Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Бях я забравил. През април ми се обадиха, че оставащите 2 г. ако искам да платя 100лв, ако искам, да не я плащам. Платих я презглава, само да не ми променят условията по кредита. Сега ще гледам сеира...
Най-големия майтап беше през зимата, когато се чудих кой ми плаща тока в приземието на старото къще? Брат ми или бившата и чаках, кой ще мигне първи. Като ми се обадиха от банката за застраховката, се оказа, че аз съм си го плащал, щото по договор ми удържат една сметка, а аз понеже плащам по още 5 партиди, въобще не съм бил в часа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Мани, направо като гледам Тиква,Свиня и Чалгар да държат юздите виждам само светло бъдеще, големи заплати, ниска безработица и огромни инвестиции да се изсипват в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Струва ми се че доста хора в България подценяват психичните си заболявания и не търсят лекарска помощ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Спукал ли се е? Хаха, я прочети какво пише в днес.бг:
Търсенето на имоти в Русе изпреварва предлагането на жилища, а купувачите са предимно млади хора с добри доходи. Това стана ясно по време на Real Estate Business Forum в региона на 17 юни, където експерти от бранша очертаха тенденциите за имотния пазар, кредитите по нови жилища и развитието на градоустройството.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/business/2024/06...ilishta.610926
Мани, направо като гледам Тиква,Свиня и Чалгар да държат юздите виждам само светло бъдеще, големи заплати, ниска безработица и огромни инвестиции да се изсипват в България.Last edited by AMG2023; 19.06.2024, 02:22.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ех брокери голям го вадихте до преди година-две.Даже все още го вадите из форумите.
Свърши вече тоя филм със сделките и лесните пари чрез лъжи. Уж расте квадрата всеки месец ама нещо от две годинки все промоции правите.
Ето строителните фирми започват да фалират, а вие сте следващите.Хайде да видим сега дали тухлата ще върви нагоре винаги както казвате.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеКвадратният метър в София стига 10 000 евро, ще се спука ли имотният балон? (ВИДЕО) - Бизнес новините (businessnovinite.bg)
Има цени на имоти в столицата, които са се увеличили с 300% за 2 години, казва предприемачът Владимир Колев
===2079===
ФАКТ!
...а пред фактите, всички понижители са равни и следва само благоговейно да замъчат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеКвадратният метър в София стига 10 000 евро, ще се спука ли имотният балон? (ВИДЕО) - Бизнес новините (businessnovinite.bg)
Има цени на имоти в столицата, които са се увеличили с 300% за 2 години, казва предприемачът Владимир Колев
===2079===
ФАКТ!
...а пред фактите, всички понижители са равни и следва само благоговейно да замъчат.Last edited by nradev1111; 19.06.2024, 00:26.
Коментар
-
===2079===
ФАКТ!
...а пред фактите, всички понижители са равни и следва само благоговейно да замъчат.
Last edited by rverb; 28.06.2024, 01:30.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Квадратният метър в София стига 10 000 евро, ще се спука ли имотният балон? (ВИДЕО) - Бизнес новините (businessnovinite.bg)
===2079===
ФАКТ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ми че то 90% от клиентите подписват без да знаят всички условия.А и служителите умело лъжат.Един приятел с голям фирмен кредит го врътнаха брутално.Пратили му договора на мейл и там пишело 4.5% лихва.Отишъл подписал на хартия без да внимава и кат се прибира чете и оп изненада.Пишело 7,5% лихва.Ама и той ги врътна ,Не плати нищо и обяви фалит на ООД-то .Те продаоха обезпечението евтино и го апнаха с 200К еуро.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ми че то 90% от клиентите подписват без да знаят всички условия.А и служителите умело лъжат.Един приятел с голям фирмен кредит го врътнаха брутално.Пратили му договора на мейл и там пишело 4.5% лихва.Отишъл подписал на хартия без да внимава и кат се прибира чете и оп изненада.Пишело 7,5% лихва.Ама и той ги врътна ,Не плати нищо и обяви фалит на ООД-то .Те продаоха обезпечението евтино и го апнаха с 200К еуро.ти май си добър член за партия величие, перфектния лъжец...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеПо темата..за ужас на десетки понижители, пазарът на НИ, продължава възходящия си тренд неумолимо! Когато си купих апартамента в Бургас, вноската по кредита ми беше 27% от дохода, сега е 16'6 % от месечния ми доход. Инвестирайте смело в имоти приятели, не вярвайте на лузъри!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
предполагам и се надявам, че залозите са в литри.
радев, облозите са за да се изпълняват!
не мишкувай а купи таам, каквото е нужно и го занеси с подходящи извинения на лордчето
Коментар
Коментар