Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ми грешна дума ползвах сори не таргет , а прогноза....И предпочитам да купя като са 30 години, а не като са 50...
Сещаш ли се защо ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
50 ти е таргета и ще купуваш имоти?
Сещаш ли се защо ?
Коментар
-
Аз съм сменил 5 квартири от тогава... И нещо си се объркал че наемите растат. Просто отпадат мораториумите и съответно кошницата отразява повече платен наем.
Направо ти завиждам за житейските подвизи...Да нямаш отстъпка в компанията - моем носим ? :-)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
само гледайи ще разбереш, че не разбираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Бас че ще се сринат?и ще разбереш, че не разбираш
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетова за лед'чо
https://business.dir.bg/comments/tse...hasa-targoviya
10К ти и 10К жената изкарваш колкото от нощувки в студиото за сезон за 4-часа
и тепърва ще качва - това по линия, че не сме ги казвали 'тия работи'
айде наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Радев, понеже кълвачите от перона са нервно избухливи, по обясними причини, а ти си уравновесен и готин тип, демек разбирач икономист, земи та обясни на яловите икономисти тук че още може да се купува имот, стига да е локиран, и все още подценен...имам предвид бъдещите перспективи пред него. Тук са се събрали баячи с инвестиции в акции по 2-10 хил лева и злато по един напальон-два най-много. За коинаджиите не ща да отварям дума.
Ето увеличавам експозициите във фондове които аз харесвам с още 90К€, влизам с цялата сума, включително променям и досегашната стратегия с вече насочените средства и същевременно гледам за парцели и имот който аз смятам че заслужава. А и ми трябва по-голям дето живея.
ПП: Отвориха се ангажименти но не съм забравил да откачим по 200 мл алкохол, сега като дойде отпускарския сезон.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Що, после децата му да купуват на 5-ни цени ли?
- 1 like
Коментар
-
това за лед'чо
https://business.dir.bg/comments/tse...hasa-targoviya
10К ти и 10К жената изкарваш колкото от нощувки в студиото за сезон за 4-часа
и тепърва ще качва - това по линия, че не сме ги казвали 'тия работи'
айде наздраветова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеЯ кажете, шъ стане ли Хари Потър премиер? Ако да, кои данъци шъ вдигне, и въобще дали шъ вдигне? Безплатни апартаменти шъ раздава ли, таван на наемите шъ слага ли?
от пазарът по-голям няма и нещата се регулират
кофти демография + строителство = ядове за чакащите да въртят синджирчето и да лапат тлъсти наеми . - да доход ще имат някакъв, но далеч няма да съответства на стойността вложена в покупка и обзавеждане на апартите
банки и строители(инвеститори) ще намажат + нотариуси, оценители и всички забъркани по някакъв начин в този сектор (майстори, мебелджии и тн)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
50 ти е таргета и ще купуваш имоти?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Да вече и наемите по света растат . Неизбежно е и при нас да се случи....дъното на наемите беше пролетта....който наел на далавера / Заплатке ?/ да черпи :-)
- 1 like
Коментар
Коментар