Първоначално изпратено от yalokin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
джонката е с големи възможности.
а замаушката беше с неограничени възможности.
Коментар
-
гора е почти 100 декара
50 декара е рзп-то
но си мисля, че ако беше толко лесно, немаше да е 99к Е цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
като с доходите от този бизнес мога да наема 5 такива апартамента
И много мразиш гадната София (и боклуците, които се продават), но ти е хоби да преглеждаш обявите ежедневно
- 1 like
Коментар
-
Не му и трябва. 50 декара гори в Тюрингия са това, на цена колкото една маломерка в Младост.
- 1 like
Коментар
-
Не му и трябва. 50 декара гори в Тюрингия са това, на цена колкото една маломерка в Младост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Наистина прави впечатление, че някои от списващите тук имат проблем с психическото си здраве. Нямат финансовите възможности дограмата на гараж да боядисат, но гледат замъци и апартаменти по над милион. Има разбира се българи с възможности, но доколкото ми е известно те не се подвизават в подобни форуми. Ако има ще ми е интересно да следя коментарите им.
а замаушката беше с неограничени възможности.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
50 декара е рзп-то
но си мисля, че ако беше толко лесно, немаше да е 99к Е цената.препоръка е
Коментар
-
браво. ти си бил и аристократ.
а сега ще си позволя да цитирам тато, когото вие по разбираеми при1чини наричате още и "кръстника"
та ти това не можеш само да го боядисаш, бре!
- 2 Харесвания
Коментар
-
С 5000 лева месечно си си в топ 2% от всякъде, със сигурност в топ 50.000. От малко над 3 милиона българи с доходи, половината са с под 1000 лева.
Имаше и статистика за това.
Около 2 милиона работят, от тях към 700 000 са на държавна работа, едни 600 000 са в заведенията и ритейла, демек сервитьори и продавачи, и реално към 800 000 работят някаква реално генерираща БВП работа - демек издържат всички останали.
Коментар
-
Направени, нови, непреходни, но не струват по над милион евро. И 500к не струват ако питаш мен. Латинка не е Калифорния.
Коментар
-
браво. ти си бил и аристократ.
а сега ще си позволя да цитирам тато, когото вие по разбираеми при1чини наричате още и "кръстника"
та ти това не можеш само да го боядисаш, бре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Не е за вярване колко добре си се описал
А сега - затвори очички, не е за теб (за някой откачен с много кеш и синя кръв е)
https://www.ebay.de/itm/294009884925...kAAOSwkPlgJZlE
та ти това не можеш само да го боядисаш, бре!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Колегата малко с бутонките ти влиза ама търсиш под вола теле / извинения/..... И аз харесвам повече Южният парк, но покрай Незабравка е супер за живеене частта на Изток, а тези апарти са БЕЗ забележка - нови , НАПРАВЕНИ изцяло топ. От типа дето ти търсиш - непреходни . Винаги и след 100 години ще са топ....
Пишеш за някакви предприятия, инвестиции....пък после под наем.... Що тогава търсиш апарти ? Търси бизнес и наемаш , а не купуваш апарт... Ей го и Мъск така прави....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНе знам дали случайно чух или така ми се е сторило, но интересът към наемането на имот става водещ. Дори небезизвестният Илон Мъск е продал всичките си имоти и живее под наем.
никой вече не се интересува да е хазяин.препоръка е
Коментар
Коментар