Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Направо им се чудя на тез хора като идат некъде пият ли, ядат ли, на мускул ли карат или фотосинтезират.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Абе да ти кажа Киосаки си е доста добре финансово в момента- има имоти,коини, злато, сребро...... от радиошоуто, настолните игри,и канала в ютюб също доста кинти изкарва... А да не ти казвам каква стойност имат част от книгите му и колко хора са вдъхновили включително и менТе тая е стойността - под нулата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ботич, начи и старите коптори в Атина минаха 1000 ойро....Знаеш ли колко е средната заплата след данъци в Атина ? И че едни и същи продукти в Лидъл Гърция са с 50%+ по-висока цена ?
Относно доходността дет пишеш колко процента е 2000 бруто от 100К апарт ?. Ама докога ще ви уча ....
Мога да вземам 3к ама ще трябва да се занимавам. Ако се полакомя за 4-5к щото и това е възможно ЩЕ ПОЧНАТ ПРОБЛЕМИТЕ - пропуснати наеми - празен, неплатени наеми, нови клиенти, освежаване - А това са РАЗХОДИ, РАЗХОДИ, РАЗХОДИ и пак на 2-3к ще слезна и ядовете в плюс. Затова и направения СТОИ. Като ми потрябват пари просто ще го продам - вече няма да дължа данък печалба.
За заплатите - знам от първа ръка за най-долната работа - 40-70€ дневно. Работят по 5-6 часа. Така че вземат колкото София (центъра на вселената)
Цените по магазините - от БГ ниво много малко стоки до 2 пъти - така че са +50% средно
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха.
да ти пусна ли обявите сега от същия сайт - под 1000€ НЯМА, а направен като празния ми е 1500€*86кв. Айде смятай - взет е за 30 с ремонта. Не вземам наем - евентуално ще се изнасям тамТи си седнал да му отваряш очите - сега пее "ама гроздето е кисело" хахахаха
Коментар
-
Направо им се чудя на тез хора като идат некъде пият ли, ядат ли, на мускул ли карат или фотосинтезират.
Коментар
-
Нашите обаче ако им сложат утре евро цена ще вият до Луната в хор.
Само млякото и млечните продукти са на едно ниво.
Когато се въведе еврото ще има много приравнявания едно към едно....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.09.2021, 15:22.
Коментар
-
Мите, има гугъл или нумбео и опитай пак Пенсиите са по-високи това да, но заплатите чекай....Разходите много повече... Невероятно, но факт е че в последните няколко години в София се живее по-добре от Атина / финансово и позволимост/
Все пак карам всяка година по месец в Гърция и пазаря от тамошният Лидъл чат пат и написах еднакви продукти / Кола не съм купувал нито тук нито там, но там е по-скъпа много/. Ако искаш си поиграй lidl.gr и lidl.bg
ПП Ето актуално промо:
https://www.lidl-hellas.gr/p/super-p...la-max/p120546
2 бутилки за 3.70
У нас 2 бутилки на промо са 2.30....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Мите, има гугъл или нумбео и опитай пак Пенсиите са по-високи това да, но заплатите чекай....Разходите много повече... Невероятно, но факт е че в последните няколко години в София се живее по-добре от Атина / финансово и позволимост/
Все пак карам всяка година по месец в Гърция и пазаря от тамошният Лидъл чат пат и написах еднакви продукти / Кола не съм купувал нито тук нито там, но там е по-скъпа много/. Ако искаш си поиграй lidl.gr и lidl.bgОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
По- висока е средната заплата от софийската и заплатите са 14 годишно, а не 12 като при нас, пенсиите също са по- високи. Продуктите в лидъла са с по- добро качество от нашите( колата е със захар, а не глюкозо- фруктозен сироп като при нас).
Все пак карам всяка година по месец в Гърция и пазаря от тамошният Лидъл чат пат и написах еднакви продукти / Кола не съм купувал нито тук нито там, но там е по-скъпа много/. Ако искаш си поиграй lidl.gr и lidl.bg
ПП Ето актуално промо:
https://www.lidl-hellas.gr/p/super-p...la-max/p120546
2 бутилки за 3.70
У нас 2 бутилки на промо са 2.30....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.09.2021, 15:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Е, значи той ако се премести там и почне да плаща двойни цени в лидъл, трябва да му викаме линейка
Живота в Гърция е значително по-скъп... все още....
Коментар
-
Ботич, начи и старите коптори в Атина минаха 1000 ойро....Знаеш ли колко е средната заплата след данъци в Атина ? И че едни и същи продукти в Лидъл Гърция са с 50%+ по-висока цена ?
Относно доходността дет пишеш колко процента е 2000 бруто от 100К апарт ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
И после фалираш красиво в стил Кийосаки - при него баш туй е мотото и баш така е приключил
Коментар
-
Относно доходността дет пишеш колко процента е 2000 бруто от 100К апарт ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL
Хахахаха, ти наистина си доста несполучлив поддържащ ник на баннатия завистлив заядник....вместо да ме засегнеш, само ме разсмяОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар