IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Eххх ,престраши се ти най на края. Ама за 1 година опусна едни 30%.
    Ех, Радев май ще требе да ме учиш и мен тея неща как стават....:натам е тръгнало....-(

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ми грешна дума ползвах сори не таргет , а прогноза....И предпочитам да купя като са 30 години, а не като са 50...
      Сещаш ли се защо ?
      Много си бос.

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

50 ти е таргета и ще купуваш имоти?
        Ми грешна дума ползвах сори не таргет , а прогноза....И предпочитам да купя като са 30 години, а не като са 50...
        Сещаш ли се защо ?

Коментар

Аз съм сменил 5 квартири от тогава... И нещо си се объркал че наемите растат. Просто отпадат мораториумите и съответно кошницата отразява повече платен наем.
          Това на Запад ? Пишат че във всички страни растат....
          Направо ти завиждам за житейските подвизи...Да нямаш отстъпка в компанията - моем носим ? :-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

само гледай и ще разбереш, че не разбираш
            Ти видя ли им финансовите отчети?

Коментар

• На есен обмислям да се изнасям в Атина (ноември) и април да се връщам тука.
              Не виждам какво може да прави разумен човек в чалгария на Духан
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Бас че ще се сринат?
                само гледай и ще разбереш, че не разбираш
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  това за лед'чо

https://business.dir.bg/comments/tse...hasa-targoviya

10К ти и 10К жената изкарваш колкото от нощувки в студиото за сезон за 4-часа

и тепърва ще качва - това по линия, че не сме ги казвали 'тия работи'

айде наздраве
                  Бас че ще се сринат?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Радев, понеже кълвачите от перона са нервно избухливи, по обясними причини, а ти си уравновесен и готин тип, демек разбирач икономист, земи та обясни на яловите икономисти тук че още може да се купува имот, стига да е локиран, и все още подценен...имам предвид бъдещите перспективи пред него. Тук са се събрали баячи с инвестиции в акции по 2-10 хил лева и злато по един напальон-два най-много. За коинаджиите не ща да отварям дума.
                    Ето увеличавам експозициите във фондове които аз харесвам с още 90К€, влизам с цялата сума, включително променям и досегашната стратегия с вече насочените средства и същевременно гледам за парцели и имот който аз смятам че заслужава. А и ми трябва по-голям дето живея.
                    ПП: Отвориха се ангажименти но не съм забравил да откачим по 200 мл алкохол, сега като дойде отпускарския сезон.
                    Eххх ,престраши се ти най на края. Ама за 1 година опусна едни 30%.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Що, после децата му да купуват на 5-ни цени ли?
                      Искам само да ви е ясно, че 30 години наеми е 360 месеца. 50 години наеми е 600 месеца. И пак да напомня най-големите балони в момента, там където буквално раздават безплатни пари достигат до 211 максимум. Да няма реване после.

Коментар

• това за лед'чо

https://business.dir.bg/comments/tse...hasa-targoviya

10К ти и 10К жената изкарваш колкото от нощувки в студиото за сезон за 4-часа

и тепърва ще качва - това по линия, че не сме ги казвали 'тия работи'

айде наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
                          Я кажете, шъ стане ли Хари Потър премиер? Ако да, кои данъци шъ вдигне, и въобще дали шъ вдигне? Безплатни апартаменти шъ раздава ли, таван на наемите шъ слага ли?
                          при свръхпроизводство таван на стока/услуга е безпредметно да се коментира.
                          от пазарът по-голям няма и нещата се регулират

кофти демография + строителство = ядове за чакащите да въртят синджирчето и да лапат тлъсти наеми . - да доход ще имат някакъв, но далеч няма да съответства на стойността вложена в покупка и обзавеждане на апартите

банки и строители(инвеститори) ще намажат + нотариуси, оценители и всички забъркани по някакъв начин в този сектор (майстори, мебелджии и тн)

Коментар

50 ти е таргета и ще купуваш имоти?
                            Що, после децата му да купуват на 5-ни цени ли?
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Я кажете, шъ стане ли Хари Потър премиер? Ако да, кои данъци шъ вдигне, и въобще дали шъ вдигне? Безплатни апартаменти шъ раздава ли, таван на наемите шъ слага ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Да вече и наемите по света растат . Неизбежно е и при нас да се случи....дъното на наемите беше пролетта....който наел на далавера / Заплатке ?/ да черпи :-)
                                Аз съм сменил 5 квартири от тогава... И нещо си се объркал че наемите растат. Просто отпадат мораториумите и съответно кошницата отразява повече платен наем.

Коментар

Working...
                                X