Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеИнфлацията в Чехия нарасна през септември до 18 на сто
Повишението на цените на енергията докосна 25 на сто
------------------------------------------
ЕЦБ ще трябва да действа бързо!
The ECB policy rate stands at 0.75%.
Most observers expect the ECB to increase rates by 75 basis points later this month, and at least by 50bp more in December.
той им знае мейлаLast edited by ratten; 11.10.2022, 17:05.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не знам Евго, оня ден писах какви чудесии се строят в планината над Бояна....
Така че тези места би трябвало да са ок за кандидати предвид по-добрият склон...Не е и толкова далеч от София по магистралата....
Проблема е че както вашата така и тези по другите обяви са 50 годишни амортизирани съборетини на които им се искат пари като за ново. Освен това на тези 2 места не става за постоянно живеене, а са места за седмица лятото или събота и неделя.
Разходите да се осъвременят биха били зашеметяващи на фона на потенциалното им ползване / ваканционен имот без опция наем/
От тези 2 факта следва , че трябва да имат цена като за нещо дето няма да се ползва повече от 30 дни в годината...., а те нямат и ще висят...и твоето също ако го пуснеш...
Освен това мисля, че момента / КОвид/ поотмина за подобни имоти.
Около мен в Радомирско има доста Софиянци преселили се да живеят за постоянно, но мястото не е планинско...много....Има и някои нови къщи тип Бояна....различно е от тези 2 села...
Обявите са за социалистически големи вили, много често недовършени или все едно си през 1985 г.
Според мен, става за живеене от 1 май до края на септември. И природата е много красива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Да нон стоп питаше дали е ок да купува там .
Така е ис факторите дето си въобразявате за имотите и после ще се питате по същият начин като за златото, което евтинее вместо да поскъпва що имотите още вървят нагоре като всичко сочи че трябва да падат....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
А според теб, дали лесно може да се продаде вила в с.Боснек и с. Чуйпетлово, Пернишко?
Тези в Боснек доста висят преди да изчезнат от списъка с обяви.
Така че тези места би трябвало да са ок за кандидати предвид по-добрият склон...Не е и толкова далеч от София по магистралата....
Проблема е че както вашата така и тези по другите обяви са 50 годишни амортизирани съборетини на които им се искат пари като за ново. Освен това на тези 2 места не става за постоянно живеене, а са места за седмица лятото или събота и неделя.
Разходите да се осъвременят биха били зашеметяващи на фона на потенциалното им ползване / ваканционен имот без опция наем/
От тези 2 факта следва , че трябва да имат цена като за нещо дето няма да се ползва повече от 30 дни в годината...., а те нямат и ще висят...и твоето също ако го пуснеш...
Освен това мисля, че момента / КОвид/ поотмина за подобни имоти.
Около мен в Радомирско има доста Софиянци преселили се да живеят за постоянно, но мястото не е планинско...много....Има и някои нови къщи тип Бояна....различно е от тези 2 села...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Хахаха сериозно ли на 2000$ обмисляше вход?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MeandmyБезимотни, бездетни гастъри правят прогнози от 2017та как цените на имотите в Бг ще паднат с 50-70 процента, а те не падат.
Даже и нямам идея как да се прекръсти темата, освен, че е вече ужасно безполезна.
А че темата е безполезна,е ясно и на малките деца
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти по какви причини продаде 2020 година ,преди големия БУМ и сега 2022 година ,когато всички пазари по света се сриват /имотни такива/,декларираш покупки на зелено ?
Да добавим и че в златната тема /за покупка на злато/,също опипваше почвата на цени близки до 20 00 долара унцията ?
Ако при мен са медицински причини ,при теб какви са ?
Може би и медицината трудно би ги обхванала ?
Как мислиш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
И какво ще правят парите като продадат имотите в яко инфлационна среда и потънали в кешови дългове Западни и не само страни ?
Много е лесно - макар и далеч от перфектни, особено при нас няма по-добро нещо за запазване на стойност за обикновените хора...
Ако съм Мъск или там некой друг рептил от столетия, то мога да инвестирам в акции на компании, които АЗ контролирам, да манипулирам виртуални пирамидални нищота или най-просто да купувам картини и диаманти за по 100 милки парчето...варианти безкрай.
За обикновеният човек няма нищо по-безрисково и леснодостъпно от имотите за отърване от хартията....
Коментар
-
Инфлацията в Чехия нарасна през септември до 18 на сто
Повишението на цените на енергията докосна 25 на сто
------------------------------------------
ЕЦБ ще трябва да действа бързо!
The ECB policy rate stands at 0.75%.
Most observers expect the ECB to increase rates by 75 basis points later this month, and at least by 50bp more in December.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Затова трябва да върнат жителството -който е роден в София или е работил 10 години в складовете на Лидл
- 1 like
Коментар
-
Затова трябва да върнат жителството -който е роден в София или е работил 10 години в складовете на Лидл
Иначе данъците / при това доста добри/ си ги плащам в София
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНовософиянци говорят за инвестиране в имоти и как отглеждали домати и прасета,ебати темата
Да я прекръстят на "бг-татко"
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНовософиянци говорят за инвестиране в имоти и как отглеждали домати и прасета,ебати темата
Да я прекръстят на "бг-татко"
Коментар
Коментар