Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Мен ме водят понижител. Аз от края на 2019 започнах да виждам имотите като вариант за инвестиция. От тогава досега взех 3 маломерки , като последната беше март месец тази година. В момента съм в режим на изчакване да видя как ще се развият нещата, но според мен 40% спад за София е апсурд, както и 8-10% лихва по ипотеки. Вечен ъп няма на каквото и да било, но в дългосрочен план имотите са винаги нагоре. Аз купувам с кредит и нямам притеснение дали ще ми изгори кеша, но както съм писал и преди ако човек има готов кеш и чака понижение за да купи имот въобще не е сигурно дали ще му излезе сметката защото примерно ако има 3 години повишение на цените с по 10% , а на четвъртата спад с 20% пак е назад ако седи в кеш през цялото време.
Това разбира се не важи за индивиди за които този период съвпада с времето, зрелостта, доходите и възможностите едва сега да купят тази стока.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Хахаха, тез от страх едва ли смеят да влезат в банка за кредит даже и за някоя джаджа. Не позбават кредита като инструмент и са несигурни за два дена напред.
2018 нямах кредит вече.
Ако бях чакал да спестя за каквото ми трябва, щях да купувам на цени +80%
2021 купих кеш на зелено, преди Акт14. Почти е готово вече.
пс: Да не кажете, че си плямпам ей така.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мен ме водят понижител. Аз от края на 2019 започнах да виждам имотите като вариант за инвестиция. От тогава досега взех 3 маломерки , като последната беше март месец тази година. В момента съм в режим на изчакване да видя как ще се развият нещата, но според мен 40% спад за София е апсурд, както и 8-10% лихва по ипотеки. Вечен ъп няма на каквото и да било, но в дългосрочен план имотите са винаги нагоре. .
За разлика от празнодумците, които по цял ден скандират за вечен, постоянен ъп, на имотите, но съвсем нищо не купуват(демек сами не си вярват на приказките за ол тайм хай)
За мене описаните екземпляри са трол-повишители и мненията им трябва да се пренебрегват като спам...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Отново ще останеш изненадан!
Тия може да ги разправяш на студентите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Отново ще останеш изненадан!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
появяват се, като потънат акциите нови кадри тук, които силно викат и ритат срещу цените на имотиту
поцвилят, похвърлят къчове, па си платят наема и им олекне.
после се изпаряват от темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Киосаки и той за това се облизва -40-50%. Добрите нива при криза в комбинация с лост ...правят богатство.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мен ме водят понижител. Аз от края на 2019 започнах да виждам имотите като вариант за инвестиция. От тогава досега взех 3 маломерки , като последната беше март месец тази година. В момента съм в режим на изчакване да видя как ще се развият нещата, но според мен 40% спад за София е апсурд, както и 8-10% лихва по ипотеки. Вечен ъп няма на каквото и да било, но в дългосрочен план имотите са винаги нагоре. Аз купувам с кредит и нямам притеснение дали ще ми изгори кеша, но както съм писал и преди ако човек има готов кеш и чака понижение за да купи имот въобще не е сигурно дали ще му излезе сметката защото примерно ако има 3 години повишение на цените с по 10% , а на четвъртата спад с 20% пак е назад ако седи в кеш през цялото време.
късно си се усетил, но поне си се усетил.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Бахахахах. Кажи още нещо да се посмеем.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Пишман-повишителите чакали срив 40%, за да теглят кредит и тогава да си купят имоти...
Ама •това виц от серията тъпи лиЂ е?
Ти до сега къде спа?!
Щом като в момента не купувате имоти, излиза, че и вие пишман-повишителите сами не си вярвате в собствените ви празни дръканици и небивалици за вечен ъп на имотите, с които по цял ден заливате форума...
Следователно не си струва хората да си губят времето да ви четат празните приказки.... Аз от края на 2019 започнах да виждам имотите като вариант за инвестиция. От тогава досега взех 3 маломерки , като последната беше март месец тази година. В момента съм в режим на изчакване да видя как ще се развият нещата, но според мен 40% спад за София е апсурд, както и 8-10% лихва по ипотеки. Вечен ъп няма на каквото и да било, но в дългосрочен план имотите са винаги нагоре. Аз купувам с кредит и нямам притеснение дали ще ми изгори кеша, но както съм писал и преди ако човек има готов кеш и чака понижение за да купи имот въобще не е сигурно дали ще му излезе сметката защото примерно ако има 3 години повишение на цените с по 10% , а на четвъртата спад с 20% пак е назад ако седи в кеш през цялото време.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Пишман-повишителите чакали срив 40%, за да теглят кредит и тогава да си купят имоти...
Ама •това виц от серията тъпи лиЂ е?
Ти до сега къде спа?!
Щом като в момента не купувате имоти, излиза, че и вие пишман-повишителите сами не си вярвате в собствените ви празни дръканици и небивалици за вечен ъп на имотите, с които по цял ден заливате форума...
Следователно не си струва хората да си губят времето да ви четат празните приказки...
поцвилят, похвърлят къчове, па си платят наема и им олекне.
после се изпаряват от тематапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Хаха. Банката предлага потребителски в лева на 4% гпр.
90% от ипотеките са в лева и лихвите им поне до края на 2023 няма да минат 3%. 2024 може и да стигнат 3.5%
- 3 Харесвания
Коментар
-
40% ако паднат цените в София ще взема кредит колкото максимално решат да ми отпуснат банките и ще накупя имоти с тяхАма дълбоко ме съмнява да има спад повече от 10- 15 %. За 8 % лихва по ипотека за продължителен период от време също доста ме съмнява. Това за бизнеса ще рече над 10 % което ще е сеч за голяма част от фирмите не само тук, но и по света, всичкото PIGS от Южна Европа също няма да преживее подобни лихви
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
калпав е понижителския матрЯл
нито има сърце да купи, нито акъл да продаде готово наследство
Налични и непродаваеми в Слатина и Редута.
Общото с Песи ни е Радомир (центъра на вселената при недвижимостите). Но дори не се познаваме, а както го чета, той е по-скоро долу до гарата, а аз горе до бившата казарма. Той е бая по-млад от мен и мрази старото и панелките, а аз ремонтирам старо и щерката наследи панелка от мен и е доволна
Коментар
Коментар