IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Говорим за средна цена. Ако се насочиш към определен имот може и 10К€ за метър да шариш. Виж Лайтхаус дето ми ги постваш може и по 20€ да са тогава. Но не смея да прогнозирам сегрегацията как ще тръгне.
    беттер-а постна Лайтхаус, не че имам нешо против да ме бъркаш с него , ма айде един път кажи нешо верно. Къде са тия цени по 10к, там искам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

За теб е много скъпо! Ти си гастарбайтер
      Не е бе, не е скъпо. Тук почват от 8-9k и пак не е скъпо.

Коментар

Не. Сега е скъпо, но е важен тренда. Като почне спада от 5К€ и вие купите на 4К ще е евтино.
        Ми 5к не е скъпо. Защо казваш че е скъпо ? Нормални цени са. Гледам сега Трестевере са там някъде. Малко са олузени и трябва ремонт ма що да е скъпо ?

Коментар

В секретно поделение ракетни войски. Айде не питай щото едва ли нещо вдеваш, по-добре некоя дама да ме пита.
          Къде това в Плевен ли ?

Коментар

Ще купите еФтино.
            Къде ? То сега скъпо ли е ?
            Last edited by segato; 09.07.2024, 01:31.

Коментар

Ти на западното крайбрежие ли си. Аха. Ок, приятна работа, щом имаш време за форума добре си. Тук е 00,47 часа - 9 Юли 2024. Има време до 2029 година.
              Какво ше става 2029 ? Тогава ше си лягаш ли ?
              Last edited by segato; 09.07.2024, 00:53.

Коментар

Да, точно така. Когато се насочих към региона отидох и видях и Лайтхаус. И куп още други имоти които са плод на лакомията на инвеститорите и неосъществен план за развитие. Така помагам на чакал като теб (друг некой, ти си безнадежден) като му казвам кое става и кое не става за покупка, та даже и 20€ квадрата да е.
                Хем се не вслушвате, хем не разбирате от нищо, хем слушате погрешните хора, хем устата ви е голяма колкото не селски кенеф дупката. И от жени не разбирате, и нищо не "чупите" както трябва. И в казарма не сте ходили, кви мъже сте, тръгнали имоти да купуват. Първо трябва решителност, топки, увереност в това какво ще правите с имота, ресурс и пари, а не като вас посерковците. Искате инструмент който сам да носи като вложиш почти нищо, цената му да хвръкне в небесата и вие само да си клатите малките топки. Е, да, ама сте твърде много "гяволите"... измислили топлата вода (тоест студената, щото душа е леден в един момент).
                Ти къде си ходил в казарма ? Те не са ли я отменили преди теб ?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                  Тук може да се види в детайли, как "живее" т.нар "лорд" :

https://prnt.sc/5-U14l4POz8J

П.С аве тва пред пералнята в легена, джибри ли са?
                  Ми да не се окаже че пералнята я ползва за казан ? Има и една тендежера от другата страна . може пък в нея да вари малки бачове като за ценители

Коментар

Айде бе, не е ,и имота ми НЕ Е!
                    Ми така си писал бе. Аз ли не мога да чета или ти нещо не си наред ? Даже гледай какво голямо МИ си сложил . Случайно да не се усъмни някой
                    Last edited by segato; 09.07.2024, 00:39.

Коментар

Айде бе, не е ,и имота ми НЕ Е!
                      Недей да скромничиш сиА....софиянец..

Коментар

• Тук може да се види в детайли, как "живее" т.нар "лорд" :

https://prnt.sc/5-U14l4POz8J

П.С аве тва пред пералнята в легена, джибри ли са?

Коментар

Сопри се бе лъжец, сопри се:

(390.77 EUR/m2

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...rx6&f1=1&fe7=1

(481.58 EUR/m2

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...s9q&f1=1&fe7=1
                          Зарежи го човека. Мисля че и той си сръбва вечер като лордчето. Не знам даже зашо говори за търсене на имоти. Аз търсех преди 2-3 години сега вече за какво ми е ? Да не съм колекционер ? Гледам им сеира общо взето.

Коментар

Колежки и каки имам, кой няма. И кво лошо. За киргистанките беше шега, но намеренията ми ги подклаждаш. Имам едно момче, около 40те е - грижи се за поддръжката на къщата в Албена. Местен е, той се заигра с тях, искаш ли да организирам гости с три киргистанки. Или ако не гости в моя дом (има вероятност да не ги пуснат навън или самите те рискуват работата си), не знам, но в самата Албена стават нещата. Искаш ли да огрганизирам нещо и да ти пратя снимки на купона. Бих се постарал заради теб, имот не мога да ти намеря под 1000€ и в Балчик вероятно.
                            Ще опитам, много ме кефиш като ми даваш идеи в контекст на нещо което още неосъзнато съм го помислил вече.
                            Сопри се бе лъжец, сопри се:

(390.77 EUR/m2

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...rx6&f1=1&fe7=1

(481.58 EUR/m2

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...s9q&f1=1&fe7=1

Коментар

Аве може и на средиземноморието да е, ама в някоя барака за сладолед (няма лошо - срамна работа няма), че с два наема (по шестин лв) живее ли се?
                              Само духом е на средиземно

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Какво значи "Ела по средиземноморието" ? Погледни през прозореца, в България си. Сериозен съм! Верно ли не знаеш че си в България ?
                                Аве може и на средиземноморието да е, ама в някоя барака за сладолед (няма лошо - срамна работа няма), че с два наема (по шестин лв) живее ли се?

Коментар

X