IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Опасно е дилетант за провежда “консултации” по правни въпроси. Счетоводителчета, брокерчета, преводачки. Ужас. А хората кълват. И после, когато всичко е тотално осрано каца на бюрото ми и се почват едни вопли. “Само в тебе ми е надеждата”.

Повишавам юридическата култура на хората. Стискат се за 50-100 лева и после си плащат 50000-10000 поради пусти пинтилък.
    Обаче никога не се знае какво ще реши съдът. И много често решават каквото си искат и вземат балансирани решения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Скъпи на триците, евтини на брашното!

Тя тая поговорка да не мислиш, че е случайна?
      Аааа няма случайности. При мен е ежедневие.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Кака ти нещо не внимаваш какво се пише.Не съм адвокат и не давам правни консултации
        В темата за завещанията каква точно “консултация” даде? Даже си позволи да определиш “казуса” като “прост”. Ти?!

Добре е да не се вземат правни съвети от куцо и сакато.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

да не си пуснал CV-тo
          Не. Не ме устройват условията и локацията.

Коментар

И си се докарал до правни консултации вместо сега да си шеф на някой инвестиционен посредник като Карол например?

Каква загуба на талант …
            Кака ти нещо не внимаваш какво се пише.Не съм адвокат и не давам правни консултации

Коментар

И си се докарал до правни консултации вместо сега да си шеф на някой инвестиционен посредник като Карол например?

Каква загуба на талант …
              Не всички станахме директори ,макар че всички учихме за такива
              Last edited by nradev1111; 19.06.2024, 18:21.

Коментар

Имаше един много труден изпит по финанси.Трябваше да се решават задачи.Имаше хора приети с изпит по литература .По математика много боси.Не могат да решат уравнение от първа степен с едно неизвестно.Времето за решаване само 40 минути за 6 задачи.Професорката дава на всеки студент различни задачи за да не се преписва.За 40 минути реших моите и на още четири студентки седнали около мене. Не знам какви оценки са им писали ама взеха изпита.Аз имах максималния брой точки.
                И си се докарал до правни консултации за 50 лв. вместо сега да си шеф на някой инвестиционен посредник като Карол например?

Каква загуба на талант …
                Last edited by Selena2024; 19.06.2024, 18:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Хайде сега се събуди и търчи в канцеларийката, че шефката чака и имаш да преглеждаш CV-та на изпаднали германци, навити да работят за 2к Еуро.
                  да не си пуснал CV-тo
                  препоръка е

Коментар

Имах една колежка в УНСС дето преписваше на изпитите от мен.Във 3ти курс зацикли и цикли 3 години.Като видя че нема да изкласи замина да учи в чужбина в някакво село и там изкласи.Гледам я оня ден работи в ДСК.Ми че тя не знае какво е сложна лихва дет се учи в осми клас по математика ама банкер станала
                    - Търся работа!
                    - Ето ти метлата - започвай да метеш!
                    - Ама аз съм завършил в УНСС...
                    - Офф... Дай да ти покажа...

Коментар

Не са 15 повече са
                      Ти цар бе! Не, не си цар, бог си.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Бахх мааму теа колежки, поне за 15 знам дет са преписвали от тебе. После записваха ли и уроците на бате Радев за които се изисква и ум, у чар, и магнетизъм, и еротична поза да те издои само с поглед от метри. Ехааа, що сега не бех студент да преписват от мене.
                        Не са 15 повече са

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Бахх мааму теа колежки, поне за 15 знам дет са преписвали от тебе. После записваха ли и уроците на бате Радев за които се изисква и ум, у чар, и магнетизъм, и еротична поза да те издои само с поглед от метри. Ехааа, що сега не бех студент да преписват от мене.
                          Имаше един много труден изпит по финанси.Трябваше да се решават задачи.Имаше хора приети с изпит по литература .По математика много боси.Не могат да решат уравнение от първа степен с едно неизвестно.Времето за решаване само 40 минути за 6 задачи.Професорката дава на всеки студент различни задачи за да не се преписва.За 40 минути реших моите и на още четири студентки седнали около мене. Не знам какви оценки са им писали ама взеха изпита.Аз имах максималния брой точки.

Коментар

Имах една колежка в УНСС дето преписваше на изпитите от мен.Във 3ти курс зацикли и цикли 3 години.Като видя че нема да изкласи замина да учи в чужбина в някакво село и там изкласи.Гледам я оня ден работи в ДСК.Ми че тя не знае какво е сложна лихва дет се учи в осми клас по математаика ама банкер станала
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

1 ден след покупката на вилата имах предложение да я продам за цена х2 от тази която аз платих. Наскоро получих ново предложение х4 от цената която аз платих. До 1 млн има още време и предложения да отхвърлям. Ако си мераклия можеш да предложиш на Левчо 350К и пак не съм сигурен, че той ще се навие да продава. Вчера един швейцарец дойде в къщи да пием по един коктейл Аперол, търси човека в махалата да купи имот. Та такива ми ти работи... Ако реша да продавам вилата, то тя ще трябва да купи 2-3 апарта в СФ или 7-8 боксониери с японски климатици и блиндирани врати в Дружба.
                              Хайде сега се събуди и търчи в канцеларийката, че шефката чака и имаш да преглеждаш CV-та на изпаднали германци, навити да работят за 2к Еуро.

Коментар

Ти не познаваш числата, бре
                                Айде на бас!

Коментар

Working...
                                X