Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Скъпи на триците, евтини на брашното!
Тя тая поговорка да не мислиш, че е случайна?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Кака ти нещо не внимаваш какво се пише.Не съм адвокат и не давам правни консултации
Добре е да не се вземат правни съвети от куцо и сакато.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да не си пуснал CV-тo
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
И си се докарал до правни консултации вместо сега да си шеф на някой инвестиционен посредник като Карол например?
Каква загуба на талант …
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
И си се докарал до правни консултации вместо сега да си шеф на някой инвестиционен посредник като Карол например?
Каква загуба на талант …Last edited by nradev1111; 19.06.2024, 18:21.
- 1 like
Коментар
-
Имаше един много труден изпит по финанси.Трябваше да се решават задачи.Имаше хора приети с изпит по литература .По математика много боси.Не могат да решат уравнение от първа степен с едно неизвестно.Времето за решаване само 40 минути за 6 задачи.Професорката дава на всеки студент различни задачи за да не се преписва.За 40 минути реших моите и на още четири студентки седнали около мене. Не знам какви оценки са им писали ама взеха изпита.Аз имах максималния брой точки.
Каква загуба на талант …Last edited by Selena2024; 19.06.2024, 18:27.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хайде сега се събуди и търчи в канцеларийката, че шефката чака и имаш да преглеждаш CV-та на изпаднали германци, навити да работят за 2к Еуро.
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имах една колежка в УНСС дето преписваше на изпитите от мен.Във 3ти курс зацикли и цикли 3 години.Като видя че нема да изкласи замина да учи в чужбина в някакво село и там изкласи.Гледам я оня ден работи в ДСК.Ми че тя не знае какво е сложна лихва дет се учи в осми клас по математика ама банкер станала
- Ето ти метлата - започвай да метеш!
- Ама аз съм завършил в УНСС...
- Офф... Дай да ти покажа...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не са 15 повече са
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Бахх мааму теа колежки, поне за 15 знам дет са преписвали от тебе. После записваха ли и уроците на бате Радев за които се изисква и ум, у чар, и магнетизъм, и еротична поза да те издои само с поглед от метри. Ехааа, що сега не бех студент да преписват от мене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Бахх мааму теа колежки, поне за 15 знам дет са преписвали от тебе. После записваха ли и уроците на бате Радев за които се изисква и ум, у чар, и магнетизъм, и еротична поза да те издои само с поглед от метри. Ехааа, що сега не бех студент да преписват от мене.
Коментар
-
Имах една колежка в УНСС дето преписваше на изпитите от мен.Във 3ти курс зацикли и цикли 3 години.Като видя че нема да изкласи замина да учи в чужбина в някакво село и там изкласи.Гледам я оня ден работи в ДСК.Ми че тя не знае какво е сложна лихва дет се учи в осми клас по математаика ама банкер станалаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
1 ден след покупката на вилата имах предложение да я продам за цена х2 от тази която аз платих. Наскоро получих ново предложение х4 от цената която аз платих. До 1 млн има още време и предложения да отхвърлям. Ако си мераклия можеш да предложиш на Левчо 350К и пак не съм сигурен, че той ще се навие да продава. Вчера един швейцарец дойде в къщи да пием по един коктейл Аперол, търси човека в махалата да купи имот. Та такива ми ти работи... Ако реша да продавам вилата, то тя ще трябва да купи 2-3 апарта в СФ или 7-8 боксониери с японски климатици и блиндирани врати в Дружба.
- 1 like
Коментар
Коментар