Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Как ги пасеш от разстояние?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Дали ще се разбира със съседите там ?
Тези с вискито по 90 стинки ... ако му напипат 1000 доларовата бутилка не съм сигурен дали ще я оценят :-)
иначе те може и 1000 евровата кака да му напипат и да я оценятпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
джонката не се интересува от папурково
иска в света троЙца
Тези с вискито по 90 стинки ... ако му напипат 1000 доларовата бутилка не съм сигурен дали ще я оценят :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
джонката не се интересува от папурково
иска в света троЙца
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеЖонка, бърже дири доверенио адвокат, оти панелките у папура ше станат по 1500 евро квадрата
[ATTACH=CONFIG]n3783487[/ATTACH]
иска в света троЙцапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
ще ги харчи който ги има
инфлацията изобщо не е фактор
и няма да бъде нищо чак толкова страшно
за да се набие човек в имот на сегашните цени
в последствие ще загуби много повече
от непродаваемоста на коптора
и от понижението нз цената муLast edited by X_Y; 19.07.2021, 16:34.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Затова парите трябва да се харчат за удоволствия сега и на момента. Или да се инвестират в бизнес, в технологии, в сектори, които генерират БВП. В имоти само в държави и градове, където имотите са рядък и ценен ресурс. София е твърде далеч от тази цел.
А нещата с инфлацията са твърде пресилени, съвсем скоро нещата ще се нормализират.
който ги няма - седи по цял ден и пише за
за ръст на имотите
в края на ръста
инфлацията изобщо не е фактор
и няма да бъде нищо чак толкова страшно
за да се набие човек в имот на сегашните цени
в последствие ще загуби много повече
от непродаваемоста на коптора
и от понижението нз цената муLast edited by Yandox; 19.07.2021, 17:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеСпоред мен, все още не знаем каква инфлация ще донесат напечатаните пари и до колко ще се отразят на нашата икономика.
В учебниците по икономика пише, че в дългосрочен план кривата на инфлацияа е нагоре и че дългосрочно депозитът много се обезценява за 20-30 г.
От друга страна, като си набиеш парите в непродаваеми неща е същата работа.
А нещата с инфлацията са твърде пресилени, съвсем скоро нещата ще се нормализират.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Станчева, пропуснал си 60 процентния спад на цената на дървесината в US, а там доста къщи от дърво се строят, и от там като цяло се пренасят нещата по останалата част от света.....
Това, че определени суровини са поскъпнали след шоковия спад през 2020 и след замразяване на производствата и трудностите при доставките едва ли изненадва някого. Не ме изненадва и безграничната наглост на брокерчетата, които всяват паника сред хората с лъжливи новини, с цел да им продадат имоти на двойни цени.
Коментар
-
Според мен, все още не знаем каква инфлация ще донесат напечатаните пари и до колко ще се отразят на нашата икономика.
В учебниците по икономика пише, че в дългосрочен план кривата на инфлацията е нагоре и че дългосрочно депозитът много се обезценява за 20-30 г.
От друга страна, като си набиеш парите в непродаваеми неща е същата работа.Last edited by Evgo; 19.07.2021, 16:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеЖонка, бърже дири доверенио адвокат, оти панелките у папура ше станат по 1500 евро квадрата
[ATTACH=CONFIG]n3783487[/ATTACH]
Дори цените и 10.000 Евро да стигнат, подобни жилища никога няма да предизвикат какъвто и да било интерес у мен.
Мен ме интересува единствено високият сегмент, чиито ценови равнища отдавна са прекрачили границите на разумното с единични цени над 400к. В този сегмент поне на този етап не виждам някакви сериозни движения, едни и същи имоти стоят обявени с години и цените им не мърдат. Пример:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...lq0&f1=1&fe7=1
Имоти, които поддържат една и съща цена няколко години всъщност поевтиняват заради инфлацията и може би ще дойде моментът, в който ще захлупя подобен имот без много колебания. На този етап нямам крещяща нужда да го правя.
Знаеш ли колко ми пука дали има скок с 20% в Гоцето и Люлин на боклуците, където рани безпарични Пурковци се ръгат с лакти заради факта, че банките им пълнят гушите с безразсъдни кредити? Изобщо не ми пука, само чакам деня в който всяко второ предаване по ТВ ще бъде за "клетото младо семейство, оставено на улицата от безмилостни банкери, чакащо държавата и данъкоплатците да му платят вноските".Last edited by ejonny2376; 19.07.2021, 16:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеДърво, стомана, пластмаса - как най-важните суровини стават все по-оскъдни и скъпи:: Investor.bg
Дърво, стомана, пластмаса - как най-важните суровини стават все по-оскъдни и скъпи
Празни складове, но постоянно високо търсене - цените на дървото, стоманата и поликарбоната продължават да растат [ATTACH=CONFIG]n3783407[/ATTACH]
Материалите всекидневно и повсеместно поскъпват, НОО специално за чекащите спад в цените и прИмоции по -40% имотите ще поевтиняват. Чеканье му е майката и търпение е нужно.
За всички останали колеги-инвеститори: Крайно време е. 12 без 5 е. Знаете какво имам предвид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge
някой е хакнал ника не берджо. Това не може да бъде той. (препапагалства мои писания от тази сутрин)
няма плагиатстване - думата е инфлация, а моторът е безконтролното печатане и трупане на дълг
ти как се справяш с опазването на кеша ? дай насока
аз наливам в производствена мощност в момента (земеделието го броя за производство макар и не така оценено от масата тук) + съм казал в какви дружества имам някакви активи (доста ликвидни!) , а кешът под формата на депозит отдавна не ми е приоритет ( няколко пъти съм писал)
убеден съм, че имаш повече пари в банка от мен- това прави ли те по-важен
повишител
Last edited by bertram; 19.07.2021, 14:41.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар