IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

100 лева на месец звучи нормално,ама не е много евтино
    Осмислянето не ти е много силна черта! 100лв. за 2г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Бях я забравил. През април ми се обадиха, че оставащите 2 г. ако искам да платя 100лв, ако искам, да не я плащам. Платих я презглава, само да не ми променят условията по кредита. Сега ще гледам сеира...

Най-големия майтап беше през зимата, когато се чудих кой ми плаща тока в приземието на старото къще? Брат ми или бившата и чаках, кой ще мигне първи. Като ми се обадиха от банката за застраховката, се оказа, че аз съм си го плащал, щото по договор ми удържат една сметка, а аз понеже плащам по още 5 партиди, въобще не съм бил в часа...
      100 лева на месец звучи нормално,ама не е много евтино

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Мани, направо като гледам Тиква,Свиня и Чалгар да държат юздите виждам само светло бъдеще, големи заплати, ниска безработица и огромни инвестиции да се изсипват в България.
        И да не забравим и безлихвени кредити.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Струва ми се че доста хора в България подценяват психичните си заболявания и не търсят лекарска помощ.
          Мани, мани ами и се хвалят кой как се е набълбукал с "изгодни "кредити.

Коментар

Спукал ли се е? Хаха, я прочети какво пише в днес.бг:

Търсенето на имоти в Русе изпреварва предлагането на жилища, а купувачите са предимно млади хора с добри доходи. Това стана ясно по време на Real Estate Business Forum в региона на 17 юни, където експерти от бранша очертаха тенденциите за имотния пазар, кредитите по нови жилища и развитието на градоустройството.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/business/2024/06...ilishta.610926

Мани, направо като гледам Тиква,Свиня и Чалгар да държат юздите виждам само светло бъдеще, големи заплати, ниска безработица и огромни инвестиции да се изсипват в България.
            Last edited by AMG2023; 19.06.2024, 02:22.

Коментар

• Ех брокери голям го вадихте до преди година-две.Даже все още го вадите из форумите.
              Свърши вече тоя филм със сделките и лесните пари чрез лъжи. Уж расте квадрата всеки месец ама нещо от две годинки все промоции правите.
              Ето строителните фирми започват да фалират, а вие сте следващите.Хайде да видим сега дали тухлата ще върви нагоре винаги както казвате.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
                Квадратният метър в София стига 10 000 евро, ще се спука ли имотният балон? (ВИДЕО) - Бизнес новините (businessnovinite.bg)

Има цени на имоти в столицата, които са се увеличили с 300% за 2 години, казва предприемачът Владимир Колев

===2079===

ФАКТ!

...а пред фактите, всички понижители са равни и следва само благоговейно да замъчат.
                Тоя ми прилича на барман в "Балкантурист" по времето на соца.

Коментар

Квадратният метър в София стига 10 000 евро, ще се спука ли имотният балон? (ВИДЕО) - Бизнес новините (businessnovinite.bg)

Има цени на имоти в столицата, които са се увеличили с 300% за 2 години, казва предприемачът Владимир Колев

===2079===

ФАКТ!

...а пред фактите, всички понижители са равни и следва само благоговейно да замъчат.
                  А в твото село колко е ръста.
                  Last edited by nradev1111; 19.06.2024, 00:26.

Коментар

===2079===

ФАКТ!

Струва ми се че доста хора в България подценяват психичните си заболявания и не търсят лекарска помощ.
                    Last edited by rverb; 28.06.2024, 01:30.

Коментар

• Квадратният метър в София стига 10 000 евро, ще се спука ли имотният балон? (ВИДЕО) - Бизнес новините (businessnovinite.bg)

===2079===

ФАКТ!

Коментар

Ми че то 90% от клиентите подписват без да знаят всички условия.А и служителите умело лъжат.Един приятел с голям фирмен кредит го врътнаха брутално.Пратили му договора на мейл и там пишело 4.5% лихва.Отишъл подписал на хартия без да внимава и кат се прибира чете и оп изненада.Пишело 7,5% лихва.Ама и той ги врътна ,Не плати нищо и обяви фалит на ООД-то .Те продаоха обезпечението евтино и го апнаха с 200К еуро.
                        Това е най- опашатата лъжа, която съм прочел през живота си, ако бъде доказана по някакъв начин, веднага плащам най-скъпото уиски!

Коментар

Ми че то 90% от клиентите подписват без да знаят всички условия.А и служителите умело лъжат.Един приятел с голям фирмен кредит го врътнаха брутално.Пратили му договора на мейл и там пишело 4.5% лихва.Отишъл подписал на хартия без да внимава и кат се прибира чете и оп изненада.Пишело 7,5% лихва.Ама и той ги врътна ,Не плати нищо и обяви фалит на ООД-то .Те продаоха обезпечението евтино и го апнаха с 200К еуро.
                          Много лъжат тия банкери, ама много те е страх да влезем в клон на банка и да проверим колко лъжат а?ти май си добър член за партия величие, перфектния лъжец...

Коментар

По темата..за ужас на десетки понижители, пазарът на НИ, продължава възходящия си тренд неумолимо! Когато си купих апартамента в Бургас, вноската по кредита ми беше 27% от дохода, сега е 16'6 % от месечния ми доход. Инвестирайте смело в имоти приятели, не вярвайте на лузъри!
                            Венсеремос

Коментар

• По темата..за ужас на десетки понижители, пазарът на НИ, продължава възходящия си тренд неумолимо! Когато си купих апартамента в Бургас, вноската по кредита ми беше 27% от дохода, сега е 16'6 % от месечния ми доход. Инвестирайте смело в имоти приятели, не вярвайте на лузъри!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

предполагам и се надявам, че залозите са в литри.
                                радев, облозите са за да се изпълняват!
                                не мишкувай а купи таам, каквото е нужно и го занеси с подходящи извинения на лордчето
                                Нямаме облог . За 1 бутилка не мога да си губя времето

Коментар

Working...
                                X