Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
това "надолу" го чакате от 2015-та, да видим докога ще чакате там
живеем си живота най нормално
а 'надолуто '' го чакаме от горе
с големия КЕШ
който вие го нямате ако не се броят
100 те лева в края на седмицата
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
защото в бг доходите са такива, че за да отделиш за едно трябва да се лишиш най малко от други две .. ако това н беше така българите нямаше масово да се евакуират от бг
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
в края на краищата и ние можем да четем
в Интернет
повишенията са нищожни
в замяна на това което предстои надолуLast edited by X_Y; 17.06.2021, 20:40.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЖилищата в затворени комплекси поскъпват (imoti.net) [ATTACH=CONFIG]n3773146[/ATTACH]
Аман вече, писна ми от тия поскъпвания. Вече не ни остават време за свикване. Купата ще се окаже прав за +30% до края на годината.
в края на краищата и ние можем да четем
в Интернет
повишенията са нищожни
в замяна на това което предстои надолу
Last edited by X_Y; 17.06.2021, 20:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеПреди малко пуснах едно търсене в кв.Борово. Не знам брокерите, дали имат за малоумни купувачите(едва ли всички те са от село), но има доста панелки обявени за тухла...
Във всяка втора обява / поне/ има лъжа в нея. Та донякъде оправдавам колегите железопътни акционери макар и при тях проблема да не е точно в брокерите
Коментар
-
Аз се надявам зелените да спечелят в Германия, да скочат лихвите, да фалират строителите, да вдигнат данъците на имотите, да започне национализация, че вече не се трае.
надявах се и за нещо на американците ама вече забравих какво беше.
даже пиколото а в свободното време - икономически анализатор от лас вегас, асенси75 спря да пише обнадеждаващи прогнози за тотален крах при имотиту.Last edited by X_Y; 17.06.2021, 19:24.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
о не! пак ли?!
ами демографията, пандемията, затихващата икономика
няма ли вече крайLast edited by X_Y; 17.06.2021, 19:23.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://www.investor.bg/novini/130/a...heniia-329973/
Норвежката ценрална банка започва от есента поредица от лихвени повишения
Първото учеличение ще бъде през септевмри
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЖилищата в затворени комплекси поскъпват (imoti.net) [ATTACH=CONFIG]n3773146[/ATTACH]
Аман вече, писна ми от тия поскъпвания. Вече не ни остават време за свикване. Купата ще се окаже прав за +30% до края на годината.
ами демографията, пандемията, затихващата икономика
няма ли вече крайпрепоръка е
Коментар
-
Жилищата в затворени комплекси поскъпват (imoti.net)
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Да, но от примера с 50К€ ще плаща 490 евро месечно, ГПР и е 3,31 уж само, а 50К€ може да не са и достатъчни. Иначе е фиксирана лихвата за целия период. Така пише поне. Предполагам по-ниската лихва от 2,99% ще и дадат за 50К€ и 10 години погасителен план.
Ако вземе 80К става интересно. А застраховката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Диди, виж какво ми попадна :
https://www.postbank.bg/Mortgage-Loa...edRateMortgage
Нямам идея колко е истина ,но не е лошо да се поинтересуваш
Ако вземе 80К става интересно. А застраховката?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Диди, виж какво ми попадна :
https://www.postbank.bg/Mortgage-Loa...edRateMortgage
Нямам идея колко е истина ,но не е лошо да се поинтересувашLast edited by mitko2848; 17.06.2021, 17:07.
Коментар
Коментар