IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение
    МЯУкяне, продължаваш да лъжеш. Продаби мн.ч. не съм правил. Направихме една продажба по желание на роднина, имаше зор. Затуй.
    гаража(ите) с елелтрическа. перспектива? нали писа че си ги продал.
    тепърва идат електричките.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

хм...тогава защо не изчака с продажбите ?
      МЯУкяне, продължаваш да лъжеш. Продаби мн.ч. не съм правил. Направихме една продажба по желание на роднина, имаше зор. Затуй.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        Поскъпването е сериозно, където аз взех вече искат 1500 евро за първи етаж на промоция. Иначе в крайните кварталивече искат по 1200 евро. Ще има още поскъпване според мен.
        факт.

бизнесклиматът е такъв, че хората нямат и НЕ ЗНАЯТ къде да си инвестират спестяванията. това води до имотна еуфория, която обаче дългосрочно води единствено да увеличаването на дисбаланса в икономиката (залитане към тухли), което води след себе си зреещи проблеми като повишена задлъжнялост, по-малко и по-малко ефективно производство (парите се инвестират за тухли вместо в производство и иновации) и тн и тн...

след това ще мигаме и ще се чудим защо празната тухла с гордо поставена от нас скъпа цена ... си седи празна и 'произвежда' надежди как ще става все по-скъпа и ще сме все по-богати .... в главите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение

Поскъпването едва сега започва. А фоумните олимпийци-перонци-квартирообитатели чекат спад. :-)) Ще го дочекат. през 2029-та У чеканьето е истината.
          хм...тогава защо не изчака с продажбите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
            Поскъпването е сериозно, където аз взех вече искат 1500 евро за първи етаж на промоция. Иначе в крайните кварталивече искат по 1200 евро. Ще има още поскъпване според мен.
            Поскъпването едва сега започва. А фоумните олимпийци-перонци-квартирообитатели чекат спад. :-)) Ще го дочекат. през 2029-та У чеканьето е истината.

Коментар

• Поскъпването е сериозно, където аз взех вече искат 1500 евро за първи етаж на промоция. Иначе в крайните кварталивече искат по 1200 евро. Ще има още поскъпване според мен.

Коментар

• Ипотечното кредитиране и имиграцията дават тласък на имотния пазар у нас:: Investor.bg
                Ипотечното кредитиране и имиграцията дават тласък на имотния пазар у нас

Завръщащи се от Турция българи се оформят като нова група купувачи на жилища

Всичко това се случва, докато форумните олимпийци-нулеваци-квартиранти "отгатват" кой кой е в темата. После когато усетят новите нива на свикване, започват да реват като карпатски мечки.

Само преди 2 години Доматогеп накавръков свикваше с цени над 850/м2. Днес всеки олимпиец би се радвал да захлупи на 1400.
                Click image for larger version

Name:	Screenshot 2021-05-12 091008.jpg
Views:	1
Size:	37.8 КБ
ID:	3758183

... и перонците-олимпийци не са очаквали подобно развитие, въпреки, че бяха многократно информирани

хахахахаха, хахахахахахаха, хахахахахахаха, невероятен кеф е да ги гледам и слушам как се гърчат от подобни новини.
                Last edited by СтанчевА.; 12.05.2021, 10:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Какъв процент са от месечния ти доход няма никакво значение.
                  Истината е, че ако не си плащаш на банката и не работиш за нея, то тя ще ти бие шута и ще си прибере имота. Когато се изплатиш на банката, тогава ще удряш калпака в земята и ще ми се правиш на инвеститор - собственик.
                  Сега си просто един наемен работник по подръжката и изплащането на имота.
                  Други пък сте наемни работници на хазяйката

Коментар

Аа, в грешка си, чета списания, вестници, бюлетини. Ограмотявам се.
                    Давам ти пример, че трябва да четеш и ти да понаучиш нещо.
                    То е лесно да мечтаеш във форума.
                    Мани мани от вестниците е едно ограмотяване неам думи пропуснал си да споменеш интернета той най ограмотява

Коментар

Имам знания, което не е малко постижение, които се увеличават от ден на ден.
                      Имам кола, велосипед и акции.
                      Нали знаеш, че сега е времето на акциите.
                      Велосипеда добре ако е с гюрук най добре.А рова с акциите ме разсмива истински.Да не са Ванко пилетоот фирмата...

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

То да беше понижител като понижител, а той фрустриран емигрант, изненадан от реалностите у нас....типично
                        Ти ли беше оня , погребан жив в еБанско? Много съм фрустриран, тия 2 седмици изкарах колкото за един имот там. Или като ония другите - на Златните ... от мен да мине, ще сложа парите на 11% ГПР в немско вместо в булгаристански бетон, пак няма да ти дойдат пари за мастиката и ще си нервен

Коментар

Хахахаха, поредния комунист. Най-мразя комунистите, търсят равенство с работливите и находчивите. Знаеш ли, ако аз бях заминал на Запад преди 25 години, никога нямаше да се върна като ревящ лузър, а със сигурност щях вече да съм 8-цифрен.
                          Ако ме амбицираш, може да се хванем на бас, че и на 55 мога да постигна това
                          Споко, и без напъване ша ти се случи - точно както през 97а

Коментар

То да беше понижител като понижител, а той фрустриран емигрант, изненадан от реалностите у нас....типично
                            Поста ми не беше точно комплимент, но карай да е весело. аз също смятам, че нещата отиват на изуй гащи, нищо че и аз ще купувам
                            действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение

при това имотно състояние разбирам защо фърляш къчове когато се появи понижител на хоризонта

Коментар

• То вече не било нулеваци, най ми било минусари.
                                Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Working...
                                X