IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Tи си най безхаберния инверститор дет познавам.
    Ми поправи ме, дай ми хабер.
    Знаеш ли съседа за колко захлупи тристаен апарт баш до мен на етажа? 450К€, за има нема 100 кв апарт.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Е кво да сметам? Искаш да ме убедиш че са паднали цените ли? 4200€ за метър как ти се струва? А я виж преди година. С пикчета които се дължат на някоя продажба с по-висока цена. А смятай при средна 4000€ дали не е имало и по 5К.
      Tи си най безхаберния инверститор дет познавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Учила е в килийното училище.
        Ей таз бонка бе. Като ви говореше през ковид че ще скачат цените и се смеехте. И ко стана ве, орли финансови

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Е кво да сметам? Искаш да ме убедиш че са паднали цените ли? 4200€ за метър как ти се струва? А я виж преди година. С пикчета които се дължат на някоя продажба с по-висока цена. А смятай при средна 4000€ дали не е имало и по 5К.
          Къде е тази цена? Някой платил ли я?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

биткона е измерител за лакомията и наличието на свободен кеш по пазара
            биткон нагоре = акции нагоре = всичко нагоре
            биткон надолу = нема пари в шамандурите и всичкото ликвидност спада.

засега още е на нива иху аху небето е над нас
            никой не гледа надолу
            Не е баш така. От 3 год лихвите са едни от най-високите от десетилетия, отделно централните банки свиват ли свиват балансите, въпреки това коня направи почти 5х, индексите почти 80%.
            Колко ли ще направи коня (съответно индексите), когато почнат след 2-3 месеца да свалят лихвите/пуснат печатницата?
            Скоро пак ще бъдем заляти от кеш, а хрътката Биткон първа усеща това, и води с няколко обиколки пред другите асети. Никой няма вяра във фиатното понци.
            Last edited by better; 22.05.2024, 20:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
              [ATTACH=CONFIG]n4183193[/ATTACH]

Докторе, смЕтай!
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Naemate1 Разгледай мнение

Скок в пропастта. Много мъка има в БГ имотите лол
                скокът се вижда ясно .............

графики и линкове няма да оставям , защото изчезват

а то не останаха и скачачи

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Става тва, което прогнозирах мин год, а именно, че когато биткон тръгне на горе, туулата ще тръгне - надолу.
                  биткона е измерител за лакомията и наличието на свободен кеш по пазара
                  биткон нагоре = акции нагоре = всичко нагоре
                  биткон надолу = нема пари в шамандурите и всичкото ликвидност спада.

засега още е на нива иху аху небето е над нас
                  никой не гледа надолу
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
                    Unimog,
                    от една година следя не толкова интензивно пазара в София. Наблюдението ми е за около 10-15% скок на обявените цени. Тези графики изглеждат малко странно.
                    То и до мен обявиха ени цени, ама мераклии - нЕма.
                    Last edited by better; 22.05.2024, 17:54.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4183191[/ATTACH]

Лорде, смЕтай!
                      Става тва, което прогнозирах мин год, а именно, че когато биткон тръгне на горе, туулата ще тръгне - надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
                        Драматично за икономиката свиване на чуждестранните инвестиции през първото тримесечие на 2024 година

БНБ отчита намаляването им с 81.5% в сравнение със същия период на миналата година

https://fakti.bg/bulgaria/882739-dra...na-2024-godina
                        Нормално, нали вдигнаха данъците на най-големите фирми с 5%.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Днес влезе дивидентът от БМВ...
                          Тази година по-малко от миналата, но пак доволно.

Едно е такива компании да ти плащат дивидент, друго е да чакаш от разни въшльовци наемче в БГ.
                          A Амунди са те прецакАли зверски (или по-скоро посредникът, който ти е пробутал фонда и е взел комисионна), но ти си знаеш.

Ето ти еврпейски само за 7 бипса разходи:
                          https://www.boerse-frankfurt.de/etf/...c?currency=EUR

И американски за 10 бипса:
                          https://www.boerse-frankfurt.de/en/e...g?currency=EUR

Гледай Амунди България каква свинщина предлагат:

https://www.amundi.bg/retail/product/view/LU1883311653
                          1,78% Управление, 0,08% Разход сделки, 4.5% Първоначална такса...

Няколко хиляди Евра досега са те окастрили без да се усетиш.
                          Аз му казах няколко пъти да купи ЕТФ, ама той вярва на банкерите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Бонке, ти разчете ли графиките и данните или типично по брокерски търсиш само сензацията от заглавието?
                            Реинвестиране на печалбите знаеш ли какво означава?

Личи си, че си учила в УНСС (ако изобщо имаш някакво образование) и не в елитен немски университет.
                            Учила е в килийното училище.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение

Аз може и да не разбирам, ама тренда за цените на имотите не го одобрявам!
                              ако не се бъркам нещо беше писал, че ще продаваш в Германия - продаде ли?
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4183193[/ATTACH]

Докторе, смЕтай!
                                Не може.

Коментар

Working...
                                X