If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Салам Туй раздават за фелдшери при инвестирането, все някой трябва и да бъде обран
Ти само пиши и гледай отстрани...така е най-лесно, ипотечка имаш да погасяваш, със сигурност няма да бъдеш обран, то кво и да ти оберат на тебе кат нищо не си набрал. най-много и малкото с което си купил 0,001 коин да глътнеш водица.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
камиларя е анти-индикатор, поради новината че Ники Салама ще става премиер е решил да дозакопа гастарските пари
Баш заради Ники Салама е ше знаеш...там дето аз инвестирам ти и не си чувал какво се задава в тези области.
Така отговарям и на оня бияча с мозък на поотраснала горила че инвестирам в сферата си.
И със какво ще го обезпечат тоя кредит? С гол гъз ли?
Те правят нещо уникално. Клатят балъци с фонд прим, дето ще налива в предния им фонд, а той пък в черните дупки а.к.а. б0стански плашила - иначе казано стартъпи. Двойни такси, двоен риск, печалба все така не се очертава
абе какво става тука
ти стискаш сухото 3г и сега скачаш на фондове, защото тухлите ще поскъпват(!) , песи ходи по банки за ипотека, купата май и той по огледи шета ..... това не беше ли полето за изява на перонците или аз се бъркам нещо?
камиларя е анти-индикатор, поради новината че Ники Салама ще става премиер е решил да дозакопа гастарските пари
Берти нямам представа каква е компанията нито ме интересуват фин. отчети, но като познаваш хората питал ли си ги защо вместо акции не са взели кредит от банка ? Условията по кредитите са страхотни в момента.... Няма ли банка която да иска да финансира подобни компании ?
Страхотни са условията по ипотечни кредити.По другите може да не са толкоз страхотни.
Берти нямам представа каква е компанията нито ме интересуват фин. отчети, но като познаваш хората питал ли си ги защо вместо акции не са взели кредит от банка ? Условията по кредитите са страхотни в момента.... Няма ли банка която да иска да финансира подобни компании ?
И със какво ще го обезпечат тоя кредит? С гол гъз ли?
Коментар