IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Даже и ремонт няма да правя. Аз искам къще да разпусна и простор, не ми трябва лукс баня, нито цветен телевизор.
    Но къще купува жена ми, стига от мен още. Достатъчно.
    Най-добре да идете на място и да огледате. Кметът е почнал едни проекти - ум да ти зайде. Може пък и да стане нещо от градчето, в средносрочен план естествено. А и Плевен не ти е много далеч...

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ето ти къщета с голям двор на цената на паркомясто. Остави го това гето Варна. Влагаш още толкова в ремонт и си готов.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...4nx&f1=1&fe7=1
      Даже и ремонт няма да правя. Аз искам къще да разпусна и простор, не ми трябва лукс баня, нито цветен телевизор.
      Но къще купува жена ми, стига от мен още. Достатъчно.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Елементарно, Уотсън! Всички тези държави нямат 50 години комунизъм + 30 години преход. За има няма 150 години независимост ката съвременна държава доста даже сме постигнали, а все пак и за жалост съседи са ни руснаци и турци, а не немци и французи.
        На кривата ракета всв космосът и пречи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ти не вярвай много на глупостите на Електроджон. Той щеше да се заселва в РЮА , уж беше на ком-емине и т. н. лъжи! Говорих с всички от Ком-Емине, всички са категорични, че такъв мрънкач няма сред тях. А и аз съм минал част от маршрута и планината я познавам добре
          купчо го урочаса тогава за прехода
          задето не можа да спечели баса
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Обявата не е намерена. Бре, отнесоха имота за нула бройки....или си беше кьорфишек за шарани.
            Ето ти къщета с голям двор на цената на паркомясто. Остави го това гето Варна. Влагаш още толкова в ремонт и си готов.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение

То и в германистан не са много грамотни. Щом можеш с двойки по 2 предмета да минеш в горен клас, дори и в гимназия.
              Отделно в Хесен училищата могат ако искат дори да не пишат оценки, има в сила такъв закон.
              Това ако е образование.
              Ти не вярвай много на глупостите на Електроджон. Той щеше да се заселва в РЮА , уж беше на ком-емине и т. н. лъжи! Говорих с всички от Ком-Емине, всички са категорични, че такъв мрънкач няма сред тях. А и аз съм минал част от маршрута и планината я познавам добре

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66332802119754

Варна на 442 евро м2

4 стаен обзаведен на първа линия

Продава 4-СТАЕН
                град Варна, м-т Ален мак, Кабакум + паркомясто
                Виж карта

68 000 EUR
                (442 EUR/m2)
                Обявата не е намерена. Бре, отнесоха имота за нула бройки....или си беше кьорфишек за шарани.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Да, те руснаците и комунизмът са ни виновни за всичко. И за Семерджиев, и за наводненията, и за на Баце шкафчетата....
                  Как пък един кусур не видяхме в самите нас...

Ти защо живееш на запад щом всичко е толкова напреднало в БГ и щом Европейците са такива нискообразовани извратеняци?
                  Понякога ти си правиш някакви планове, а животът ти се подрежда по абсолютно различен начин. Не казвам, че и ние си нямаме нашите си кусури - прекрасно си ги знаем. Просто казвам, че промените изискват време.

Коментар

Елементарно, Уотсън! Всички тези държави нямат 50 години комунизъм + 30 години преход. За има няма 150 години независимост ката съвременна държава доста даже сме постигнали, а все пак и за жалост съседи са ни руснаци и турци, а не немци и французи.
                    Да, те руснаците и комунизмът са ни виновни за всичко. И за Семерджиев, и за наводненията, и за на Баце шкафчетата....
                    Как пък един кусур не видяхме в самите нас...

Ти защо живееш на запад щом всичко е толкова напреднало в БГ и щом Европейците са такива нискообразовани извратеняци?

Коментар

Явно е правилно - виж им БВП-то, виж българското. Виж им улиците, градовете, виж нашите.
                      Колкото и каквито да са извращенията там, явно водят до резултати - ние след като сме най-умната, най-кадърната и най-справедливата нация, защо живеем в такава мизерия тогава?

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение

Да.Особено в Шоотландия.Разказаха ми наскоро българи,живеещи там.Делят се на перспективни и всички останали.Ресурсите и усилията се хвърлят за първата малка групичка,а другите остават да се носят по течението.В Швейцария е нещо подобно,но там извращението е друго.На около 10 - 12 години даскали и училищни психолози определят къде е твоето професионално бъдеще и е почти невъзможно да кривнеш.
                        Явно е правилно - виж им БВП-то, виж българското. Виж им улиците, градовете, виж нашите.
                        Колкото и каквито да са извращенията там, явно водят до резултати - ние след като сме най-умната, най-кадърната и най-справедливата нация, защо живеем в такава мизерия тогава?

Коментар

Да.Особено в Шоотландия.Разказаха ми наскоро българи,живеещи там.Делят се на перспективни и всички останали.Ресурсите и усилията се хвърлят за първата малка групичка,а другите остават да се носят по течението.В Швейцария е нещо подобно,но там извращението е друго.На около 10 - 12 години даскали и училищни психолози определят къде е твоето професионално бъдеще и е почти невъзможно да кривнеш.
                          Кат във великата Холандия …

Коментар

И там ли?

Коментар

Ми сигурно защото пиша грамотно. В горния пост имаш една сериозна правописна грешка. Никога няма да я откриеш без чужда помощ

Залагам си цайсите.

А сега по темата - ще го погледна великия им закон и ще излезе поредната холандска перверзия позволяваща на големите фондове са се измъкнат по терлици.
                              Де да беше само една , но ти дълбаеш много ....

Коментар

Швейцария,Шотландия....
                                И там ли?

Коментар

Working...
                                X