Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Още само 10-15 години му остават и после ще си отживеепрепоръка е
Коментар
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6z06aq&f1=1
ето едно готово апартче - гледам са му намалили цената на трети юли с 7К ? wtf?
вероятно годишната такса от 600лв плаши тълпата чужденци и инвеститори.
не трябваше ли да са излетели цените нагоре баш сега, когато по морето е лудница?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
би ама банката би прибрала хана.
Още само 10-15 години му остават и после ще си отживее
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Що са махнали обявата? Щото е купена вече ли?
Вероятно, вилата беше доста хубава, с изглед и в центъра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Разрови се из обявите, има хубави вили, грамадни, с много стаи и си струват парите.
Миналата година бях гледал една, към 100 000 евро, но готова, модерна, с красив двор с цветя. Тая година са махнали обявата, че се продава.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
теб пак социализма те тегли.
е, държавата им осигуряваше всички тия неща в продължение на 45 години
но се оказа, че хората друго искат.
Коментар
-
Добро утро,
това което казваш е така, обаче понякога хората са с малки доходи и малки заплати. И това не им позволява да дадат 60-70 000 евро за апартамент.
И си карат с апартамента от баба и дядо, купен по времето на НРБ.
И държавата изобщо не стимулира младите хора да раждат последните 31 г. като има даде достъп до работа и евтини жилища или облекчени кредити, а напротив, кара ги да емигрират.
Избрахте ли морски имот за Левчо?
Поздрави
е, държавата им осигуряваше всички тия неща в продължение на 45 години
но се оказа, че хората друго искат.препоръка е
Коментар
-
60-70 хиляди за имот къде? В Своге ли? За тристаен ще им стигнат.
Дай ми твоята вила у Балчик.
Миналата година бях гледал една, към 100 000 евро, но готова, модерна, с красив двор с цветя. Тая година са махнали обявата, че се продава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
и от един изолиран случай, направи обобщение на ситуацията у нас, евалаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Добро утро,
това което казваш е така, обаче понякога хората са с малки доходи и малки заплати. И това не им позволява да дадат 60-70 000 евро за апартамент.
И държавата изобщо не стимулира младите хора да раждат последните 31 г. като има даде достъп до работа и евтини жилища или облекчени кредити, а напротив, кара ги да емигрират.
Поздрави
Дай ми твоята вила у Балчик.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Немало кой да купува според стрелочниците измерители на релсите.
Вчера в едно морско ресторантче гледам едно красиво моме зад бара и я питам откъде е, защото видях че говори развален и малко български. Момичето каза от Нова Зеландия. Падна ми мандибулата. Приятелят и бил от тук и ми показа хотелчето и ресторантчето към него било семейна собственост. И тя дошла и се включила. Пълно в с чужди парчета установяващи се тук. И не само софийски имоти ще купуват. Дано се сещат железничарите.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Нон-стоп търчите с таблата, гарсон ун кайве
Аз бих живял в курорт. Като турист, не като персонал - като васпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge
Лед,
Магнит е темата. Магнит. Ей го маминия цял живот мама му е набивала в главата, че е визионер. Цялата подобна измет се е залепила в темата-магнит с поддържащите му никове. Жони-елита от село Априлци дето се свира у сървърното, рулетката дето живее у наследствената къща на баба и дедо, Яндоксчо дето нема пари да се измъкне от деЦката.
Ей такава измет се събрала в темата-магнит да раздава акъл как да не се инвестира в имоти.
мъка, мъка, мъка……. много мъка по този свят.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Амааа… КАК ТАКА?!!! Нали уж имаме демографски срив? Откъде-накъде чужденци ще ми идват в БГ да работят и живеят! Не трябва чужденци да замествт българите-гастарбайтери!
Та я попитах това от сина си ли го научи. А тя многозначително ми отговори че е много тънък и готин момент когато родителите започнат да се учат от децата си.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар