If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не разбрах с какво точно ме плашиш. Имам си къща и нямам никакво намерение...
Така е, имаш си къща, ......вероятно на село, но защо пишеш тук, като ще й се сгромоляса цената? Или може би искаш нещо друго, но гроздето станало много кисело, а дъвката горчи ли горчи....
Който си има имоти, наемчета, доходи, може да Фаща мотика за цветенца. Който, като теб бетерчо, е продал наследството и купил убити коне по 50к долара, е в друга ситуация. Налага ти се не само с ръце, но и с уста и с глутеус да се препитаваш.
Хахахахаха, накрая, крантите като затънат в блатото, ще иска да развърже нещото до околовръстното. Ама, няма луд, кой да го купи, освен друг такъв, който не е в час със софийските квартали.
Който си има имоти, наемчета, доходи, може да Фаща мотика за цветенца. Който, като теб бетерчо, е продал наследството и купил убити коне по 50к долара, е в друга ситуация. Налага ти се не само с ръце, но и с уста и с глутеус да се препитаваш.
Бонке, спада на сделките и менопаузата са убийствена комбинация за психиката ти.
Хм, лоша работа... на Пена & Вуте току-що им беше казано по БиЧиВи-ту за спада при имотето!
п.п.
Трайчо - по отношение на сутрешната ти дилема /дали хотелиера или благародника... мисля, че още тук си вече в грешка/ - трябва да помислиш за форумната Мика Зайкова!
Защо качваш сега такива лоши новини за повишителите ,те си мислят че имотите в България са като акция на Hermes или Луи Вютон,LVMH...?
Хм, лоша работа... на Пена & Вуте току-що им беше казано по БиЧиВи-ту за спада при имотето!
п.п.
Трайчо - по отношение на сутрешната ти дилема /дали хотелиера или благародника... мисля, че още тук си вече в грешка/ - трябва да помислиш за форумната Мика Зайкова!
Знам ,че законът на търсенето и предлагането винаги и при всякакви обстоятелства е в сила.Като намалява населението и се увеличават жилищата е ясна посоката на цените. В момента има търсене и на имоти като инвестиция,но като тези,които купуват жилища, за да живеят в тях, намалеят драстично, то и инвестицията ще е неизгодна.
Ама освен за хора, същата пирамида я има и за жилищата. Жилищата над определена възраст, без сертификати и благословия от правилите хора или ще се събарят или ще се облагат със зелени и каквито още се сетиш такси. Така че годните сертифицирани жилища ще намаляват много по-бързо от хората. Вече почнаха в европа да забраняват препродажбите и онаследяването на стари жилища. Като умре собственика - бам гюлето и се строи на ново, по зелен стандарт, с гей рампи, със такса колкото наем, и най-важното, безбожно скъпо.
Викаш историческите центрове пълни със старинни сгради във Виена, Брюксел, Рим и т.н. " Бам с гюлето" и всичко туш
И 20 трилиона да са в обръщение като няма да има желаещи да купуват жилища, за да живеят в тях,какво ще се случи с цените?А и на тия,които купуват като инвестиция ще им светне,че инвестицията им е губеща.
А какво ще бъде количеството на парите в обращение през 2030 година или през 2050 година?
И 20 трилиона да са в обръщение като няма да има желаещи да купуват жилища, за да живеят в тях,какво ще се случи с цените?А и на тия,които купуват като инвестиция ще им светне,че инвестицията им е губеща.
Кое не ми е лесно. Купувам коптор, давам го под наем на Лена и Киро-инфлацията да си го ползват с държавни пари. А кака Лагард междувременно печата пари да ми вдигне капиталовата. Без грам работа е това. Докато ти работиш на три места в очакване на изкуствения интелект да те уволни след някоя друга година.
Беки, аз ако работех на 3 места щях ли да смогвам да ти чета глупостите?
Значи като не успя да продадеш ще се пробваш да го отдаваш под наем? Успех
Коментар