Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
стига си 'страхувал' хората
ние сме остров на стабилност с най-ниската лихва на ЦБ в Европа
нашите имоти с топ не можеш да ги бутнеш защото са с висока себестойност и тн и тн...
нас тука някви ФЕД, ЕЦБ, АЦБ, ЩЦБ не мож' ни бутнат хубавия пазар
Уникална държава,държава която си личи от километри.
По миризмата на амоняк от тоалетните още по границите.Номер 1.
На сегашните избори,бях секретар на секцията в Майчин дом,накарах болницата да зареди тоалетна хартия и да сложи сапун в тоалетните
Това беше след доста усилия от моя страна
Знаеш ли колко е квадрата жил.площ около Майчин дом ?
Но иначе влезеш ли в болницата дори ръцете не можеш да си измиеш,ако ти се ходи до тоалетна по добре стискай.
Това и ,и после се учим,мисля първо да си сложим сапун и тоалетна хартия по болниците,пък после да се учим ,щото и в крайпътната турска тоалетна мирише на пролет ...айде със здраве .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://youtu.be/5R_Ntbz3ARs
Ето учи се от младите.
Специално за теб го качвам.
Момчето не знам дали има и 25 години,НО ти казва,от както си се пръкнал,от както майка ти и баща ти са се родили НИКОГА НЕ Е ИМАЛО такова РЯЗКО вдигане на ЛИХВИ в СВЕТА !!!
Гледай и си прави изводите !!
ние сме остров на стабилност с най-ниската лихва на ЦБ в Европа
нашите имоти с топ не можеш да ги бутнеш защото са с висока себестойност и тн и тн...
нас тука някви ФЕД, ЕЦБ, АЦБ, ЩЦБ не мож' ни бутнат хубавия пазар
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нали сега аз уча маладите, бре приятелю мой. Да не говорим че и много от по-старите уча. Някои неща нямат научаване, важно е кой пръв и колко навътре ги е научил. От повърхностните знания по-опасно няма, по добре нищо да не знае човек. За съжаление досега от младите нищо не мога да науча.
От младите може да научиш много,ако искаш да си жив вечно и да бъдеш в час гледай и комуникирай с млади хора ,обратното ще те обрече на забвение.
Ето тоя постулат виж.
Затягането на паричната политика е това, което в дългосрочен план решава инфлационния проблем. Никакви регулирания на цени не го решават. Никога не са го решавали и никога няма да го решат. Заповеди на властта към цените да не растат никога не могат да ги спрат. Единственото, което спира инфлацията е свиването на парите".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://youtu.be/5R_Ntbz3ARs
Ето учи се от младите.
Момчето не знам дали има и 25 години,НО ти казва,от както си се пръкнал,от както майка ти и баща ти са се родили НИКОГА НЕ Е ИМАЛО такова РЯЗКО вдигане на ЛИХВИ в СВЕТА !!!
Гледай и си прави изводите !!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
От младите които имат потенциал, доходи и акъл и го разберат че имат ще успеят, за тях не важи дъното от 2011. Били са малки така да се каже. За тях дъната и върховете тепърва предстоят. И не бива да се плашат, нито да са тарикати щото ще убодат гума много лесно. Парата е за това, да се харчи. Умно по възможност.
Ето учи се от младите.
Гледай и си прави изводите !!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
3то тримесечие винаги е по-слабо от второ.
4то винаги е по-силно от трето и от второ.
Ако 4то тази година е по-слабо от второ, тогава чак може да се говори за спад на сделките. Но дори и да е така, цените няма да паднат скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
първия път като те онодят отзад не се брои.
Чак на втория път може да се говори че са те онодили. Ама това не те прави "съединител"
Дано не говориш от личен опит?
С най-добри чувства. :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
първия път като те онодят отзад не се брои.
Чак на втория път може да се говори че са те онодили. Ама това не те прави "съединител". За да се чувства една жена или мъж такава и такъв трябва да и бъде показвано че е така, а мъжа да има топки за жената, жилища, имоти, да умее да губи и печели преди другите лъвове да му изядат топките ( да, точно така правят завземащите територията му, не само го убиват, а преди това изяждат миризмата и подписа му...жестока е природата, само небето е синьо - ням свидетел на житейските драми ежесекундно).
Last edited by bulgarian lev; 07.10.2022, 00:16.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
3то тримесечие винаги е по-слабо от второ.
4то винаги е по-силно от трето и от второ.
Ако 4то тази година е по-слабо от второ, тогава чак може да се говори за спад на сделките. Но дори и да е така, цените няма да паднат скоро.
Чак на втория път може да се говори че са те онодили. Ама това не те прави "съединител"Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абсолютно вярно. Относно последното изречение. Гледам сега млади познати или колеги, че аз вече към 40-така не съм от тях. На 20 и няколко момче със нелоша заплата ( киберсигурност), която е с потенциал да расте, и то да расте в пъти в средносрочен план. Някои от тях се престрашиха и взеха имот тази година, други още им е рано, но и тяхното време ще дойде. Умни момчета и момичета, ще се оправят сигурен съм.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Интересни боклукчии са. В интерес на истината и аз преведох едни 2000€ във Франкфурт на интерактивните брокери, без да съм си избрал къде да ги инвестирал за момента. Усещането ми е, че все едно съм ги изхвърлил в кофата. Толкова за инвестициите в акции в сравнение с тулите....нека спецовете по съвременна геоикономика да се изказват.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Нито тази есен съм бил изненадан, нито 2023 ще бъда
Тия може да ги разправяш на студентите...
- 1 like
Коментар
-
Толкова синтезирано им го каза че им почеса мозъчния челен дял. Дали те разбраха? Не осъзнават че след понижението когато и да е то - утре, след година или две ще гледат като теле железница и няма да могат да купят. Евтините имоти също не идват безплатно...в смисъл наготово за купуване от всички. Дано коинаджиите капитализират и награбят барем 20% пая от наемодателите в бъдеще. Дали? Тарикати колкото щеш, пропуснали стотици хиляди от обект, заложили на субект. Щото спекулативното в мисленето и бизнес логиката им е това - без вложение и грижа да правят кинти. А подобно нещо не съществува. И с акциите си седиш дома, но има риск. И трябва да си готов да го поемеш. После ще имаш и профит. Не, матряла гледа да не даде 2 лева напразно, щото можело да даде 1 лв някога - утре или вдругиден примерно. Но също и не дава 100 лева щото чака цена от 70, цената става 500 пак не дава, чака. Най накрая след години ( губи много с пропуснати печалби от инвестицията) цената пада и става 400, 350, 300...250. Тарикатите плащат и викат купих на дъно. Кое дъно? И те не знаят. Други още по-пипнати тарикати чакат 70. Но разбират с огорчение че е 250 и не могат да я платят.
Това разбира се не важи за индивиди за които този период съвпада с времето, зрелостта, доходите и възможностите едва сега да купят тази стока.
Коментар
-
Ако не беше кредита нямаше да мога да купя 2017. Имах част от парите. Взех ипотека, купих каквото исках, продадох стария (по-малък), на по-висока цена от новия ( за ремонт) и погасих кредита.
2018 нямах кредит вече.
Ако бях чакал да спестя за каквото ми трябва, щях да купувам на цени +80%
2021 купих кеш на зелено, преди Акт14. Почти е готово вече.
пс: Да не кажете, че си плямпам ей така....стига че ме лови смех...
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар