If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наскоро се виждах с колеги на високи позиции в МФ и според тях ако държавата продължи да харчи със същите темпове още една години, то ще е има сериозни катаклизми...
Това с рога на изобилието е баш така, щом на мен почнаха имотите да ми се виждат достъпни, смятай. Много мои колеги купуват с идеята, че това имане ще е вечно. Аз не смятам така и затова съм по-предпазлив. Дано аз да греша.
и все пак даде 20лв за онова дете
а ревеше и призоваваше другите да дават
много ми падна в очите, да знаеш.
Наскоро се виждах с колеги на високи позиции в МФ и според тях ако държавата продължи да харчи със същите темпове още една години, то ще е има сериозни катаклизми....
ХА... и какви са тея сериозни катаклизми ?
Всички знаем дърти комунисти като заграбят властта, как приключват накрая винаги по един и същ начин...
Този филм е гледан...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Наскоро се виждах с колеги на високи позиции в МФ и според тях ако държавата продължи да харчи със същите темпове още една години, то ще е има сериозни катаклизми...
Това с рога на изобилието е баш така, щом на мен почнаха имотите да ми се виждат достъпни, смятай. Много мои колеги купуват с идеята, че това имане ще е вечно. Аз не смятам така и затова съм по-предпазлив. Дано аз да греша.
Коментар