If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От тези цифри има много интересни неща - например Стокхолм след 30-40 години ръст имаше 1 година на спад от 10-ина % и сега пак тръгна нагоре. Т.е спадове има само требе да се чека... и да се хванат, че са кратки :-) И Лисабон където имотите са 2 пъти /скромно/ по-скъпи от София , а покупателната сила в София скоро ще стане 2 пъти о-висока от там :-) т.е. спрямо Лисабон имотите в София са реално 3-4 пъти подценени :-)
Никакви спадове няма в Испания. Нито кратки, нито дълги. Ценита са двойни от преди ковид и това е положението. Има евтини къщурки в слаборазвити райони с малко население, далеч от големите градове. Само не знам който се забие там какви ще ги дялка. Няма спадове момчета, приемете го. Който се усетил и купил, купил. Разни амсалаци отварят сайтовете и зяпат ниски цени, без да имат идея, че гледат в квартал населен с мароканци и окупи, които са просяци и наркомани обикновено и се превъзбуждат, че е по-евтино от бг.
От тези цифри има много интересни неща - например Стокхолм след 30-40 години ръст имаше 1 година на спад от 10-ина % и сега пак тръгна нагоре. Т.е спадове има само требе да се чека... и да се хванат, че са кратки :-) И Лисабон където имотите са 2 пъти /скромно/ по-скъпи от София , а покупателната сила в София скоро ще стане 2 пъти о-висока от там :-) т.е. спрямо Лисабон имотите в София са реално 3-4 пъти подценени :-)
В София нещо читаво под 4000 Евро няма, така че....По-спокойно с оценките.
А, и ми кажи къде има ресторант в София, където наливната бира е 3,65. Любопитен съм. Аз последно като бях на кръчма, беше по 7 лева.
Нумбеото е идеален сайт за брокерските лъжи да намерят подкрепа.
Лисабон е скъп град и има причини да е скъп.
София е също скъп град и има много причини да е значително по-евтин.
Какво стана бре, орли, нали и в Европа се сриваха цените, а в Испания беше по-евтино от Бг. Никаква връзка с реалността…
Начи логиката ки куца отново Бетерчо :-)
Питай Берти той е наясно - отдавам 1 който е с ипотечка за 450 лева на месец щото толкова са наемите в Гоцето....
И тези 450 лева ми стигат щото разходите ми са средностатистически, а не като при теб :-)
"Мадрид е особено засегнат от притока на пари от Латинска Америка, който задълбочава недостига на жилища на пазара. Градът е под влиянието и на засиленото търсене на имоти в определени квартали. „Карабанчел“, традиционно квартал на работническата класа, миналата година зае трето място в класация на най-добрите квартали в света."
Повишението на цените на недвижимите имоти води до ефект на богатството, до повишение на нетното богатство на българина, особено за този, който има собствен имот.
- шкафовете струват 70-80 лева
- пералната, ако е работеща, струва 90 -100 лева настаро
- евтин ламинат за 100-150 лева
- леглата заедно със секцията струват 100 лева
- одеалата може да си ги купите по 20 лева от битака
- камината на дърва по обяви се намира за 300 - 400 лева...
Бай Лорд ако иска това нещо някога да се продаде - да махне две нули от цената... Иначе така ще си виси на обява с десетилетия...
Къща близнак ВЕДНАГА,на секундата,сваля цената на две.Щото ако комшията посяга към чашата,дрогата или има слабост да слуша музика силно,оттичаш геройски.
После като ги гледам тея супер луксозни ламаринени покриви и ми става лошо
37 000 евро и то със зор на някои циганин по може.Но за мен тая кочина е непродаваема.
- шкафовете струват 70-80 лева
- пералната, ако е работеща, струва 90 -100 лева настаро
- евтин ламинат за 100-150 лева
- леглата заедно със секцията струват 100 лева
- одеалата може да си ги купите по 20 лева от битака
- камината на дърва по обяви се намира за 300 - 400 лева...
Бай Лорд ако иска това нещо някога да се продаде - да махне две нули от цената... Иначе така ще си виси на обява с десетилетия...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Аз работя, но, ако пожелая, още утре мога да престана. На 100м. от мен само в Бургас има хотел с апартаменти колкото моя и в някои отношения по-малко екстри, в който нощувката целогодишно е 100лв. на вечер.Упс, вече са вдигнали на 120лв.!
Да разбираме, че ще искаш 3000 лева наем за маломерката, така ли? Или ще караш на 365 дневна заетост, с нулеви разходи? И ще живееш от тях без да работиш?
Лордче, май бъркаш Бургас с Монте Карло нещо...
Купи още 20 такива маломерки, после ще говорим. Дотогава ще се бачка.
Коментар