IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Ха,ха,ха...
    Важното е кога си влязъл и ако не си ги кеширал тези 1000% ръст са само мечти.
    И накрая да не забравяме , че борсата е като лотарията. 10 губят- 1 печели.
    И още по-накрая УМНИЯТ печеливш накрая излиза и инвестира в имоти или злато.
    Глупавите наливат пак в борсата и рано или късно зануляват.
    Като цяло в борсата предимно печелят брокери, посредници и мажовци.

Успехи!
    Ние тухладжиите се радваме на 2-3-5% сигурна доходоносност..
    Така де .Ти си финансово неграмотен и ще загубиш.Ние грамотните си лапаме и имаме по-висока доходност ,моментална ликвидност , ниски транзакционни разходи ,никакви разходи за подръжка и не се занимваме с наематели.Аз от началото на годината вече съм 16 000 долара на печалба без дивидента.Борсата е за разбирачите ,за стадото има имоти
    Last edited by nradev1111; 16.06.2024, 19:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Те доста хора си мислят, че могат да бият пазара дългосрочно, ама остават разочаровани. Сп-то ти носи 10-тина процента дългосрочно и аз поне не познавам някой инвестиращ в индекси да се е занулил, докато инвестиращи в отделни акции знам доста
      И в отделни акции никой не се е занулил освен ако не е на ливъридж или да е купул само 1 акция

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Жена ми се окачи. Купува 72 кв м стара тухла в Лазур - Бургас. Договори го за 105 евра, повече не успя да свали.
        И за какво и е?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Жена ми се окачи. Купува 72 кв м стара тухла в Лазур - Бургас. Договори го за 105 евра, повече не успя да свали.
          Тоя пък, всяка седмица договаря и купува. Събуди се, Миткоооо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
            Цените растат,перона пощръклял от безсилие...това е настоящата ситуация
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

И по едно време за 2 месеца -50%

Мн сте ми интересни нЕкои "инвеститори", като видите пРимоция на някаква стока или услуга с 20,30, 50%, почва едно бутане с лакти (по Берти), но видите ли подобна промоция при някой актив (кон/индекс/туула/земя) гледате отстрани и чакате 90%. Докато се наумувате, те вече обърнали нагоре, а тия дет са натоварили вагоните, въртят синджирчетата по топлите морета. ​​​​​
              Last edited by better; 16.06.2024, 14:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Ха,ха,ха...

Успехи!
                При 10~15% реална инфлация за каква доходност може да става въпрос?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

А преди това 1000% ръст.
                  Ха,ха,ха...

Успехи!

Коментар

Сигурни инвестиции няма,Мите.Особедно сега.Особедно в СП
                    Траша е перфектен индикатор !
                    А истината е да имаш хубави и най-различни яйца ,снесени от щастливи кокошки,в кошницата.
                    А не едно или две макс,и то развлени като БГ "имотите" и то "имоти" в гетото на Европа,и то гето с най-ужасяващата възможна демографска криза
                    А преди това 1000% ръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Нещо не схващам... и защо някой трябва да е с дебели крака?
                      Николайчо, ти сигурно си с дебели крака, със шкембе, и със голямо седалище ??
                      И тънък портефел...

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                        Не, не е сър. Това означава интелигентност, финес и богатство. А да продадеш имот на най-ниските цени и после същите да скочат със 100 процента, вследствие на което да дращиш с години из форумите от яд, не предполага много акъл. Варна е пълна с такива екземпляри, за голямо съжаление, а някога беше приятно място. Сега всички искат да са богаташи, мутри и бизмесмени с големи коли и малки п…и.
                        Аве завистлиФко, аз нали те сложих в игнора, кво си се закахърил за мен. Иначе ако питате, ок съм, още си лежа по островите, пия си коктейлчетата и ме боли дедовия за вас - брокеразитИ.

Коментар

А истината е да имаш хубави и най-различни яйца ,снесени от щастливи кокошки,в кошницата.
                          А не едно или две макс,и то развлени като БГ "имотите" и то "имоти" в гетото на Европа,и то гето с най-ужасяващата възможна демографска криза
                          Те доста хора си мислят, че могат да бият пазара дългосрочно, ама остават разочаровани. Сп-то ти носи 10-тина процента дългосрочно и аз поне не познавам някой инвестиращ в индекси да се е занулил, докато инвестиращи в отделни акции знам доста

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                            То ако имаш 3 милиона за какво ти е да се занимаваш с имоти- взимаш си един хубав итф върху сп 500 или насдак, чакаш " магията на сложната лихва" да почне да действа и си ходиш по круизи без да се занимаваш с наематели, ремонти или да следиш финансови отчети и т.н.
                            Last edited by danetha; 16.06.2024, 07:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

За да капе по 5К требе да си умъртвил в имоти 3М
                              То ако имаш 3 милиона за какво ти е да се занимаваш с имоти- взимаш си един хубав итф върху сп 500 или насдак, чакаш " магията на сложната лихва" да почне да действа и си ходиш по круизи без да се занимаваш с наематели, ремонти или да следиш финансови отчети и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Абе нямаше да е толкова кофти, всеки месец капе по 5 бона, а отделно имотите поскъпнаха с 30% за 2-3 години. Жив да го ожалиш.
                                За да капе по 5К требе да си умъртвил в имоти 3М

Коментар

X