смяхте на прогнозата ми за 2% лихва на ЕЦБ в края на 2022, но от борда на ЕЦБ вече потвърждават това! Смехът е здраве, смейте се, но жалкото е, че много хора ще реват подведени от жалките ви манипулации!
Хаха. Банката предлага потребителски в лева на 4% гпр.
90% от ипотеките са в лева и лихвите им поне до края на 2023 няма да минат 3%. 2024 може и да стигнат 3.5%
повишители ?
Къде сте ?
Поголовен спад в сделките в България с ДНЕШНА ДАТА ха ха ха..
Ами тия дето се набиха на зелено ?
След 6 месеца строителите ще зарязват сгради,помнете ...
3то тримесечие винаги е по-слабо от второ.
4то винаги е по-силно от трето и от второ.
Ако 4то тази година е по-слабо от второ, тогава чак може да се говори за спад на сделките. Но дори и да е така, цените няма да паднат скоро.
Ще ни е интересно на нас повишителите, кой понижител първи ще си купи имот при падащи цени. Освен Кавръка на който преди залагаха и загубиха някои потребители, няма изявлен дългогодишен понижител. Сменят си никовете, като мокри кърпички и няма кон на когото да заложиш. Разни математици и лаладжии с грешни прогнози , не са потенциални купувачи, а просто хейтъри-оплаквачи. Те няма да купят, дори имотите да станат два за лев.
Ще ни е интересно на нас повишителите, кой понижител първи ще си купи имот при падащи цени. Освен Кавръка на който преди залагаха и загубиха някои потребители, няма изявлен дългогодишен понижител. Сменят си никовете, като мокри кърпички и няма кон на когото да заложиш. Разни математици и лаладжии с грешни прогнози , не са потенциални купувачи, а просто хейтъри-оплаквачи. Те няма да купят, дори имотите да станат два за лев.
Коментар