If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама аз и за туулите казах, че ми е скъпо вече. Сега стоя, гледам сеир и люпя семки.
Че и на мен ми е скъпо. Аз по-скъпо от 1450€ на метър за апарт и то в Сф не платих през тези години. Но с ремонти и обновления и обзавеждане се прибавиха поне по 300-350€ отгоре като крайна цена, разбира се. Покупка - около 950 единия, 1200 някъде другия. А в Докторска трябваше да захлупя два поне, но нямаше свестни предложения 2015-2017. Само гаража-магазин който трябваше да купя излезе 1670€/кв.м. Това е. А съм с 10 имота вече. Оттук насетне само наем, само три оставям за ползване лично. Поне в следващите 5 години така ще е.
Дойде ти акъла, радвам се. Точно си го описал на каква възраст трябва да си и с къв процент от портфейла си да набиваш в крипто. По-добре отдавай конове назаем. И гушкаш лихва. Не знам как става, Диска ми беше говорил нещо такова.
Ама аз и за туулите казах, че ми е скъпо вече. Сега стоя, гледам сеир и люпя семки.
Не само според теб, доста други смятат така и дългосрочния хоризонт от 10г. с неясен резултат не блазни мнозинството. Време е за друга иновация на която се слагат 1000$ и се будят милионери.
Дойде ти акъла, радвам се. Точно си го описал на каква възраст трябва да си и с къв процент от портфейла си да набиваш в крипто. По-добре отдавай конове назаем. И гушкаш лихва. Не знам как става, Диска ми беше говорил нещо такова.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Да кажем така, имах 60,%, преди да ги похвалиш заедно ги купих с IWDA и SXR8, а след, като ги похвали, допълних още 40%. Демек ти дължа 400гр. от литрово Джони например Виждаш ли, че имам някакъв респект от твое мнение..честен съм.
Коня за последните 4 год направи 15х. Шансът следващите 4 год да го направи пак, според мен е нищожен, но съм убеден, че пак ще бие в пъти всички други активи.
Ако си 25~30 годишен, няма спор, набиваш 50% в конове и най-малко 5 год забравяш за тях. След 10 год си цар.
Не само според теб, доста други смятат така и дългосрочния хоризонт от 10г. с неясен резултат не блазни мнозинството. Време е за друга иновация на която се слагат 1000$ и се будят милионери.
Коня за последните 4 год направи 15х. Шансът следващите 4 год да го направи пак, според мен е нищожен, но съм убеден, че пак ще бие в пъти всички други активи.
Ако си 25~30 годишен, няма спор, набиваш 50% в конове и най-малко 5 год забравяш за тях. След 10 год си цар.
Коментар